63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
K.András #485 Nem értesz, ebböl nem lehet autot csinálni.Azért nem, mert valszeg a tutorban nem köti össze a vonalakat, mert akkor maximum egy patch parancs marad amit alkalmazni tudsz rá, de az meg nem ide kell és nem most. -
#484 na mindegy, izzadok vele tovább, újrakezdeni már nincs időm.... -
#483 értem..... pedig semmiben nem tértem el eddig a tutorialtól..... fakk -
K.András #482 Sorry, de ez igy van. -
#481 aha.........
-
K.András #480 Megnéztem,és a következö a problem.
Szerintem kezdj bele valami egyszerübb dologba, mert ez ugy ahogy van nem jo,és ebböl nem is fogsz tudni autot csinálni.Szoval szerintem az alapokat kéne elöbb megtanulni, mert ebböl egy elemet nem tudtam összehozni sajnos.Te körberajzoltad végül is az autot, de ez nem igy megy, az biztos hogy ezt kezdheted ujra, mert ez nem lesz jo. -
#479 na, semmi??? reménytelen?? lőhetem le magam? -
#478 jajistenem mi történt? :)) -
#477 oks, de ne kímélj
szarnék bele, ha nem lenne ilyen rohadt sürgős, de sajnos az..... -
#476 amúgy erről beszéltem, hogy sajnos ilyen (profiknak már rutin) részletek nincsenek benne a tutorialokban, hogy melyik görbét hol kell megtörni, mihez kell kapcsolni, stb stb, hogy ne absztrakt szobor legyen a vége..... -
K.András #475 Hu ez fogos kérdés, lehetne segitséget kérni?No de komolyra forditva a szot, mindjárt megnézem én is mit csináltál, csak még renderel a gép. -
#474 naja, de milyen?? Libanoni vagy klasszikus görög? :) -
K.András #473 Rákérdezek rakott krumpli?:DD
Erre gondoltam éppen.. -
#472 oks, szóval.....
azokat a kurva hosszú görbéket tördeljem szét ugyebár, utána újabb, rövid kis vonalakkal osszam kisebb darabokra az egész felszínt, és mindenhol a megfelelő surface generálással fedjem be
jól értem? -
#471 :)))))))))
befedem = adok neki surface-t
mellette lévő = ezt nem tudom elmagyarázni, pont azt jelenti, amire először gondolsz :) -
K.András #470 U/UW Loft is. -
Nyiri #469 amugy a HELP ben le van irva hogy melyik mire valo -
K.András #468 Már hogy a mellete lévöket?Meg hogy érted azt hogy befeded? -
Nyiri #467 Blend, Rail1, Rail2 -
#466 szóval ha mondjuk a motorháztetőt külön görbéből csinálom, és rakok rá egy felszínt, akkor a mellette lévő részeket hogyan fedem be? -
#465 ok
ebben nem voltam biztos
szal akkor bontsam kisebb részekre, az ok, de melyik művelettel rakom rá úgy a surface-t? -
Nyiri #464 nemjo freak
Az a bajod hogy nem erted a nurbs lenyeget. Elemekre bontsd a kocsit! corbe egy nagy cuved es nem tudsz kezdeni vele semmi -
K.András #463 Hát a scaleval elvileg nem szabadna torzulnia, hiszen ha az egyik kép hosszabb, és a másik rövidebb, és azt hozzá igazitom nem létezik hogy torz legyen(egyforma hosszu egyforma széles) de ez mind1. -
#462 hű de izgulok :))))
mint amikor anno a dogákat javították :))))))) -
#461 kul -
Nyiri #460 mergevel megoldottam -
#459 és ha add xref scene?? -
#458 bameg -
Nyiri #457 hoppa!
nem jon be
Betoltom a maxot, load, es amikor kivalasztom a fajlt. toltene be es hirtelen kilep -
Nyiri #456 tudom -
#455 a forma még nincs kész, azt ne nézzétek :) -
Nyiri #454 megjott, meglesem, megnezem mit lehet kedeni vele :D -
#453 mélek mentek -
#452 na küldöm, skacox
megpróbáltam a lehető legkevesebb pontot és görbét csinálni, hogy még a forma is megmaradjon
Nyiri : észrevettem, hogy pár százalékkal elbasztam a képeket, de nem kell 100% pontosnak lennie, nem olyan jellegű felhasználásra készül, és azért igazítottam rajta magamtól is fényképek alapján
akkor plz mindjatok valamit a surface-re, nem baj, ha pöcsölős, addig nem fexem le, amíg el nem készül nagyjából -
Nyiri #451 /
Ezt nem en csinaltam, de a vonalak (magassag, szelesseg) nagyon fontos. konyebben es pontosan beloheted a hatterbe -
Nyiri #450 minden hatterkep beelleszteshez kel egy kis elomunka
mundjart csinalok egyet hasonlot es berakom ide -
Nyiri #449 K.Andris: Ha scalevel baszakodsz akkor torzul az egesz auto es mindenhol emegy a meret.
TERVRAJZ kell nem fenykep.
Freak: kuld majd ha kesz vagy
-
#448 elhiszem, de még életemben nem láttam a Rhino-t, és egy nap alatt nem biztos, hogy megszoknám a kezelését
mostmár elpöcsölök ezzel, mindjárt megvagyok, és akkor mehet a surface, de ha azt mondjátok, hogy nem lehet megcsinálni, lelövöm magam :))) -
K.András #447 Ha oldalnézetben hosszab, akkor igazisd hozzá a scale parancsal a képet és jo lesz.Legegyszerübben ez ugy megy, hogy felülnézetben rajzolsz két referencia vonalat(elején,végén,) aztán ahoz igazitod a képet oldalnézetben. -
Nyiri #446 Freak!
Sztem a kepek aranytalanok. EN most megprobaltam rhinoban osszehozni, de aranytalan az egesz. Az oldalnezetben hosszabb mint a felulnezetben de olyan olyan magas mint elolnezetben. Remelem erted. Igy lehetetlen jol megcsinalni.
Tervrajzot keres inkabb