60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6095 A pingek kisebbek lettek, homelanon van hogy 100 alá is megy nekem :) Nektek? -
#6094 szerintem te felreolvastad amit irtam...amiben benne van az is h ekezetes betuket nem nagyon hasznalok...
Olvasd el meg egyszer!
LOGJON-t irtam és nem LOJJON :DDD -
#6093 azt csak most....:D
ban *!*@*.axelero.hu
ups.... -
#6092 te mirol beszelsz????
te láttál már a valo életben fegyvert a falon átlógni???? akkor az vmi paranormális tevékenység lehetett...
-
#6091 most bannoltam americasarmy forumrol fél mo-t -
Prank #6090 "megcsinalhaznak h ne logjon at a fegyver az ajton"
ezzel meg mi a bajod? ez pl azért is jó, mert így nehezebb blokkolni az ajtókat és szerintem a való életben is át lehet lőni...
-
#6085 az addict azér megvan, uhogy még ha szar is játszom:)) -
#6084 meglehet....:D
de lehet h csak a tartományomat bannoltak...:)) -
#6083 ja, az ingyen dolog meg a nem vagy amerikai mindig befigyel ha nincs ellenérv :)
azt hittem nem olvastad a kis angol szövegem azért, de utána láttam hogy igen ,szal törölve :)) -
#6082 Akkor szerintem az osszes axelero-st kitiltattad onnan :) -
#6081 mi van mit töröltél? -
#6080 bazzeg ez nagyon LOL...
pont most akartam mesélni....
fenn voltam irc.homelan.com forumon americasarmy szobában
és elmondtam nekik eloszor h mi a bajom erre az egyik beszolt vmit, h ingyen van és oruljek h jatszhatok....akkor egy kicsit ideges lettem és elkezdtem oket fikázni h milyen lámák... h mindig elbasznak vmit, meg h nekik ez a munkájuk ezért kapják a kibaszott adófizetők pénzét uhogy inkabb uljon vissza a gépe elé csinálja meg....
A vége ez lett:
#americasarmy unable to join channel (address is banned)
pedig nem fix ip-m van :)) -
#6078 törölve, ez van sajnos, szüneteltesd a játékot addig amig nem éri el a jo szintet:))) -
#6076 Figy, ha ilyen sok bugot felfedeztél akkor miért nem irsz a hivatalos forumokon? Szerintem oda is irjál, hátha valaki felfigyel rá, és fontolora veszik. -
#6075 #6063 -
#6074 és bazzeg ez meg a masik! milyen felfogas ez????
majd a kovetkezo patchel kiadják!!! addig mi meg kapjuk be és játszunk a szar bugos jatekkal!
miért nem adjak ki egy gyors patch formájában? mondjuk amint megvan a megoldas kiadjak nempedig megvarjak amig a tobbi tervezett ujabb (bugokat) is elkészítik
már előre kiváncsi leszek milyen bugok lesznek az 1.8ban....pl a medic nem meggyógyítja hanem kinyírj a saját embert....vagy mondjuk a fegyverek visszafelé lonek
és ha losz akkor kinyirtad magad... -
#6073 és tufjátok mit nem értek??????
MI a francnak csinálnak uj dolgokat ha a meglévők is szarok!
Annyi geci bug van a játékban, amit ha kijavítanának akkor sztem sokkal jobban orulne a gamertarsadalom , mintha kijonnenek a medikek....
- megcsinalhaznak h ne logjon at a fegyver az ajton
- megcsinalhatnak h a lovesek villnasai ne menjenek at a falon
- megcsinalhatnak h pl a pipelineon a secondarynal ne halljam h hackelik a cp-t
- megcsinalhatnak h a fust ne menjen át a falon....
- A pipeline páylán is tudok 3 bugot amit megcsinalhatnanak...lehet h mas is tapasttalta:
felmegyek a west ladder accesen és kimegyek oldalra a lepcso tetejejehez, ahol van az a kis beugro ahova altalaban elbujik az ellen -->és bazzeg hiaba lovom és ő is hiaba lő nem tud lelőni mert vmi szar!
uez a bug van ha a létra moge beáll, csak ott én le tudom loni o meg nem
- folytatom.... sztem megcsinalhatnak az m249 meg a tobbi fegyver visszarantasat is....mert ez nevetseges...
- megcsinalhaznak h ne logjon at a fegyver az ajton
-
#6072 kabbe
figyelj ezt ugy hirtelen felindulásból írtam, mert már elegem van abbol h minden uj patchben elbasznak vmit....
Az 1.6ban sikerult jol elbaszniuk a fegyvereket meg a hangokat....
most sikerult elbaszni ezt is....
(és mellesleg sztem a hangokat sem csinaltak meg!)
és ne fontoskodjál állandóan! -
#6071 próbálkozz 01 west még mindig!
VESSSSZÁJD! -
#6069 de ha véletlenül elmennék innen, akkor a banner-en láthatod hol vagyunk:
Landor -
#6067 na megkérdeztem :)
01 west -
#6066 de jo lenne ha lenne Tracker bannerjük -
#6064 Egyébként a rangereknek van pisztolya, és még elég sok más fegyvere:
Ranger fegyverek
-
#6063 Regarding Weapon Bug in 1.7
Well, this one has us scratching our heads here. The bug wasn't in 1.6, and it wasn't in any of our internal builds that the beta team tested. The only changes we made for 1.7 was the addition of Bridge_SE and a new audio .dll, so we're a little perplexed. The programmers will look into it and get it solved by the next patch.
-
#6062 Tényleg és a Medickel mi van?? vagy május 14én jön az 1.8??? -
#6061 vagyok TSen -
#6060 már játszom.. most dobott le a gecc
-
#6059 gyere gammázni hupák! -
#6058 ez mi a rákot irogat ide be? -
#6057 huzz innen te pöcs fejű -
#6056 http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=leone -
#6055 repro jössz armyzni? -
#6054 nem kell aggódni. pár nap és visszaáll.. amúgy megmaradtak a kiképzések. tehát pl tudod választani az m24/82-t
-
[DFL]vajdi #6053 Most megyek és HQRaidezek
-
[DFL]vajdi #6052 bár ha assault vagy, lehet rendesen szivatgatni az opforokat, meg lödözni sniperrel -
[DFL]vajdi #6051 DRUSUS-t elö kéne keriteni valahonnan :)))
Segitenétek? -
[DFL]vajdi #6050 inq aszonta hogy "szar jatek" én meg azt hogy szar map... nem ugyanaz :)
Nekem télleg :D
Alapbol bridge sima se valami jó.
-A köd olyan kicsi hogy másik oldalról lelösz (kb mint cheattel, csak itt egyszerübb) mindenkit,
- most nem a defens gyöz mindig, hanem az assault:)
- Csunya az egész szerintem, tök éles valak, párkányok, szegélyek.... mintha valami test map lenne :P -
#6049 vjd. nem kiváncsi senki az armyops forumban arra hogy neked nem tetszik egy map. tartsd meg magadnak aztán jóvan
neked télleg nem tetszik? -
[DFL]vajdi #6048 és 50 ember kell...
Most ezeket az üzeneteket nem küldi el, vagy mér nem látjátok????????????????????????????????????????????????????????????
(nem foglalkozik vele senki....) -
[DFL]vajdi #6047 Inq mérnem küldöd a jelentkezésedet???
meg mindenki küldje már el mer eddig:
Fluga, Mighty, Cirek, meg Meier küldte el a cuccot :P
bár még van egy hónap jelentkezni.