60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6294 kircsi! -
#6292 azt mondjátok meg nekem, hogy a navy camo milyen szinekből áll? -
Gratula. Nekem tetszik... -
#6290 köszi!
strahd ilyet szeretnél vagy vmi egyedit? -
#6289 azt ne nézzétek, hogy a minősége gaygi, mert tömörített jpg!
-
#6288 itt az új logónk, material by norbi!
milyen?
-
#6287 Fluga gyárthatnál meár normális bannert nekem is .) -
#6286 Nem is kell
-
#6284 mert itt nem egy hadseregcsoportról van szó, hanem egy osztagról, azé'. vagy te magadat egy külöm "force"-nak gondolod? azé' ahhoz még sokat kell gyakorolni -
#6283 Hali! Meier lécci rakj fel engem is, ha már Flugát feltetted!!
userid=15024 -
[DFL]_Hussars #6282 jaj csak olyan picikék voltunk hogy nem találtuk magunkat :-)
Köszönjük Mr.Meier!!!
:-))) -
#6281 Hát azt értem hogy igy lett kitalálva, én csak a jelentés beli különbségen gondolkodám :) -
#6280 mert csak rapid reaction force. nemtom, így lett kitalálva, és nincs változtatás mert én át nem írom!:) -
#6278 Na végre :)))
De miért csak s nélkül? :) -
#6277 a honlapra isten király gigamega jó ötleteim vannak, lehet hogy 3d-s lesz!! :)) -
#6276 jó, csak force, s nélkül:)) -
-
#6274 ezt a szar egy b**i g***t. 256 szinű png-t nem fogad el csak 16 színűt. fasza, de megoldottam:)) -
#6273 azt vettem észre, ha saját hátteret töltök fel akkor mindenféle kretén szinekben pompázik ez a szar. (mármint a stat.) ötlet? -
#6272 kera. másik problémámra nincs ötleted?
6268-ra... -
#6270 köszi! -
#6269 én csak annyit tennék ki az oldalra, hogy a listán a legelső klántag neve elé szimplán be lehetne szúrni a klán nevét/logóját, igy könnyebb lenne a keresés. görditeni igy is kell, ugy is kell a lapot, szerintem áttekinthetőbb lenne úgy! -
#6268 segítsen valaki. ez a görény állat buzi armyops europe az istennek sem akarja azzal a szinnel jelölni a statjaimat amivel beállítom. tehát:
offline: prios, online zöld. ehhez képest most offline vagyok és pont olyan buzi színt választott, ami kurvára nem látszik. kérdem én hogy miért???? -
#6267 Nagyon igazad van!!!!!!!! -
lenta #6265 Csak 1 kis kiigazítás:
Corv igaz hogy nem írta ki teljessen de Corvusnak nevezteti magát . Nem sértődés, csak hogy más is tudja ne csak én :-) -
[DFL]_Hussars #6263 tisztelt Mr.Meier..
ha minket is beraknál azt megköszönnénk
AAO nevünk: [DFL]_Hun_Hussars
nyugodtan mellénk rakhatsz valami bannert hogy pl.
a magyar AAO-s társadalom szégyenei vagy ilyesmi lásd ROE top10.. -
#6262 Correct. :) -
[DFL]_Hussars #6261 viszont igy valahol legalabb benne van a DFL a topten-ben :-)) -
#6260 E3, május közepe, pontosan nem tudom -
#6259 Kiraktam Flugát is a Landorra, meg egy kicsit sorbaraktam magunkat, annyi a rendező elv, hogy maradt az érkezési sorrend, csak a klánosok bekerülnek az első emberük alá, így szerintem demokratikus is, meg könyebben áttekinthető. Természetesen ha valakinek van más ötlete akár az elrendezésre akár a minimál design megváltoztatására ne tartsa magában.
Corvinus, ha minden igaz az E3-ra igértek valami új patchet, aminek némileg ellentmond a csak a nyárra igért PB támogatás. SZVSZ lesz egy kissebb patch még ebben a hónapban és az 1 éves jubileumra (júli 4.) jön a 2.0 PB-vel, harciszekerekkel, új fegyverekkel. -
#6258 A DFL már dobogós a roe listán. Grat a 3. helyezéshez! -
#6257 Emberek tuddja vki mikor jön ki az 1.8-as bug ? -
#6256 Meier es Ricsik bannerja folott van egy sajat kep, ha jobban megnezed :) -
#6255 -
#6254 ja é tegyen ki vki a landorraaa!
köszi:
user id:13992 -
#6253 skacok a landor oldalán hogy tuttátok megcsinálni, hogy nagyob a banneretek magassága mint 60 pixel? -
#6252 A fox tényleg 3 betű. -
#6251 bazz megint egy rohadt cheater. bassza meg. vmilyen ..._fox a neve (3 betű), de kirugattam. kötsög.
-
#6250 Azonnal reseteljétek a statotokat! Nekem ne rontsátok itten a jóhírünkt!!! -
[DFL]_Hussars #6249 ideje lesz bebindelnunk a sorry for tk and ff
szoveget... :-)