60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6190 JÖJJÖN MÁ vkI meRT ENNYI FASZ A VILÁGON NINCS! -
#6189 01 west ha vkit érdekel -
#6188 jáccik most vki? -
#6187 Honor pontozása:
[0-10] 500
[11-20] 1000
[21-30] 2500
[31-40] 4000
[41-50] 6000
[51-60] 8500
[61-70] 11500
[71-80] 15000
[81-90] 19000
[91-100] 23500
-
#6186 Egy fegyver felvetelhez minek IF?
If tarsad_fegyvere=true and fegyverben_veneloszer=true and ellenfel_dobta_el=false then jolmegszivtadpubikam
:) -
#6185 Újabb 1.7-es bugról olvastam a tracker fórumon :
Ha közel állsz a csukott ajtóhoz, amennyire lehet, keresztül tudod dobni rajta a gránátot.
Nem repül olyan messzire, mint rendesen, de nem árt figyelni rá.
Dolgozom, úgyhogy kipróbálni csak este lesz alkalmam, aki előbb hozzájut, referálhatna. -
#6184 mé' officiálokon a tk-kat nem számolja? -
#6183 Warlord :) official szervereken szorakozz és akkor secperc alatt megnő :) -
#6182 bizos elbasztak egy IF feltételt :) -
#6180 Te nem érted még most se?????
Ezt nem így akarták megoldani, hanem ez egy BUG!!!! Nem direkt tették bele! CSak1szerűen lámák a fejlesztők! -
[DFL]_Hussars #6175 Gödöllöre :-)))
hát majd meglátjuk... jo lenne..
amúgy üdv mindenkinek..
DFL klántagoknak meg -
#6174 Ez ugyan tegnap esti hozzászólás, de csak most olvastam.
"Originally posted by [GA]Homey at tracker frum :
Nincs semmi, amit javítani kell, csak új cuccokat rakok hozzá.
Miután megírtam az új kódot a ti új statjaitokhoz,
kezdhetem a javítást ;-) De akkor már fut
Mikor fog működni az 1.7 ? Tényleg nem tudom, de. nem ezen a hétvégén.
Remélem és úgy gondolom, hétfőn.De a jó munkához idő kell :-)
Nem akarok hibás, nem működő statokat és újdonságokat kitenni, úgyhogy elkészül, ha kész lesz. .-)" -
#6173 Hat passz.... -
#6172 ááá, ha csak az lenne nem érdekelne! :)
rányomok a go> ra a community-nél, bejön egy tök fehér ablak és csak ennyi van kiírva:
You have been banned from these forums - 1 -
#6171 A nepszerubbek: RadioTower, InsurgentCamp, WeaponsCache, Pipeline, Bridge SE, meg talan a MountainPass is. -
#6170 Mit jelent, hogy bannolva a forumrol? Nem tudsz irni uzenetet? -
#6169 jha szerintetek miért vagyok bannolva az americasarmy.com forumáról kb 6 hónapja???
nem is írtam semmit -
#6168 sztem ezt ugy kellett volna megoldani, h csak tárakat nem tudod felvenni. annyi tölténynel lőhetsz, amennyi benne maradt. -
lenta #6167 Milyen pályákra lehet számítani a partyn? (melyikre gyakoroljak :-)) -
#6166 Hid a Kwai folyon -
#6165 mármint júni 26ot akartam írni... -
#6164 vki írt egy americasarmy.com-os fórumot, vagy nemtommit, ott volt legalább 20 videó. -
#6163 szte ha júniusban 16án lesz, akkor 25-ig:DD
vajdit kérdezd! -
#6162 Ha dunaújvárosba is felvételizel, akkor be tudsz nézni egy kicsit... :)
-
[DFL]_Hussars #6161 Baassszameeg
akkor felvételizem...
:-( -
#6160 tud még vki aao-s movie-t? -
lenta #6159 Meddig lehet a lanpartira jelentkezni? -
xunil #6158 köszi, megvan már, visszaolvastam, jön lefelé. ja és köszi inq-nak is!:) -
#6157 http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all
[MHA]Inquisitor-nak jár érte köszönet. -
xunil #6156 hali, nem voltam par napig, lemaradtam a megjelenésről, fent van valahol magyar szerveren a 1.7full? -
#6155 ja ,szegény sniperek most nagyon szivnak, ha nem tudnak fegyverhez jutni :)))) -
#6154 []_ [[]] []_
azért ha elesel a harcmezőn és a csapattársad kifogy a lőszerből akkor szívesen lőne a pusiddal...
Nem is beszélve ha épp sznájper voltál... :) -
#6153 Tulajdonképpen nem is biztos, hogy bug.
Lehet, hogy csapattárstól nem is illik elvenni a fegyvert.
Elvégre, mi van, ha csak tetteti, hogy halott, aztán egyszer csak felpattan, fegyvere meg sehol ?!
-
#6152 ez egy rendes ember....
nem olyan mint a dev-ek!!!!
ez legalabb leteszteli a munkajat
a devek siman elbasszak a jatekot.... -
#6151 Meier: Landort nem tudod át állitani ugy hogy map rotation legyen? Például Insurgent Camp, WC vagy WC_SE és Pipeline.
Mert igy állando jelleggel a pipeline már kezd a könyökömön felbukkani :)) -
#6150 ismerős..... :)))) -
#6149 Hát ja, gyakorolni katona:)
Én is szenvedtem vele vagy másfél órát, mondjuk az egészben az a legszarabb hogy mindig végig kell hallgatni a kiképzőt, meg előte a gyakorlást meg kell csinálni.
Volt egy olyan hogy 35-öt lőttem és már csak egy kellett, de már csak egy lövésem volt hátra. Felbukkant az utolso tábla, méghozzá a legnagyobb jobb oldalt elől. Mellélőttem
Majdnem földhöz vágtam valamit, de aztán megnyugodtam.... -
#6148 Én inkább azt tanácsolnám, gyakorolj, tapasztald ki, hogyan tudsz pontosabban lőni. Később, a bevetéseken visszaüthet, ha nem szánsz rá kellő időt.
[A jelszavadat meg változtasd meg, ha nem akarsz meglepetéseket ;)] -
#6147 Azok se semmi csúzlik bármelyik elkellene a kettő közül akár az AW vagy a Gali is -
guces #6146 Hello mindenkinek, AA-ba van pálya szerkesztö? Ha AA-t net nélkül játszom akkor rohangálok össze vissza és nem találkozom ellenel pl:DeltaForce BHD demo? Single pályás megjelenésröl tudtok valamit? Elöre köszi