60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [MHA]Inquisitor
    csíter
  • [negativ] Cirek
    úgy kb 3-an :), 1 autóval Tatabányáról.....
  • Tikal #5902
    mountain pass-on volt most egy srác (Wicked klános) 32 killel :)
    Wicked klánrol hallot már valaki, egyik tagjuk jol bánik a sniperrel, a rohano embert leszedni csipőbol :)
  • [negativ] Cirek
    ilyenkor már vége az érettséginek?

csak azé kérdem mert ha már vége, akkor többen is tudunk menni
  • [DFL]vajdi
    ha-ha-ha.... :))))))))))
  • [MHA]Inquisitor
    nee azzal a nagyvenyim felirattal ne rondítsuk L! :D
  • [DFL]vajdi
    FPS centrálnak irtam hogy tegyenek ki hirdetést... Gamestarra elküldenétek, hogy a hcgamer féle hirdetést tegyék ki???
  • [DFL]vajdi
    Öhöm....

lan időpontja: 2003.06. 27-28-29.

Póló mindenkinek lesz :P

A pólón: Hátul egy 800*600as AA logo, az elején a bal egy másmilyen kis AA logo.... A hátsó alá pl fel lehet tüntetni hogy 'Army Ops LAN 2003. Nagyvenyim' vagy ilyesmi :)

• Strahd_
    Egyett értek. Nem rád gondoltam mert nem neked volt a bunkó beszólásod, de ez most lényegtelen... nem az adminolásal volt bajom hanem a beszólással. Annyi a különbség hogy 1 magyar szerver van Amcsi meg egy rakás.
  • zotyesz
    A LAN népszerűsítését a Gamestaron lehet Zerocoolnak kellene megküldeni, mert hátha kiteszi a hírek közé.
  • [MHA]Inquisitor
    hol lehet megnézni? link?
  • [MHA]Inquisitor
    2szori elolvasásra már értettem is:DDD uhogy ne aggódj
  • zotyesz
    Húha, egyre nehezebb megfejteni a mondanivalómat. Módosítom majd a nevem Enigmára. :)
  • zotyesz
    Azért an még esély, mert márciusban készült el eg yzsomszédos településen pedig az is 7000 fős.
    Ha nem az se baj, legalább mondhatom majd, hogy nem vagyok láma, csak túl magas a pingem.
  • Strahd_
    2020 elsö negyedében :D
  • fluga
    mikronet nem jön be?:)))
  • fluga
    szeva benzzoooooooo
  • fluga
    jöjjön mé vki jáccani
  • Strahd_
    Majd most jol befejezem alfa tesztig a hósszú szünet alatt ha nem sokat játszok majd :)
  • Strahd_
    :) nem tudom :) szép legyen :) csak nyaggatlak ötletem még nincs.. majd elküldöm neked az alfa tesztes progit hátha kiötölsz neki valami szép menüt stb.. :)
  • fluga
    a képekhez meg vmi koncept is kéne! hogy pl mit ábrázoljon...tudod..:))
  • fluga
    vagy legalább néhány magyar
  • fluga
    jöjjön egy admin, szépen kérem, mert ez kész.
  • Strahd_
    És különben is dolgozz :) hol vannak a fantasy képek? és a Banner?? :) :DD
  • Strahd_
    fluga mond meg nekik magadét :))
  • fluga
    MIÉ' NEM?
    meier vagy vki gyüjjön mááá és tegyen rendet mert elkanászodtak ezek a pöcsök
  • Strahd_
    sima egyszerü polo keki szinben?? :) az elég armys és nem néznek hülyének benne. Én eléggé militarista vagyok de a terepszinü ruhák nem jönnek be...
  • fluga
    ooksa. májti nem vagy admin? nem tucc fellépni a landorra rugdalózni?
  • Strahd_
    INQ nem a külföldiekkel volt a baj max az hoyg ott voltak és nem lehetet beférni pedig Fluga végre jött :) játszani , hanem pont egy Adminnal (én ugy tudom Admin) :) egy szerveren nem jó öszeveszni egy adminnal de max most bannol .) Akkor se érdekel, Taplo volt.
  • fluga
    JÖJJÖN MÁR EGY ADMIN PLZ, MERT KURVA IDEGESÍTÖ, HOGY MINDENHOGY BESZÉLNEK, CSAK ANGOLUL MEG MAGYARUL NEM!!!!!!
  • fluga
    és ezt hogyan oldod meg?
  • fluga

ERRÖL VAN SZÓ!

most tele van finnel, akik nem hajlandóak normális nyelven megszólalni! plz egy admin!!
  • fluga
    jöjjön vki landorra, ESPECIALLY egy admin, mert tele van faszokkaal
  • fluga
    ókééé én vállalom, de tikal küldd el újra a dolgot,mert szvsz elkallódott. JÖJJÖN VKI LANDORRAAAAAAAA
  • Strahd_
    Tikal Igazad van :) de tudod design területén a tudásom 0 :)) csinája meg valaki (Fluga :DDD ) a bannert
  • Strahd_
    ... nekem meg elegem lett tegnap a Landorbol. és nehány rajta játszó magyarból....
    Miért jo az ha 600-1000 pingel van fönt egy ember. A Server fullon van és egy másik embernek aki magyar várakoznia kell több mint 15 percet hogy bejuthasson mert ok cserélödnek az ember néha 1 -2 percenként, de valamiért akor is megelözik ha azzonnal connectál... és erre a válasz innenen nem lesz kiszavazva mégha Tk zott is és külföldi. Én nem vagyok az nagymagyar de ez azért zavart a tegnapi nap folyamán. Nem ezt vártam. Akinek szol az remélem tudja hoyg rá gondolok.. de gusztustalan volt a tegnapi viselkedése Ok nem nagy veszteség de ÉN nem megyek többet a Landorra ha egymagam akarok játszogatni, csak a többiekkel. Ennyit erröl..
    Mert ez igy nem jó!!!
  • fluga
    ls hova küldjem a koncepteket?
  • Tikal #5855
  • Tikal #5853
    Egy idő után már nem vicces a téma, de ha gondolod folytathatod.....
  • Tikal #5850
    Uhhh, ne süllyedjen tovább a topic szinvonala, STOP.
    Majd landoron találkozunk :) De a cheat-et ne kapcsold be plz