60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5849 a pólón kb mi legyen rajta? -
#5846 Miért pont a köcsögök jutnak megint eszedbe? Mindig erre asszociálsz. -
#5845 Te tudsz valamit? -
#5843 meg mondtam neki, hogy nyald meg a balherémet, akkor meg olyat gagyott, amiböl arra következtettem, hogy érti amit mondok. -
#5842 dátum szerint mikor lesz a parti? -
#5841 lengyel. -
#5841 Nem az következik hogy magyarok, csak érdekes, hogy külföldi létére ismeri ezt a káromkodást? :) -
#5840 Egy 10 szavas mondatbol szerintem nem tudod kibányászni melyik a káromkodás, mert hogy full hosszu mondat volt.
-
#5838 Nem tudom, de az egyik tudja mi az hogy fasz szopo :) Éppen ment valami vita, ami a nyelv használatbol indult ki, majd irtam vmit amiben benne volt ez a szo, az egyik seggfej clános meg rákérdezett erre a szora. De miért pont erre? -
#5836 Magyarok? Nem tudom, de gyanusak :) -
#5835 Fluga, már küldtem neked linket az armyopseurope regisztráciohoz, csinálj bannert :) hotmailes cimedre ha jol emlékszem -
#5833 Van egy négytagu JACKASS clan, és nagy a szájuk :) -
#5831 balfaszok.
na MI VAN A YETIVEEL??? NEM TALÁÁLOOM! kivették volna a jetit az 1.6os peccsböl? -
#5829 Fluga: olvasom neked is gondjaid vannak a JackAss-esekel LOL pár napja engemet is ki akartat rúgni a landoról akkor már ketten vagyunk. -
#5827 szerintem mighty arra gondolt hogy egységesiteni kéne:) -
#5826 sráácook mi történt a yetivel a wc_se pályán? -
#5824 AA polo-nal ne csak a meretet, hanem a szint, fazont is meg kene adni, nem?
Pl: terepszinu, fekete, zold, barna, piros, ujjatlan, hosszuujju, v-nyaku, stb :) -
#5823 póló konceptre jelentkezem! -
#5822 Meghirdettem a www.Gamestar.hu, a www.pcdome.hu oldalakon, segitseget kertem 2 oldal hirezojetol.
Remelem osszejovunk 50-en :)
A poloval kapcsolatban kene egy verseny, polo koncept artokhoz. Dijazas meg eldontesre var (mondjuk ingyen johet a LAN-ra ) -
#5821 Strahd_: a bannereden nagyobbitsd meg a betüidet, alig látni :) Ha gondolod elküldöm az army-s bannerem alapját, vagy csinálni kéne egy közöset, nem?:) Bár a többiek még nem csináltak ilyet -
#5820 Hát elég gyanusak nekem, ugyanis beszélnek magyarul :) -
#5819 megprószáltak kirúgni, engem. ENGEM! lol -
#5818 nah én jelentkeztem. Az a jackass clán egy nemtommi, de anitpatikusak mit ne mondjak. nagyon. -
[DFL]vajdi #5817 OTT NE JELENTKEZZETEK!!! :DDDDDDD
HANEM: [email protected] ide küldejtek mailt, aki jelentkezni akar, NÉVVEL, PÓLÓMÉRETTEL, MAILCIMMEL, TELEFONSZÁMMAL... -
[DFL]vajdi #5816 LANRA ITT LEHET JELENTKEZNI!!!!!!!!!!
-
[DFL]vajdi #5815 meg fpscentralon is -
[DFL]vajdi #5814 Van egy ötletem: meghirdetem a cuccot MPortalon, hátha onnan is jelentkeznek :) -
[DFL]vajdi #5813 Azért mondom jöhetnek teljesen newbieok is... Majd egy nap alatt belejönnek :) -
[DFL]vajdi #5812 öhh izé, csak akkor kezdjük el szedni a pénzt, ha megvan az 50 ember :)
vagy ha nincs, akkor Dilmorral ketten befizetünk 200ezer Ft ot, és eljáccogatunk, meg megnézzük a dvd-ket... :D
-
#5811 Esetleg az Mportalon meg lehetne hirdettetni. Magyar Cyber Sport egyesulet, miegymas. Lehet meg szponzor is lenne. -
#5810 Hmmm....eleg huzos lesz 50 embert osszekiabalni...
Na majd meglatjuk.
Hova kell kuldeni a penzt? (2000 ft biztos kell mindenkitol)
Mi van akkor, ha nem jovunk ossze ennyien es mar mondjuk 15-en elkuldtuk a zset? -
[DFL]vajdi #5809 jah az aa póló nem ajándék :DDD
Hanem mindenki magának fizeti :)))))))
de mind1 -
[DFL]vajdi #5808 Hi!
A lannal kapcsolatban.
(Ezek az árak 50 résztvevönél vannak)
A beugró áráról:
1. Terem dij (100ezer Ft): 2000Ft
2. Ajándék AA póló: 1400Ft
3. AA verseny díjjak 600Ft
--------
4000Ft/Fő
A díjjak: (DVD)
1. Blöff/RavaszAzAgyÉsKétFüstölgőPuskacső
2. Az őrület határán
3. Acéllövedék
+ FRAG díj (a verseny alatt a legtöbb fraget összegyűjtő játékosnak) Kiképzés
c. Filmek.....
A LAN ra min 50 Fő kell, ebben segitsetek légyszíves hogy meg lgeyen (a klánosok szoljanak a csapattársaiknak (akik másik játékokkal jáccanak), az ismerösöket lehetne értesiteni hogy lesz lan és mindenkit várunk, és az is jöhet aki még nem jácott mert lesz egy newbie server vagy valami ahol elsö nap lehet gyakorolni :)) -
#5807 1 penzt nyertem. E-mailben ertesitenek. -
#5806 Mighty, nyertél a lotton? Értesitenek rola amugy?:)) -
#5805 Armyops-on mi ez az activity, popularity, experience? Eddig ez nem volt. -
#5804 Kiváncsi leszek a SpecForce-hoz mennyi honor kell majd.... -
#5803 van akinek sajnos IGEN! :))))
-
#5802 a játék nem a honor gyűjtéséről szól... -
#5801 én voltam :) 20percet :D