60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
[DFL]vajdi #6046 Egyet értek: ULTRAGIGA MEGA szar az a pálya :D -
[DFL]vajdi #6045 inq. nem kiváncsi senki az armyops forumban arra hogy neked nem tetszik egy jatek. tartsd meg magadnak aztán jóvan :P
Sztem meg kurvajó játék, majd kijavitják a bugokat aztán jóvan. Egy hónap mulva biztos lesz valami ujitás...
Nem kell egyböl leszarozni. -
#6043 NEkem is ez volt, de ez volt az 1.6 feltelepitésénél is.
Én azt csináltam hogy a lővész traingen végig mentem, elmentettem az eredményt, és ujra lett minden. -
#6042 Megnézted?
Eddig is más volt a jelszavam, csak most állítottam be erre. :)
De mit lehet ezzel csinálni?
Vagy így marad? -
#6040 A segítségeteket kérném!
Akinek van egy kis ideje, néze meg légyszi az accomat. User/pass: @Soma/soma
A gond az, hogy mindegyik kiképzés eltünt. Olyan, mintha nem lett volna megcsinálva, magyarul mintha most regeltem volna a nevemet.
Előre is THX. -
#6039 a faszom ebbe a szar játékba...komolyan mondom már elment tőle a kedvem....
Ezek a szar szemét buzi fejlesztők kiadnak egy patheket amiben egyre több hiba van.....
Én is tapasztaltam ezt a fegyver bugot....
Aztan olyat is tapasztaltam h berakott a páylára és csak forgott a képernyő, mintha egy billentyű beragadt volna...
a hangok se lettek jobbak....
SZAR EZ A JÁTÉK -
#6037 1.7!! (nah csak sikerult leírni) :D
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all -
#6036 itt a full 1. is:
http://sw.fotexnet.hu/index.ftx?sw=6916&platform=all -
#6035 tele volt, van -
#6033 OFF
Jól otthagytál előbb a RvS szerveren..
ON -
#6030 ÚJ PÁLYA ULTRAGIGAMEGA RULEZ! -
#6029 küldtem... már kettőt is... :)) -
#6027 Vajdi gamestar-t vagy a PCGURU-t nem kérdeztétek meg a lan sponzorációról?
Mert akkor én megkérdezem van 1-1 ismerösöm ezeknél az ujságoknál, biztos tudnának szerezni valami sponzort!!! -
[DFL]vajdi #6024 Megrendezésre kerül az első magyar Army Ops LAN !!!
Mint minden ilyenfajta felkérést, ezt is örömmel továbbítjuk a játszani vágyó hcgamer arcok felé:
"Megrendezésre kerül az első magyar Army Ops LAN.
-Helyszín: Nagyvenyim (tornaterem)
-Időpont: Június 27,28,29.
-Részvteli díj: 4000Ft (50 embernél)
(ebben benne van a teremdíj+AA póló+versenydíjjak)
-Jelentkezés: [email protected]
-Hozz magaddal:
Egy szamitogep
Min 5m UTP kábel
Hálózsák
3 napi kaja (lehet vasarolni a helyi boltokban)
Tisztálkodóeszköz stb...
A verseny menete: Random 4-es csapatok, kieséses küzdelmek, a végén a legjobb 4-es csapatot 2-2 főre osztjuk, aztán a nyertes 2-es játszik egymás ellen az első helyért...
A díjak: (DVD filmek)
1. Blöff/RavaszAzAgy...
2. Az őrület határán
3. Acéllövedék
+ FRAG-díj (a verseny alatt a legtöbb fraget összegyűjtö játékos kapja)
A LAN csak akkor lesz megrendezve, ha min 50 fős jelentkezés van... (csak ezután kell elküldeni a pénzt)
Sponzor nincs, hanem saját megrendezés :(
Aki még nem jáccott a játékkal az is jöhet, mert egy nap gyakorlás lesz, második nap verseny, és utána pedíg egy másik FPS jatekkal lesz a műsor Mindenkit várunk "szeretettel"!!! :)"
kellemes zúzást!
-
[DFL]vajdi #6023 HUN crassus légyszi nézd vissza a fórumot, vagy a hcgameren is kint van :) -
[DFL]vajdi #6022 America's Army: Operations LAN - Nagyvenyim Június 27-29.
jelentkezni ---> -
guces #6020 Lemaradtam valamiröl? Mire kell jelentkezni, miröl van szo? -
[DFL]vajdi #6019 A
-
[DFL]vajdi #6018 guces küldjed te is a jelentkezésedet
adataidat -
guces #6017 Bocs Tikal de én ugy tudtam hogy ami kimondott multip azon nincsenek ellenek vagyis egyedül rohangálok, vagy tévedek? Pl mig nem jött ki a Delta F BHD csak 1 demo ott ez volt. -
#6016 lol -
[DFL]vajdi #6015 [email protected] -
[DFL]vajdi #6014 KÜLDJÉTEK MÁ A KU'VA JELENTKEZÉST!!!!!!!!
NÉV, CIM, EMAIL CIM, TELSZÁM, PÓLÓMÉRET,
AKI MÉG NEM BIZTOS BENNE AZ IS KÜLDJE MÁ EL MER MEGHALOK RÖGVEST!!!!
[email protected]
-
#6013 Ki lehet karcolni a multi részét nyugodtan, nekem is meg van CD-n.
A single-ről még nem sokat tudok. -
[DFL]vajdi #6012 Pff!
Nemtom mit csinálnak ezek, dehogy minek adták ki ezt a marhaságot... azt nemtudnám megmondani :)
Egyedül annyival jobb, hogy gyorsabban indul el nálam a jatek... Amugy meg az a bridge se egy kaki. -
guces #6010 Probálnám de modemmel nem megyek messsze, a letöltött AA-t is azért kérdeztem hogy ki lehet e karcolni mert tesomnál kábelrol szedtem volna le, mellesleg ez a készülö single cd-s lesz vagy letöltés, mert ha utobbi és nem lehet kiirni akkor még1 jo játék amiböl kimaradok -
#6009 July 4, 2003
Ezt az időpontot hallottam utoljára, de a multi része is nagyon jo, probáld ki! -
guces #6008 Kösz Tikal, kb idöpont, vagy hol tudok utánnézni hogy mikor jelenik meg? AA honlapon nem találtam erre utalot. -
#6007 Srácok!
Ha valakinek meggyült volna a baja Trackerének elkészítésével, azok számára készítettem egy magyar nyelvü leírást, Ricsik és Csabsz lektorálásával. Az oldal linkje szerepel a játékos lista végén is valamint a Landor oldaláról is elérhető. -
#6006 Még nincs single része, de hamarosan meg jelenik az is, és nagyon jo lesz!!!!! -
guces #6005 Köszike -
#6004 Nincs Single része -
guces #6003 Hello mindenkinek
Lenne 1-2 kérdésem hozzátok, remélem tudtok segiteni. Nos AA-nak van single része vagy csak multip lehet játszani, másik ha van single akkor letöltés után ki lehet karcolni cd-re? Csak ennyi segitséget elöre köszi. -
lenta #6002 Nekem jó a külföldi is!!!! -
#6001 1 kimaradt, LOL -
#6000 6000!!!!!!!! -
#5999 2!! -
#5998 3!! -
#5997 full csak reggelre lesz magyar szerveren -
#5996 ha 1.6 full volt eleg a patch