60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6339 Az egyik lazan megkerdezte, hogy Europa melyik allamban van... -
Prank #6338 amint szóba jön Magyarország, az amcsiknak mindig a "gulash" jut az eszükbe róla...ezt 90%-ban a fejemhez is vágják..képletesen értve -
#6337 Múltkor egyik szerveren meglepődtem, mert tudta egy amcsi srác hol van Magyarország! :)
Sajnos az a gyakrabb, hogy nem tudják... :(
-
#6335 oh gratula:)) -
#6334 Nem, csak az ROTC tagja. Az nem a sereg, csak a legiero szponzoralja a dolgot. Nem is vagyok hivatalosan 2nd liutenant csak az osztalyon belul, hogy tudjuk, ki milyen jo tanulo (az egesz osztalyomban en vagyok egyedul tiszt : ) ). -
#6333 nem vagy online, mi van? -
#6332 Fluga kapcsoldba be az ICQ-t fontos
-
#6331 és ami állampolgár is vagy, liutenant? -
#6330 Nem teljesen. Csak az JROTC tagja vagyok. Ez egy tiszt trening program (Junior Reserve Officer Training Corps). A helyi suli egyik valaszthato osztalya. Nagyon birom, mar hadnaggya leptettek elo. : ) -
#6329 Bocsánat mindenkitől, aki tegnap keresett és rá sem bagóztam, a Landor monitor oldalával bütyköltem. A jó hír, hogy most már szemben más stat oldalakkal a valós score eredményeket adja, és egy form segítségével más szervereket is lehet vele monitorozni, IP alapján.
Teszteljétek, aztán a hibák jöhetnek ide. -
#6328 -
#6325 Na mi van má Norbitukéj? -
#6324 A tracker control panelben állitod a neved?
HA ujra regelsz nullázodik az egész azt hiszem... -
#6323 hogy éljenek a huszárok -
#6322 gyors, pontos, megbízható.te mit irtál volna oda? -
#6321 mié te a seregben vagy?? -
[DFL]_Hussars #6318 biztos tűzoltók... -
#6317 hopp a smiley lemaradt. : ))) -
#6316 Amugy a multkor voltam egy drill competition-on es ott lattam piros camo-t. Az melyik? Marine, vagy Coast Guard? -
#6315 Gondolom utlani fogtok, de Air Force rulez! -
[DFL]_Hussars #6314 az a latin duma mit jelent?
az tényleg gagyi... -
#6313 ||||||FONTOS||||||||||||[== 2 R F ==]||||||||||||FONTOS|||||||
TWL-EN joinoljatok a ladderre!!
||||||FONTOS||||||||||||[== 2 R F ==]||||||||||||FONTOS|||||||
Fluga -
#6312 vajdiban van egy kis koppintás -
#6311 vagy szinkódos? (elöl sárga hátul barna) -
[DFL]_Hussars #6310 uhum... -
lenta #6309 Szerintem Vajdiban van 1 kicsi irigység, azért írogat ilyeneket (koppintás) -
#6308 vonalkódos? -
[DFL]_Hussars #6307 hát ha éppen under attack van akkor barna csikos -
#6306 vajdi azért a te bannered se kutya -
#6305 nem, szkenneltük,de minek a koppintása lenne? -
#6304 strahd írtam emilt a [email protected]! bannereket küldtem válaszd ki, töltsd fel és szólj ha kell változtatás!
és add meg az emiledet is ah esetleg nem ez lenne az! -
dicsérd meg a munkáját -
[DFL]vajdi #6302 ez ilyen gagyi koppintás :)))
A sast ti rajzoltátok??? :D -
#6301 én az 1.6 ot hc.gamer-ről szedtem, gyors és nem crc-s -
#6300 Probald leszedni az 1.6-ot az armyops.webzeppelin.hu-rol. Az 1.7-es patchet meg valahonnan... -
HoTDoG #6299 Csá! Nos az lenne a gondom, hogy már sokszor letöltöttem az 1.6-full-t, és az 1.7 ful-t, már nem is tom mennyi az a sok, de mindig CRC-s volt. DAP-al töltöttem őket (Download Accelerator Plus). Már teljesen kivagyok...
1.5-ig nem voltak ilyen gondjaim sose, de azóta... 1.5 óta nem aa-ztam bazz, már nagyon kéne... :)
Szal ha valaki tud jó linket, vagy más letöltőprogikat beállításokkal az jelezzen :).
Köszi, pá -
#6298 Ja, ebben játszom, a feeling kedvéért
Repro: király a bannered, jo kis sniper-es -
#6297 Bescannelted a polod? -
#6296 Ilyen szinekből:
-
#6295 Király!
Okés értem a force témát.
Az erő legyen veled!