60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6144 És azok ott a háttérben micsodák?
Talán légpuskák? -
#6143 Na azt azért neem, ahhoz , hogy egy lánctalapat sikeresen le lehessen operálni sükség van egy kis légnyomás külömbségre is mint pl:komulatív gránát, páncéltörő ill. a tank méretéhez igazított billenőpálcás akna
De be kell látnom ez a fegyver nem semmi !!! -
Prank #6142 ezzel aztán a tankok lánctalpait is ki lehet lőni -
-
-
-
-
lenta #6137 Szóval hét végén ne is számítsunk trackerre?
Amilyen szerencsém nekem szokott lenni lehet hogy most fordulna meg a meghalás/ellenmegölés pontok aránya :-(
A fragról nem is beszélve. -
#6136 Olvastam a tracker szerkesztőjének válaszát a fórumon, gyenge angol tudásom eredményeképp a kivonat :
Időre van szüksége az új kód és az új statisztikák megírásához.
A US Army adott néhány új ötletet a trackerükhöz.
Az 1.7-es verzióban új statisztikákra ad lehetőséget az AAO szerver "query string"-je.
A tracker már képes lekérdezni a goal és leaderpointokat, számolni a pontszámot és statisztikában mutatni, hogy mennyi honorpont kell a következő honorszinthez, ill. mutatni, hogy melyik csapatban játszol a szerveren.
A script már működik, de még tesztelnie kell, mielőtt "élesíti".
Mint írja, elég egy apró bug a a rossz helyen és ezrek userprofile-ja megy tönkre.
"Ezt itt senki sem akarhatja."
A másik gondja, hogy számára nagyon nagyon nagyon nagyon rossz időben adták ki a patch-et.
A korábbi kiadásoknál ő is az elsők között volt, aki tükrözte a letöltéseket, küldte a hírt az AAO oldalakra.
De 31-én éjjel party-t rendeztek május 1. alkalmból és úgy tűnik, nem B*cklert ivott kicsit sokat. :)
Tegnap csak teázott és nem jutott ki a fejéből. Ma már jobban van, de nem szeretne mégegy ilyen napot. :)
Ezért kezdett csak ma a kódíráshoz.
Valószínűleg egész hétvégén dolgozni fog és csak akkor élesít, ha biztos benne, hogy hibátlan.
Végül azt ajánlja, aki nagyon szeretne statisztikát, játszon 1.6-al, több mint 200 1.6-os szerver van még. :) -
lenta #6135 a tracker még mindig nem műxik az 1.7el! :-( -
lenta #6133 A bug ami ha felveszed az ellenség fegyverét nincs bent lőszer, csak az ellenfél fegyverére érvényes, vagy a saját ollommérgezésben elhalálozott csapattárs fegyverére is érvényes?
(Hú de magyar fogalmazás) -
#6132 Ilyet nekem akkor ír ki mikor game közben Alt+tab ot nyomok. -
lenta #6131 Néha nálam is ezt csinálja:-(
Se szó se beszéd kilép a progiból azt bead 1 ilyen üzenetet. -
#6130 tudja vki ez mit jelent?
Critical Error
No Label
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1802 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X (4345)
PlayerReplicationInfo Insurgent_Camp.PlayerReplicationInfo16 (Function Engine.PlayerReplicationInfo.GetCommVolume:0018) Unknown code token 3C
History: FFrame::Serialize <- UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD Insurgent_Camp.AGP_HUD2, Function AGP.AGP_HUD.PostRender) <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop -
#6129 [Honor] 1H/point
[0-10] 500
[10-20] 1000
[20-30] 2500
[30-40] 4000
[40-50] 6000
[50-60] 8500 -
#6127 akarom mondani 1.7....
tehát mikor is? :) -
#6126 asszem 500pont egy honor nálad még.
De csak Official vagy Leased szerveren kapst honort. ugyhogy gyerünk katona laggolni egy amcsi szerverre! :) -
Zoidberg #6124 Mindegy melyiket választod, csak a csapattársakat ne lődd.... -
Zoidberg #6122 Hajhó
Abbahagytam a játékot egy jó ideje, de most nekiállok újra...
Annak idején a cheaterek miatt hagytam abba, mivel pont a nyílt pályák voltak a kedvenceim /leszámítva a McKennát/.
Mi a helyzet ezen a fronton?
Sikerült azóta végetvetni az orvlövész-menyországnak ?? -
#6120 Menjél mout mckenna-ra, ott vannak ilyen alacsony honoros serverek.... -
#6118 wow leszedem az 1.7 et és lesz időm megyek is kipróbálni! -
#6117 Szerintem nem valos az a 150-es ping. Legkozelebb, ha ilyet latsz, console-ban ird be stat net
Az mutatja a valos halozati ertekeket. -
#6116 Important Announcement
Tracker is currently tracking only Servers with Version 1.6 running. We will Update our Tracker in the next hours !
Mostantol számolom azt a néhány orát -
#6115 Egy körbe kell bele ugrani ha jol emlékszem, a landolás előtti utolso pillanatban nyomj use gombot..... szoval ügyesen kell irányitani... :) -
#6113 Vazze, nem kaptam érted pénzt, miért nem a linkre katintottál amit küldtem? -
#6112 Valóban nem szereti még az 1.7-et, de dolgoznak rajta, kis türelmet kérnek. :)
Addig a Landor monitor-oldalon sem nagyon fog látszani, ki van online és hol, meg az eredményeket sem fogja regisztrálni :( -
#6111 Tegnap ráncigáltam be a t3-ast
Amugy tényleg jobbak a pingjeim, egyik insurgentes Homelan-on 150 és 70 között volt -
#6110 1.7-et még nem támogatja, azt mondták :) -
#6109 a Landor lesz 1.6-os? -
#6108 valakit biztos közelről lelöttél....
(csapattársat) -
#6107 Sok ROE miatt gondolom. -
#6104 nem müködik a trackerem... :(
szerintem az 1.7-et nem szereti....
kell vmit állítani? nektek jó? -
#6103 Na dolgoztam egy picit a LAN "logo"-n, de tényleg csak picit:
és feketében:
-
#6102 nesze Tikal :D
-
#6101 mé nem jáccotok? :) -
#6100 ez most poén vagy ennek a lámernek tényleg annyi van? -