34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3434 Vazzeg csinálj több pontszámot, 'oszt vita lezárva... -
#3433 Bizony! -
#3432 Mondjuk megjegyzem, hogy anno Tomper kért arra, hogy ne 6xAA és 16xAF értéket rakjak be (azthiszem valami 106FPS volt úgy), hanem 0xAA és 0xAF-et (akkor még P4 és 9800XT volt az első), hogy AMD legyen az első helyezett :)))
De amúgy meg ez elég partalan vita, nem tudom, miért kell megint a tüzet szítani... :))) -
#3431 Áhá! A STALKER alfa nagyon érzékeny a procira.
:d -
#3430 Konkrétan a 9800Pro-m húzva AMD 3200+ mellett 4xAA és 16AF mellett kb. annyit nyomott, mint az FX5900 + AMD 2800+ 0xAA és 0xAF mellett.... -
#3429 A kis surmó gecik! A listavezető radeonokon SOHA nincs AA, meg AF, de sokukat elég brutálisan tuningolták. Mikor az 5900-et tuningolják akkor 4X AA, 2X AF, mikor leveszik a szűrőket, az órajalből is visszavettek. (tudom, hogy másik ember) -
#3428 Jajj ne, már megint "...én látom a különbséget a 60 és 120FPS között..." c. vitaest következik? -
#3427 Sok százat. -
#3426 Hö? Minek kéne már több, az emberi szem mennyit is lát? -
#3425 Hát, az már elmegy. CS-be Q3-ba nem, de single-re simán. Azért multiban kell a nagy fps. -
#3424 Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a <45FPS már több mint megfelelő. -
#3423 Ha most erre akorok adni egy átlátszó választ amit magam is megmosolygok.
Ez csak 1 PRE-ALPHA! (vagyis még nincs optimalizálva 1 kártyára sem)
Mivel nincs még kiadva, sőtt befejezve sem még nem adtak ki drivert ami optimalizálná a kártyát a játékhoz. -
#3422 -
#3421 Jó ha megnézed EZT az oldalt hogy teljesít a drága nvidia ráadásul a stalker is nvidia-s. -
#3420 -
#3419 Na kártyát nem vasz, hanem PC-s újságot! -
#3418 ÉS ezt most miért 08-ra írod? -
#3417 Bocsi, de ellent kell mondanom: a listában szerepel két ASUS AGP-V9950 (egy sima és egy ultra), ezek FX5900 (és FX5900Ultra) kártyák. -
#3416 DX7-8ban nem gyengébb a Ti4200 minta 9600, szal ez nem meglepő.
De úgyis mindegy, "a R9800XT egy gyors kártya, így minden ATi cool minden nv sux". -
#3415 Szerintem az nem rossz teljesitmeny,hogy egy gef4ti4200 elveri az osszes 9600-ot...Annal erosebb nvidia meg nem szerepel a listaban -
#3414 Jó ha megnézed EZT az oldalt hogy teljesít a drága nvidia ráadásul a stalker is nvidia-s. -
#3413 nvidia sux. Csaló banda Flame ON! -
#3412 Hmmm.... Ezek szerint a #3402-ben leírtakat tekinted úgy mint "verem magam, hogy nem veszek"? Hát LoL.... -
tbundy #3411 azért az erős túlzás, h ingyen jutsz a neten lévő infókhoz -
#3410 Bocs, de leszarom ha nem rohansz. -
sniper #3409 Es ki verte? Nem latok olyat. En is leszoktam az ujsagrol, eloszor csak azert mert szetvalt a pcguru es a gamer, aztan meg akarmikor is nezem az ujsagosnal, mindig csak olyan dolgokrol irnak, amiket mar a neten 1000szer kitargyaltak. Ez van, ez a 21. szazad, lemaradt az offline ujsag mint a borravalo. A neten nem kell 1 honapot varnod az infora, tobbet is megtudsz belole, a forumoknak koszonhetoen masok velemenyet is az adott temarol, mindezt ingyen. Csoda ha vki nem rohan az ujsagoshoz? -
#3408 De arra már vered, hogy más miért veri arra hogy nem vesz. -
#3407 Nem veszek csak nem verem magam arra hogy nem veszek. -
Zsoltee_a_bator #3406 Nagy ember vagy! Veszel újságot! VÁÁÁÁÁÁ!!
:) -
#3405 A jövő a papírvékonyságú számítógépeké, amik olyanok, mint az újság, csak a szemed láttára frissülnek meg. Ja és ez nem vicc, van már ilyen, műholdról lehet frissíteni, csak még drága gyártani. -
#3404 Holnap későn kelek, de majd írd ide, mikor lenne szabad a cipőd pár percre. Mennék benn egy kört, hátha én is ilyen pr0 leszek. -
#3403 Nagy ember vagy! Nem veszel újságot! VÁÁÁÁÁÁ!! -
#3402 Amit aztán a megjelenés után két órával már lehet olvasni/nézni a fanpage-eken... -
#3401 Pont ezért szereznek az offline újságok exkluzív contentet, mint a STALKER, HL2 stb. -
#3400 hát jah..... -
#3399 ha még volna közepében egy poszter -
#3398 Egyetértek. Pontossan 3 éve én is így vagyok vele...Az off sajtó nagyon nagy késésben van. Ráadásul sok olyan dolog van benne, ami egyátalán nem érdekel... -
#3397 1.: Az újság tartalma nekem 0, mivel a neten már frissebb és több információt szerezhetek, amelyek ráadásul sokszor pontosabbak és kerrektebbek, mint amit a T. újságíró összehord.
2.: A Sacrifice nem érdekel :)
3.: Azok az utilok és egyebek ()videók, patchek, stb.), amik kellenek/érdekelnek, simán letöltöm - letöltési idő meg nem érdekel, ha komolyabb file (100MB felett), akkor legfeljebb beállítom a letöltésmenedzsert, hogy éjfél után álljon neki letölteni. Ráadásul az átfutási idő miatt legalább egy hét késéssel érne hozzám, ha megvárnám az újság mellékleteként - így meg csak a letöltési időtt kell kibekkelnem :)
4.: Általában sok dolog, ami amúgy érdekelne, amúgy sincs benne az újságokban, szóval úgy is a netről kellene leszednem...
Iszonyúan OFF, de engem jó négy éve a fentiek miatt nem érint az offline számítástechnikai média... -
#3396 Sacrifice? W00t, azt régen meg akartam szerezni, de vhogy elmaradt. Asszem megveszem most :P -
#3395 amióta van netem egy újságot nem vettem egyszerűen nincs benne hír. Mire tesztelnek egy játékot már végigtolom addigra.