34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • cifuatwork
    Vazzeg csinálj több pontszámot, 'oszt vita lezárva...
  • janos666 #3433
    Bizony!
  • cifuatwork
    Mondjuk megjegyzem, hogy anno Tomper kért arra, hogy ne 6xAA és 16xAF értéket rakjak be (azthiszem valami 106FPS volt úgy), hanem 0xAA és 0xAF-et (akkor még P4 és 9800XT volt az első), hogy AMD legyen az első helyezett :)))

De amúgy meg ez elég partalan vita, nem tudom, miért kell megint a tüzet szítani... :)))
  • dikki*yysw
    Áhá! A STALKER alfa nagyon érzékeny a procira.

:d
  • cifuatwork
    Konkrétan a 9800Pro-m húzva AMD 3200+ mellett 4xAA és 16AF mellett kb. annyit nyomott, mint az FX5900 + AMD 2800+ 0xAA és 0xAF mellett....
  • janos666 #3429
    A kis surmó gecik! A listavezető radeonokon SOHA nincs AA, meg AF, de sokukat elég brutálisan tuningolták. Mikor az 5900-et tuningolják akkor 4X AA, 2X AF, mikor leveszik a szűrőket, az órajalből is visszavettek. (tudom, hogy másik ember)
  • cifuatwork
    Jajj ne, már megint "...én látom a különbséget a 60 és 120FPS között..." c. vitaest következik?
  • dikki*yysw
    Sok százat.
  • janos666 #3426
    Hö? Minek kéne már több, az emberi szem mennyit is lát?
  • dikki*yysw
    Hát, az már elmegy. CS-be Q3-ba nem, de single-re simán. Azért multiban kell a nagy fps.
  • janos666 #3424
    Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a <45FPS már több mint megfelelő.
  • janos666 #3423
    Ha most erre akorok adni egy átlátszó választ amit magam is megmosolygok.
    Ez csak 1 PRE-ALPHA! (vagyis még nincs optimalizálva 1 kártyára sem)
    Mivel nincs még kiadva, sőtt befejezve sem még nem adtak ki drivert ami optimalizálná a kártyát a játékhoz.
  • dikki*yysw
  • dikki*yysw
    Jó ha megnézed EZT az oldalt hogy teljesít a drága nvidia ráadásul a stalker is nvidia-s.
  • dikki*yysw
  • janos666 #3419
    Na kártyát nem vasz, hanem PC-s újságot!
  • janos666 #3418
    ÉS ezt most miért 08-ra írod?
  • cifuatwork
    Bocsi, de ellent kell mondanom: a listában szerepel két ASUS AGP-V9950 (egy sima és egy ultra), ezek FX5900 (és FX5900Ultra) kártyák.
  • dikki*yysw
    DX7-8ban nem gyengébb a Ti4200 minta 9600, szal ez nem meglepő.
    De úgyis mindegy, "a R9800XT egy gyors kártya, így minden ATi cool minden nv sux".
  • toMpEr
    Szerintem az nem rossz teljesitmeny,hogy egy gef4ti4200 elveri az osszes 9600-ot...Annal erosebb nvidia meg nem szerepel a listaban
  • LSC
    Jó ha megnézed EZT az oldalt hogy teljesít a drága nvidia ráadásul a stalker is nvidia-s.
  • LSC
    nvidia sux. Csaló banda Flame ON!
  • cifuatwork
    Hmmm.... Ezek szerint a #3402-ben leírtakat tekinted úgy mint "verem magam, hogy nem veszek"? Hát LoL....
  • tbundy
    azért az erős túlzás, h ingyen jutsz a neten lévő infókhoz
  • dikki*yysw
    Bocs, de leszarom ha nem rohansz.
  • sniper
    Es ki verte? Nem latok olyat. En is leszoktam az ujsagrol, eloszor csak azert mert szetvalt a pcguru es a gamer, aztan meg akarmikor is nezem az ujsagosnal, mindig csak olyan dolgokrol irnak, amiket mar a neten 1000szer kitargyaltak. Ez van, ez a 21. szazad, lemaradt az offline ujsag mint a borravalo. A neten nem kell 1 honapot varnod az infora, tobbet is megtudsz belole, a forumoknak koszonhetoen masok velemenyet is az adott temarol, mindezt ingyen. Csoda ha vki nem rohan az ujsagoshoz?
  • janos666 #3408
    De arra már vered, hogy más miért veri arra hogy nem vesz.
  • dikki*yysw
    Nem veszek csak nem verem magam arra hogy nem veszek.
  • Zsoltee_a_bator
    Nagy ember vagy! Veszel újságot! VÁÁÁÁÁÁ!!

:)
  • hispan2
    A jövő a papírvékonyságú számítógépeké, amik olyanok, mint az újság, csak a szemed láttára frissülnek meg. Ja és ez nem vicc, van már ilyen, műholdról lehet frissíteni, csak még drága gyártani.
  • dikki*yysw
    Holnap későn kelek, de majd írd ide, mikor lenne szabad a cipőd pár percre. Mennék benn egy kört, hátha én is ilyen pr0 leszek.
  • dikki*yysw
    Nagy ember vagy! Nem veszel újságot! VÁÁÁÁÁÁ!!
  • [NST]Cifu
    Amit aztán a megjelenés után két órával már lehet olvasni/nézni a fanpage-eken...
  • dikki*yysw
    Pont ezért szereznek az offline újságok exkluzív contentet, mint a STALKER, HL2 stb.
  • NeoMaN
    hát jah.....
  • Taptarap
    ha még volna közepében egy poszter
  • NeoMaN
    Egyetértek. Pontossan 3 éve én is így vagyok vele...Az off sajtó nagyon nagy késésben van. Ráadásul sok olyan dolog van benne, ami egyátalán nem érdekel...
  • cifuatwork
    1.: Az újság tartalma nekem 0, mivel a neten már frissebb és több információt szerezhetek, amelyek ráadásul sokszor pontosabbak és kerrektebbek, mint amit a T. újságíró összehord.
    2.: A Sacrifice nem érdekel :)
    3.: Azok az utilok és egyebek ()videók, patchek, stb.), amik kellenek/érdekelnek, simán letöltöm - letöltési idő meg nem érdekel, ha komolyabb file (100MB felett), akkor legfeljebb beállítom a letöltésmenedzsert, hogy éjfél után álljon neki letölteni. Ráadásul az átfutási idő miatt legalább egy hét késéssel érne hozzám, ha megvárnám az újság mellékleteként - így meg csak a letöltési időtt kell kibekkelnem :)
    4.: Általában sok dolog, ami amúgy érdekelne, amúgy sincs benne az újságokban, szóval úgy is a netről kellene leszednem...

Iszonyúan OFF, de engem jó négy éve a fentiek miatt nem érint az offline számítástechnikai média...
  • dikki*yysw
    Sacrifice? W00t, azt régen meg akartam szerezni, de vhogy elmaradt. Asszem megveszem most :P
  • LSC
    amióta van netem egy újságot nem vettem egyszerűen nincs benne hír. Mire tesztelnek egy játékot már végigtolom addigra.