34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3476 na ja, ami megadná az igazi feelinget a garf mellett a játékban, pont azokat szedték ki... :(
nem értem ezeket a GSC-s srácokat... -
#3475 Mostmár egyáltalán nem vagyok biztos az év játéka címében hogy nálam megkapja. -
#3474 a tech demo-ban, ahol a fegyvereket mutatták be, ott még a fémen is átlőtt a fószer... :( most meg már a fán sem??!! :( -
#3473 Régebben azt mondták meg is lehet majd betegedni meg ilyesmi és gyógyszer kell majd. Na ez sem lessz benne. Ebben az interjúban kb 5 dolog van ami nagy jól hangzott és most aszongyák nem lessz benne. Kibaszott dühös vagyok. Mi a picsáért kell olyanokat ígérgetni ami nem bisztos? -
#3472 "Mint mondtátok, át lehet lőni fából készült ajtókat, falakat. Át is lehet majd látni a lyukakon?
A golyók nyomot hagynak minden eltalált anyagon. (kitértek a válasz elől = nem)"
Forrás: HARDWIRED
Wáááááááááááááá egyre több jó dolgot fognak kihagyani belőle még a végén tényleg a jól kinéző szimpla fps lessz. A kiadás halasztása egyenesen arányos a jó ötletek kihagyásának mennyiségével. Agy csomó mod-ban meg bírták oldani itt miért nem??? Ott van pl a CS a Global operation (nem mod) a True combat és még sorolhatnám. Eddigi legjobban várt játék remélem nem kell csalódnom benne többet. -
#3471 elég durva... :) má' alig bírom kivárni a megjelenést! :) -
LizardX #3470 Na emberek, eztet a plastik-on találtam, ha még valaki nem látta, érdemes megkukkantani:
http://www.kiddofspeed.com/
Ezek után valahogy még inkább tetszenek a screenshot-ok... hátborzongató bakker! -
Zsoltee_a_bator #3469 kb ennyit. ha ennyit latnal akkor teljesen olyan lenne szamodra mint a valodi mozgas. de mondjuk 2000fps kisse tulkapas, eleg lenne ha motion blurt hasznalnanak :) -
#3468 OFF
Két éve van egy Thomson 100Hz-es TV a nappalimban, de semmi gondom nem volt vele eddig... -
#3467 Na a 100Hz-s tévéről ne beszéljünk! Nekem az van, SONY, jó nagy. 2 évig csúcs volt, de aztán az egész szép kék és piros színekben játszik. Akikor szédszedtem (az ilyeneket magam szoktam megszerelni), akkor leesett az állam. Ugyanis tele van integrált elektronikával, magyarul egy rahedli nyomtatott áramkör. Na mondom kiposrszivózzuk, akkor 2 napig jó vptl, azt megin elszaródott. Elvittem SONY szervizbe, mert máshol nem foglalkoznak vele, ott azt mondták, hogy minimum 40000 FT a javítás, mert nam aprózzák el, a komplett nyomtatott áramköröket cserélik, nem érdekli őket, hol a hiba. Akkor aztán hazavittem, aztán következtetéses alapon jájöttem, hogy azon a felületen, ahol az elektronok becsapódnak, nem jó a földelés, és nem távoznak elég gyorsan (a 100 Hz miatt, 50 vagy kisebb Hz-nél nincs ilyen), mellesleg ezért van, hogy ha rácapok, akkor 2 percig jó és ha megérintem a képcsövet, akkor kicsit megráz, de mivel földelem, jó. Szóval ennyit a 100 Hz-ről, tényleg jó, de hamar szétmegy. Haverom azt mondta (ért hozzá), hogy lehet az is, hogy egy IP rohad benne, de ezt nem hiszem.
Na nem tudom, ez mennyire jön ide, de gondoltam leírom, még mielőtt valaki ilyet venne. -
#3466 És ebből mennyit fog fel az agy? -
#3465 Én 45-öt mondtam. -
#3464 igen ez nyilvánvaló ha gondolkodnék néha. De aki azt mondja hogy egy game ugyanolyan 25 fps-el mint 60-80 fps-el, akkor annak valami baj van a szemével. -
#3463 Folyton előkerül a képfrissitési frekvencia és maga a képfrissités összemosása...
A képfrissitési frekvencia a CRT megjelenítőknél azt jelenti, hogy a monitor/TV katósugárcsöve hányszor "villantja" fel a képpontokat. Ha ez alacsony (>100Hz), akkor az bántja a szemet és szem- ill. fejfájást okoz.
A képfrissités az, hogy a képernyőn látható kép hányszor frissül másodpercenként - ez pedig Vsync OFF esetén teljesen független a képfrissitési frekvenciától. -
#3462 azért hogy ne essen szét a szemed nem azért mert kell -
#3461 akkor miért találták ki a 100Hz-s tévét? Bár lehet ennek semmi köze ehhez. -
Zsoltee_a_bator #3460 2000-t -
davos80 #3459 A f*sz kivan, hogy szinte minden játék topikja tele van a viedokártya-teljesítmény vitákkal. -
#3458 De ha bejön az NV4x és elég sok pénzük lessz, akkor lehet hogy abból futja majd arra is. -
#3457 minden nvidia-s gémen ugyanolyan jól fut a game. A fejlesztőknek nem érdeke hogy az ATI-soknak ne fusson jól. A manit csak azért kapják hogy a gémben benne legyen a logójuk és a sok tudatlan azt hiszi hogyha nvidia-t vesz akkor sok játék jobban fog menni azzal. -
#3456 Igen, és az 40 alá nyomja (sok helyen)! -
#3455 nem akarlak meggyőzni erre vannak más fórumok is. Mindenesetre azárt én jobbszeretem ha a game "csúszik" és van benne tartalék a hirtelen belassulások ellen (füst ilyesmi). -
#3454 az alpha DX7-es volt se AI se idősárás a fél game még hiányzott. A DX9 igen le fogja lassítani ha lessz benne pixel shader real time tükröződések stb. -
#3453 Erre van egy egyszerű megoldás - Vsync ON... -
#3452 Khm...
A kettő hogy függ össze? A Gf4Ti kártyákon szépen Dx8-ban fog futni, és valószinüleg nagyon szépen... -
#3451 De az biztos, hogy képernyőfrissítés fölé nem éri meg menni. -
#3450 Kipróbáltam. -
#3449 csak kár,hogy ati kártyára nem fogják úgy optimalizálni a fullt mint nvidiára -
#3448 erről pár fórumban volt már flame. De igenis SZÁMÍT hogy egy játék 40 vagy 80 fps ég és föld a kettő ha nem hiszed próbáld ki. -
#3447 Ja meg a fullban a Geforce 4 Ti4200 sem fog bravurkodni mert már DirectX 9-es a full. -
#3446 Amúgy több (>45) akart lenni, csak elősször máshogy kezdtem fogalmazni és...
De már 35 is élg, ha 45-ig is felszaladgál és csak 35-re esik le itt-ott. -
#3443 Szerintem meg inkább nőnie kéne. -
#3442 45-nél kevesebb? Nagyon le fog esni a fullban az alpha-hoz képest akinek most van ilyen 120 annak lessz szerintem ilyen 40-50. -
#3441 Jaa, akkor kezd a szöveget a nevemmel, utánna : és küld az infókat. -
#3440 #3408-as hozzászólás. -
#3439 mert ott figyeltem meg a logódat. -
#3438 milyen 08? -
#3437 Jól van na. Nem mondtam, hogy te csináld így meg úgy, hanem bárki. -
#3436 Ne fárasszál már, ez nem videókártya benchmark az istenit!!!
Ha meg annyira idegel, akkor csinálj több pontott 0xAA és 0xAF beállításokkal, mint én, elvileg ugye erősebb procid van, szóval nyerő a felállásból indulsz (nem én mondtam, hogy az alfa a procira érzékeny)... -
#3435 De egyszer csinálhatnának olyat is, hogy:
1: Mindkét kértya 0XAA,AF és gyári órajelek.
2: Mindkét kártya szarráhúzva és 0,0AF,AA
Nem kellene kavarni a szart, hogy itt húzzák is, itt szűrők is bejátszanak.