34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5635 De az! Kurva viccesek, azt hittem idén nem szórakoznak! Tavaly is eljátszitták ezt valamivel! -
#5634 Nem furcsa egy kicsit számotokra, hogy április 1-jén kerül ki a netre a San Andreas betaverziója meg a Stalker demója is. - a hcg szerint. + Super Mario 0 :DDD
-
#5633 ja, én is rákerestem, és semmi!
-
sipi78 #5632 hát szerintem az mert megnéztem a hivatalos oldalt ot nincs semmi demo irva de ne legyen igazam -
#5631 Most akkor csk tréfa? Mert nem valami jó, az biztos! A HCGamer ilyenekkel viccelne?
-
sipi78 #5630 áprilisi tréfa volt csupán de jó azért nem -
sipi78 #5629 na jó hit ma jönn ha hivatalos demo már alig várom ti mit szoltok hozá -
#5628 Egyébként a részletességet én már nem a fegyverekben illetve azok külsejében látom a stalkert illetően, hanem abban, hogy minden játékosnak egyedi játékélményt kínál majd és ezáltal valóban a történetszálak olyan sokszínűségét hozza létre, amilyet még játékos nem tapasztalt. Lehet, hogy ez messzi álomnak tűnik de szerintem ezért lehet jó a stalker. Mindenesetre ha végre kijönne, az mindent eldöntene. -
#5627 Most már belefér a fejlesztési időbe a COOP. -
#5626 Nah, látom itt a pangás az úr. Biztos atom fertőzést kaptak a fejlesztők :D, még a végén élőben kell harcolni a zombikkal :D -
#5625 miért azok neked nem reálisak? természetesen nem harci szimulátor de gondolom azért a külsejükön kivül a ballisztikájuk is nagyon hasonlo lesz az eredetiekéhez?ami meg nem reális fegyver benne azt nézd el annak hogy nem ma játszodik
- a fejlesztési időbe az akkori kiadáshoz mérten nem fért bele..mindenesetre irták devchaten hogy valszeg addonként fog jönni egy cseppet a kiadás után -
#5624 senki nem mondta hogy ne lesznek reálisak a fegyverek..
Tehát szerinted kidobják például csaknem az összes eddig látott in-game fegyvermodellt?
és a coop mód sinc még kizárva
Hát anno kijelentették, hogy nem fér bele a fejlesztési időben, valamiről akkor lemaradtam? -
#5623 én azokon mindig röhögök.
másra nem jó az a csatorna. -
#5622 Én nagyot csalódtam a STALKER "mítoszban". Sose gondoltam volna, hogy ez is lassan DNF kategóriában lesz.
És szinte biztos vagyok benne, hogy a grafika miatt késik az egész.
Kamu, hogy már régen készültek DX9-es verzióval, és csak a netre dobtak fel DX8-as képeket. PERSZE! Nekem meg minden szart be lehet mesélni...
Egyszerűen KIZÁRÓLAG DX8-ra akarták megcsinálni de látván a doom, HL2, far cry által felállított lécet, a kiadó rájukparancsolt. Ennyi a sztori szerintem. -
#5621 Azok a retardált csokkerek iszonyat gázosak. Talán jövőre nekiállnak letszetelni az UT2004-et is AKÁR! :-)
-
#5620 nekem is kell olyan nicklogó :P -
#5619 Unalomüző........ -
#5618 senki nem mondta hogy ne lesznek reálisak a fegyverek..és a coop mód sinc még kizárva..és moddolásnak köszönhetően h nemis csinálják meg még bele lehet rakni utolag.. -
#5617 A fix.tv-s srácok kicsit alulinformáltak, náluk még mindig májusban jön a game. -
#5616 Na igen, de az egy végtelenül irreális dátum volt (a 2003 vége). Ha most áll 99%-on, akkor nehezen adhatták volna ki a fent említett időpontban. -
#5615 Ha jól számolom a mostani megjelenés dátum (év vége?) pont két évvel az 1. megjelenési dátum után van. Szerintem már bármi ráfér a pofájukra. Ha megjelent volna 2003 végén, akkor már meg is untuk volna, ehelyett... -
#5614 Mi is ebben reménykedünk! Ha még a csúsztatás után az is ráfér a pofájukra, hogy amiket ígértek ne tegyék a játékba, akkor nem is érdemes üzleti és más sikerről álmodozniuk. A játékosok csak hiszékenyek, de nem hülyék.:))) -
#5613 Ámen -
#5612 Jó de ez "csak" két dolog. Abból, amit láthattunka videókon, képeken, sokminden meg is lesz, sőt inkább minden. -
#5611 Hát jópár dolog már alapból kikerült a játékból.
Igértek ultrareális fegyvereket. Mint ugye kiderült, ez már nem így lesz.
Igértek Co-Op-ot. Ez sem lesz benne. -
#5610 looool -
#5609 Vagy egyesültek a Duke Nukem Forever készítőivel, és mint testvérjátékot akarják kiadni MAJD a STALKER Forever-t. -
#5608 Beígértek egy csomó mindent és lehet,hogy csak a felét tudták megvalósítani a játékban,lehet emiatt nem merik kiadni... -
#5607 Na ezzel teljesen egyetértek! Sztem is önbizalom hiányban szenvednek GSC-s emberek.:) -
#5606 KEzdem néha úgyérezni, hogy a fejlesztőknek kevés az önbizalma. Mint ha nem bíznának a játékukban. Másrészről akár jó, akár nem (persze tudjuk, hogy jó), nem lehet mindig várni. Azért 5-7 hónapos távlatokban mindig jön valami jó. Nem lehet megvárni, míg az esetleges konkurensek elfogynak. Ami egyébként a megjelenés korábbi reális értékeit illette, ott már a szeptember is reális volt, nemhogy a május! -
#5605 erre csak annyit tudok szolni,h ugyanez a vélemény ráillett volna a DN 4eva'h -ra is...
annak is jo volt a hirverése,állitolag csinálják is a háttérben,mégsincs semmi...
sztem a FEAR fog nyerni :) -
#5604 Én csak ezt a "mikor a nagyágyúk már lementek majd akkor adjuk ki" elvet nem értem....dehát ez mi ha nem A nagyágyú???? -
#5603 aza gáz hogy már a május is reális lett volna..
-
#5602 Csak irtam mert idegesit hogy tolják.
Meg a FEAR is előbb jön bár ki tudja. -
#5601 És miért a Stalkernak kell várnia, miért nem fear-nek?? he? hee?? HEEE?? -
#5600 Hát ha mégsem adják ki akkor a FEAR lesz szvsz az év FPS-e.
A STALKER direkt kivár és az uccsó hónapban megváltoztatja HA megváltoztatja az állást. -
#5599 Én abban egy percig sem kételkedtem egyébként, hogy kiadják mert enneka fejlesztésébe annyi pénzt öltek éy olyan sokáig csinálták-csinálják és olyan "híre" van már hogy biztos kiadják kérdés, hogy mikor. Karácsony reálisnak tűnik, én abban biztos vagyok. -
#5598 Hát, nem tudom... A remény hal meg utoljára, de ez a nagy csend nem tetszik. Csak találgatások vannak... -
#5597 Miért legyünk mániások most?
Majd ráérünk miután kézhezkaptunk egy fasza gamet király multival. -
#5596 STALKER Forever? :DDD