34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • [NST]Cifu
    Talán idén karácsonykor. Talán.
  • odex
    ?
  • hispan2
    Nem is vagytok ti igazi stalker mániások.
  • odex
    mikor jön ki
  • Dave000
    Hát azért ha karibi nyaralóm, meg bmw-m lenne, lehet annyira nem érdekelne a Stalker, főleg hogy így kibasztak velünk...:D
  • DannyL
    Ühh hirtelen vissza kellett mennem megnézni, hogy milyen játék fórumán vagyok. :)))
  • hispan2
    MI?
  • Ombika
    Akorod mondani E46 M3 CSL!
  • hispan2
    Á akkor te nem vagy igazi stalker fan. Na jó lehet, hogy csak ésszerű vagy.
  • Frank99
    én azért ezen a lista sorrenden változtatnék.

ha megvan a nyaraló, meg a BMW, lesz mivel játszani, ha esik az eső.

:-()
  • hispan2
    Jajj de messze van még karácsony. Nem bíj, azért megrom a Jézuskának a listámat:

1) STALKER
    2) 3-as BMW
    3) Karibi nyaraló
    4) ...
  • haxoror
    Viszont ha csak a biznix miatt húzzák karácsonyig akkor már elvileg hamarabb polcrakész lesz...

Remélem van ott egy alulfizetett takarítónő aki esetleg bevezetné a köztudatba a Stalker:Source fogalmát
  • Adam II
    Még én is emléxem ,hogy kb 2 éve csodáltam meg egy újságban és el is határoztam amint lehet megszerzem. Na szerintetek sikerült? Az nem baj ha télen jelenik meg (ha már addig húzzák) nem éppen nyári hangulatú játék de azért kiadhatták volna most télen a szemetek
  • JackDaniels #5582
    Én már most is lexarom.
  • GrimReaper78
    Pontosan... Emlékezzetek csak, tavaly is pont ezért csúsztatták el, mert kijött a DOOM+ meg a HL2... Szóval maradjunk a jövő tavaszban. Komolyan mondom, lassan már nem is fog érdekelni ez a játék, pedig 2-3 éve (!) már tűkön ülve vártam.
  • IvanovicsTech
    Nem biztos ,hogy jól járnak a karácsonyal hisz rengeteg nagy név jön akkor ki és lehet hogy nem hoz akkora üzleti sikert mint várják mert eltünik a többi nagy gama közöt.
  • Dave000
    Hát sajna úgy néz ki a karácsonyt fogják kiszúrni maguknak már csak a sok pénz miatt is. :(
  • switch
  • grebber
    Ehe addig lesz nekünk FEAR remélhetőleg.
  • ati2002
    Pedig ha fél év reklámhadjáratot terveznek (és még nem kezdték el ugye), akkor mondjuk májustól számítva okt-nov-dec-i hónapokban jön ki, és a 2004 decemberéből kiindulva, valószínüleg akkor fog kijönni.
  • Frank99
    aztán szépen elkopik, mint a Duke Nukem Forever...
  • switch

Addig is csiszolgatják ezt a kis gyémántot
  • [NST]Cifu
    Az lesz a szép, ha a végén az OFP2 elöbb fog kijönni, mint a Stalker... :)

(gyk.: az OFP2-őt először 2004-re igérték, aztán lett belőle 2005, most pedig már 2006-ra aposztrofálják :)))
  • fitutufi
    bekúrna
  • ati2002
    ...melyet a jónép majd csak jóval később, talán nyár környékén kaparinthat meg: azaz a reklámhadjárat során, amely pontosan fél évvel a játék megjelenése előtt indul...

Azaz megjelenés karácsonykor, ha jól számolok.
  • grebber
    STALKER: megjelenés misztikuma

Sogun, 15:26 - PC - Játék: Akció

(Worthplaying) Minap Anton Bolshakov - GSC Game World - komrádot kínvallatták. A kezelés során Anton bevallotta, hogy készülnek a GDC, CeBit, RGD rendezvényekre és csiszolják a sajtómérnökök részére fekete páncéldobozokban kiadandó DirectX 9 fotócsomagot is, melyet a jónép majd csak jóval később, talán nyár környékén kaparinthat meg: azaz a reklámhadjárat során, amely pontosan fél évvel a játék megjelenése előtt indul. THQ-tól függ, lesz-e nyílt bétateszt. Ezenkívül terveznek még egy csakis on-line funkciótesztet, amely a 100 fps sebességkövetelmény miatt DX8 szabadtéri 3D motorral valósul majd meg. DX9 STALKER trélert már bemutatták a GDC alkalmával, de kinn lesz az RGD-n is - májusra jósolta publikálását Anton, valamint E3-ra készül a második mindentaposó tréler, ez pedig nyáron hullik ölünkbe.. Hullana már a demo inkább.. Ebben a pillanatban agresszív gammasugár nyalábok szakították meg a kínvallató kamra és az atombunker közti összeköttetést.

info: Hardwired
  • grebber
    Elvileg valamikor májusban.
  • izb
    Ebből a játékból mikor lessz valami?
  • hispan2
    Ne haljon már ki mindenki!
  • hispan2
    Nokérem csak kikerült az az L85A1-es!
  • Adam II
    Végülis igaz:)
  • _Atti_
    nézd..ez csernobil..itt minden mertörténhet:D

különbenis csak selejt jutott szegény sztalkereknek..az a lényeg a gyolyok elöl jönnek ki belőle azt jol van..
  • Glpetyus
    VÓTMÁ
  • Seth
    Mivel a lőszer kincset ér, ezért a főhős a bal kezével egy kosarat tartva el tudja kapkodni a kiröppenő hüvelyeket....:)
  • Adam II
  • haxoror
    VÓTMÁ

(nyugi engem is lebasztak amikor szóvátettem régen )
  • Adam II
    Nekem az nem teccik ,hogy a fegyverek hüvelykivető nyílása a tok belső felén van ,ez tiszta hülyeség mert ha a valóságban így lenne a hüvelyek a csávó pofályába hullanának ,egyébiránt a fegyverek nagyon jól kidolgozottak ezt a hibát leszámítva.
  • _Atti_
    inkább reménykedjünk hogy nem is olyan realisztikus:)
  • _Atti_
    mire a játék jáccodik ott lesznek azok is:)
  • haxoror
    Ami a realitást illeti én legalább kapok sugárzást is ha játszom majd vele hála az ősöreg monitoromnak :)