34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Istencsászár
    te annyira tudod milyen lesz talán már megisvan neked ugye? na nehogy nagyot koppanj amikor kijön.....
  • JackDaniels #6115
  • _Atti_
    Ez meg akkora hülyesáég hogy 'addigra kijön ez meg az.." ami kijön ez meg az azok ilyen 30 órás egyszeri játékok lesznek a sztalker meg azért egy cseppett nagyobb lélegzetvételt igényel,másrészt mindig más lesz az ai miatt..és nem annyiban hogy a jobb oldali fa helyett a balhoz bujik az ellenség meg nem az uton hanem a dombon mentél..amit egyesek a farcrynál már nonlinearitásnak meg szabadságnak neveztek nevetséges módon:D
  • JackDaniels #6113
    OFF- Ahhoz képest pedig nem volt egy nagy durranás, sztem. Én legalábbis többet vártam. -ON
  • Istencsászár
    na hl2 is késett szépen hazug valve minden hónapra igérte 1évig szal.... ha ebből indulnk ki nameg a hosszu fejlesztés ami alatt nemtudták befejezni normálisan a bughalmazt 2 stalker is kijöhet a hl3ig
  • hapi
    Most emlékszem vissza hogy fikázták a half life 2 -őt a stalker készítői meg hogy átverés az egész, meg nekik már most (akkor) jobb AI van a kezükben. Na az nem nagyon tetszett most kéne az arcukba tolni azokat a nyilatkozatokat. Ők már nem a Half-life2-vel fognak versenyezni hanem a HF3-al. :)
  • JackDaniels #6110
    Sztem nem merik kimondani a 2006 tavaszt, meg ha hamarabb kijönnek az ígértnél, ők lesznek a faszacsávók.:)
  • Esrohnoil
    Ennyi erővel 2010-et is mondhatnának...
  • Gabe18
    Az még több mint egy év...
    Máshol annyi idő alatt a nulláról is csinálnak egy elfogadható játékot. (kis tulzással)
  • GrimReaper78
    MEGAlol
  • _Atti_
    2006 ŐSZE:DDD azért vannak határok Fakk
  • Glpetyus
    kamu :D
  • Police88
    Na meg a Duke Nukem forever.... :P
  • Istencsászár
    mer a kreed is bevolt harangozva ilyen meg olyan csudagém lesz azt semmi nemlett blőle eltünt a süllyesztőbe..
  • GrimReaper78
    Na, nem szoktam ilyet mondani, de ez a játék már tényleg R.I.P.

Vagy 2002 óta várom, kb. most untam bele, innentől nem érdekel :P
  • _Atti_
    a Kreed? hogy jön az ide?:D
  • dragster
    Lehet úgy fog járni mint a Kreed? :(
  • haxoror
    Hát én meg leszarom, a közeljövőben(?) a STALKER az egyetlen postapoc ami igéretesnek tűnik szóval én így is várom :)
  • Gabe18
    Idén még nagyot szólt volna ez,de igy már.
    Kijönnek a nextgen konzolok,illetve az azokra fejlesztett játékok pc változatai,és bizony ez nem lesz már akkora nagy dobás...
  • hoo bangin
    szánalmas h ennyit késik egy k*rva játék....
  • STREEX
    Erről a you are empty-ről tényleg nem szabad megfeledkezni.Ugyanazt a műfajt képviseli és szerintem sokkal jobb is lehet.
  • Esrohnoil
    Mire kiadják, lesz dx20 is. :D
  • báttyó02
    mondjuk már semmine se lepődnék meg O.o
  • báttyó02
    loál .D:DDDDD
  • báttyó02
    petyus^^

• Istencsászár
    oszt majd jön az uj infó januárba hogy 2006 tele:D:D:D::D
  • Glpetyus
    páttyó ^^
  • báttyó02
    uristen most olvasom hogy valszinü em lesz 2005-be se kiadás...na elmennek a picsába
  • _Atti_
    valamit valamiért..de ha sikerül nagy lehetőségek vannak benne szerintem..
    tuti hogy ha vmi akkor erről fogsz emlékezni a stalkerre,mert ez szolgál a játékmenet alapjául
  • Glpetyus
    Na mind,akkor várom a You are empty-t,Fear-t,cod2-t :)
    Van választék.
    Emmeg felejtős.
  • grebber
    Nyugi ha ugy kézhez kapod majd akár 2006-ban is jó lesz az ,csak mindenkit felkúr ez a halasztás.
  • Glpetyus

Jaj,jön az istencsászár :-i
  • Istencsászár
    láttuk és? nemestem tőle hanyatt szép-szép..
  • Glpetyus
    Szerintem pont azzal szopnak ennyit....
  • Glpetyus

Ez mindent ütni fog szvsz,csak jó lenne ha kiadnák,mielött nyugdíjba megyek...
  • Istencsászár
    meglássuk majd..
  • Glpetyus

Menjetek már a búsba vazzz....Még jó hogy nem fikázzátok a graf-ot...
    Láttátok a dx 9-es videót ? ....no comment
  • Pepper
    nemjelenik meg ez sohasem... Előbb játszom a Duke Nukem Foreverrel mint ezzel :D

• _Atti_
    AI ember ai..ilyen nagy területen életszimuláciot senki más nem igért még be..
  • Istencsászár
    Stalker grafikailag ha most kijött volna akkor szép-szép let volna de jövőre........ Fizika.. többiek se ülnek a pi**jukon addigra olyan fizikai motorok leszenek hogy a stalkeré nemlsz kiugró egyedül a környezet és a stori ami megmentheti de már abba se reménykedem