34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6116 te annyira tudod milyen lesz talán már megisvan neked ugye? na nehogy nagyot koppanj amikor kijön..... -
#6115 -
#6114 Ez meg akkora hülyesáég hogy 'addigra kijön ez meg az.." ami kijön ez meg az azok ilyen 30 órás egyszeri játékok lesznek a sztalker meg azért egy cseppett nagyobb lélegzetvételt igényel,másrészt mindig más lesz az ai miatt..és nem annyiban hogy a jobb oldali fa helyett a balhoz bujik az ellenség meg nem az uton hanem a dombon mentél..amit egyesek a farcrynál már nonlinearitásnak meg szabadságnak neveztek nevetséges módon:D -
#6113 OFF- Ahhoz képest pedig nem volt egy nagy durranás, sztem. Én legalábbis többet vártam. -ON -
#6112 na hl2 is késett szépen hazug valve minden hónapra igérte 1évig szal.... ha ebből indulnk ki nameg a hosszu fejlesztés ami alatt nemtudták befejezni normálisan a bughalmazt 2 stalker is kijöhet a hl3ig -
hapi #6111 Most emlékszem vissza hogy fikázták a half life 2 -őt a stalker készítői meg hogy átverés az egész, meg nekik már most (akkor) jobb AI van a kezükben. Na az nem nagyon tetszett most kéne az arcukba tolni azokat a nyilatkozatokat. Ők már nem a Half-life2-vel fognak versenyezni hanem a HF3-al. :)
-
#6110 Sztem nem merik kimondani a 2006 tavaszt, meg ha hamarabb kijönnek az ígértnél, ők lesznek a faszacsávók.:) -
#6109 Ennyi erővel 2010-et is mondhatnának... -
Gabe18 #6108 Az még több mint egy év...
Máshol annyi idő alatt a nulláról is csinálnak egy elfogadható játékot. (kis tulzással) -
GrimReaper78 #6107 MEGAlol -
#6106 2006 ŐSZE:DDD azért vannak határok Fakk -
#6105 kamu :D -
#6104 Na meg a Duke Nukem forever.... :P -
#6103 mer a kreed is bevolt harangozva ilyen meg olyan csudagém lesz azt semmi nemlett blőle eltünt a süllyesztőbe.. -
GrimReaper78 #6102 Na, nem szoktam ilyet mondani, de ez a játék már tényleg R.I.P.
Vagy 2002 óta várom, kb. most untam bele, innentől nem érdekel :P -
#6101 a Kreed? hogy jön az ide?:D -
dragster #6100 Lehet úgy fog járni mint a Kreed? :( -
haxoror #6099 Hát én meg leszarom, a közeljövőben(?) a STALKER az egyetlen postapoc ami igéretesnek tűnik szóval én így is várom :) -
Gabe18 #6098 Idén még nagyot szólt volna ez,de igy már.
Kijönnek a nextgen konzolok,illetve az azokra fejlesztett játékok pc változatai,és bizony ez nem lesz már akkora nagy dobás... -
#6097 szánalmas h ennyit késik egy k*rva játék.... -
#6096 Erről a you are empty-ről tényleg nem szabad megfeledkezni.Ugyanazt a műfajt képviseli és szerintem sokkal jobb is lehet. -
#6095 Mire kiadják, lesz dx20 is. :D -
#6094 mondjuk már semmine se lepődnék meg O.o -
#6093 loál .D:DDDDD -
#6092 petyus^^
-
#6091 oszt majd jön az uj infó januárba hogy 2006 tele:D:D:D::D -
#6090 páttyó ^^ -
#6089 uristen most olvasom hogy valszinü em lesz 2005-be se kiadás...na elmennek a picsába -
#6088 valamit valamiért..de ha sikerül nagy lehetőségek vannak benne szerintem..
tuti hogy ha vmi akkor erről fogsz emlékezni a stalkerre,mert ez szolgál a játékmenet alapjául -
#6087 Na mind,akkor várom a You are empty-t,Fear-t,cod2-t :)
Van választék.
Emmeg felejtős. -
#6086 Nyugi ha ugy kézhez kapod majd akár 2006-ban is jó lesz az ,csak mindenkit felkúr ez a halasztás. -
Jaj,jön az istencsászár :-i -
#6084 láttuk és? nemestem tőle hanyatt szép-szép.. -
#6083 Szerintem pont azzal szopnak ennyit.... -
Ez mindent ütni fog szvsz,csak jó lenne ha kiadnák,mielött nyugdíjba megyek... -
#6081 meglássuk majd.. -
Menjetek már a búsba vazzz....Még jó hogy nem fikázzátok a graf-ot...
Láttátok a dx 9-es videót ? ....no comment
-
#6079 nemjelenik meg ez sohasem... Előbb játszom a Duke Nukem Foreverrel mint ezzel :D
-
#6078 AI ember ai..ilyen nagy területen életszimuláciot senki más nem igért még be.. -
#6077 Stalker grafikailag ha most kijött volna akkor szép-szép let volna de jövőre........ Fizika.. többiek se ülnek a pi**jukon addigra olyan fizikai motorok leszenek hogy a stalkeré nemlsz kiugró egyedül a környezet és a stori ami megmentheti de már abba se reménykedem