R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

HIP-HOP jön Vuk
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
Az maga lenne a paradicsom.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
HIP-HOP jön Vuk
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Jó az új logóm?

Belemerül a cípõjük a vízbe.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
http://iaro.srv.hu/kep/megyunavezen.JPG
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kb. Du. 3-ra lent lesz a Fárkráj...😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
2. nem sima rs server, hanem AS!
3. Ugy rakd fel, ahogy írtam és akkor biztos muxik! 😊
1.én felraktam már régen az alap RS-t
2.most felrktam az AS-t
3.az alappeccset rakta fel amit az AS felrakásakor rak fel
4.az nincs
köszi!
honnét lehet leszedni peccset?a fileshackon nem megy a regizés!
1.Raven Shield US verzió
2.Athena Sword US verzió
3.1.54-rõl 1.55-re patch US verzió
4.Athena Sword 1.01 patch US verzió
Ez után tudsz csatlakozni.
erre resetelni kellett ,mert semmi nem jöt tbe!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu