R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Big Daddy
A cdgalaxisnál 1 munkanap a szállítási határidõ.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Addigra viszik ki?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Crem
Keddtõl én is UP!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Big Daddy

zoli80
jah csak ujra kell raknom az egészet,ez lesz a 100adik alkalom kb.most ugy futogat hogy nincs normálisan installálva csak ugy systembol inditgatom a ravent mert nem találom az athena inndito exejet sehol a mapokat meg egyebeket átmásoltam az athenabol a ravenbe csak kicsit nagyon szaggat igy valamiért.tehat megyek az a lényeg😊

Big Daddy
Jössz este lövöldözni?

zoli80
bakker mentegetozok itt,a rohogo kisarcot nem láttam😊

zoli80
tényleg félre néztem basszus!azt hittem azt már megtalálta és nem vagyunk szenyok,linket pedig tényleg nem tudok hacsak be nem irom egy keresõbe de ezt o is meg tudja tenni.

Big Daddy
De szenyók vagytok!

zoli80
de linket nem tudok sajna,ird be keresõbe,biztosan találsz.

Big Daddy
privi ment

zoli80
jah hogy az -1 megvan,ok értem már😊

zoli80
utána azt irtad hogy megvan,14533as uzenet.

de beírom mégegyszer athena sword 1.2es patchhez kellene crack mert nem találom sehol:\

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

14532es üzenet

2üzenettel lejebb bameg😄

zoli80
nem egy utolsó ötlet.

Törölt felhasználó
Ha esetleg megírnád azt is, hogy mihez kérsz linket akkor esetleg valaki tud segíteni. De így szerintem nemigazán tudják mit szeretnél.
hát ez nagyon vicces volt

Törölt felhasználó
1 link
valaki egy linket plz

-megvan😄

szasztok nem találok cracket az 1.2es athena sword patchez minden más megvan elvileg megvan és tépem a hajam 😄 valaki segítsen thx

Törölt felhasználó
Biztosan csak azért volt mert a legtöbbjük már nagyon álmos volt
Kicsit HSF?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ghost cb
Ja ezt ismerem, elég kemény fegyo, de nemhinném, hogy AS-ben benne lesz!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Törölt felhasználó
Ez lesz a legújabb fegyver az AS-ben
Törölt felhasználó
14492-es hozzászólás
Crem
Akit érdekel még, az itt tud rendelni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ezt az infót nyomhattátok volna elöbb is!😄

Most rendeltem meg online...

csak a 2. verzió ami tényleg egyszerûbb,azzal jár,hogy 5 mega helyett 36 megát kell letölteni😄

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mikor jelent meg Magyarországon az AS ?? Nem is tudtam róla, 1 hete még nem láttam!!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

most töltöm a kiegészítõ lemezt az alap játék már patchelve van és cracket is találtam még nem próbáltam de biztos jó😄

értem én a lényeget nem vaok hüle tudom hogy mindkét verzió jó csak a második egyszerûbb😄

Vukodlav
Szerintem ki fogja találni, egyébként a kettõ ugyan az, csak gábor közbeiktatott még 4-5 lépést! 😄

HIP-HOP jön Vuk

AndrewCB
Kellene szerencsétlennek egy 3. verzió is! 😊

köszi a segítséget ha nem tiszta valami akkor szólók

Vukodlav
Elõször is felteszed a Raven Shieldet, aztán letöltöd az 1.0 to 1.56-os patchet és feltelepíted. Ezután installálod az Athena Swordot és a lenti linken megkeresed az Athena Sword Patch 1.0 to 1.02-õt és azt is felteszed. Ezután mehet a crack. Van két verzió, US és UK szerintem neked az US kell. Innen leszedheted a patchet:Raven-Shield patch Ha van még valami, akkor kiabáljatok

HIP-HOP jön Vuk

Ha megvan a RVS és az AS, akkor csak 4 peccs kell hozzá,
1.54-1.55, 1.55-1.56 RVS peccs valszinû us verz,(TDK) és 1.00-1.01, 1.01-1.02 AS peccs.
Felteszed az RVS-t aztán az AS-t ami rögtön meg is peccseli 1.54 re utána már csak a fent emlitett 4 peccseccske kell és mehetsz a tört szerverre(www.hsf.hu)szerverlistában a tört szerver open parancsal....Ha pedig megveszed akkor kell a PB peccs is és uk peccsek kellenek us helyett,mert nálunk uk verz. kapható

PC-Dome... Dohány utca a Blahánál

Pár sorral lejjeb leírtam a sorrendet,látom te sem szeretsz olvagatni😊

Egy ilyen buliban én is benne lennék - még az RS6-ot (Athena Sword) nem próbáltam, de szívesen megtenném. Ötlet?
szasztok ki szeretném próbálni a multit de nem vagyok tisztában azzal milyen patchek kellenek hozzá + egyebek ... valaki leírná mely patcheket töltsem le és ha ezeken kívûl még kell valami akkor azt és egy szervert ahol kipróbálhatom thx (a játékom nem eredeti de ha tetszik megveszem)

Crem
Más:

Hol lehet kapni AS-t?

Crem
Hi All!

Egy kis off:

Emberek! Milyen segédprogrammal tudom megnyitni a .dwg kiterjesztésû file-t? Tudom, hogy ez egy autocad kiterjesztés, de nekem az nincs fent...
Ha létezik .DWF nézegetõ progi akkor csak van erre valami megoldás?😊 Nem sok kedvem van csak ezért 2cd-t feltelepíteni.😞

Elõre is Köszönöm!!!

Az már csak szerencse, hogy közben jól le ment az ára, de a. 1.55-ben tényleg kijavították amiért nagyon haragudtam.
Igen...
Mostmár kiérdemelte...
Kijavították benne a bugokat.
Bár ez a lefekvés és felkelés még mindíg egy kicsit lassú de tényleg szépen megcsinálták...
Ha így jött volna ki legelõször akkor már rég megvettem volna.
Bár ha külföldön játszom a ping hiába "jó" tegnap megint úgy jártam, hogy közvetlen közelrõl löttem a palit a háta mögül és gondolod meghalt az 1 tártol?
Megfordult aztán 1golyóval kiszakította a gyomorfalamat 😊
Szal ez a hülye kulcsellenörzés még mindíg bosszantja a játékot...
Ráadásnak mostmár 2-õt ellnõriz 😄D
Tegnap furcsálottam,hogy a stats pinget mutatott neked és nem 1000 -est,akkor ezek szerint tényleg megvetted teis?

Fentvoltam egy külföldi szervren és letöltött egy kurvajó pályát.
Bugot nem találtam benne és nagyon jól játszható volt.
Jah AS pályárol beszélek😊
Persze ez már egyértelmü 😄
Big Daddy
És közelrõl: