R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán a dedikált szerver progit honnan lehet leszedni?
Milyen patchek kellenek hozzá?
A szerver oldalon totál kezdõ vagyok. De szeretném behozni a lemaradást.
Megrendelték a duál 2,8 Xeon szervert, 2 G rammal. Ha kifizették, akkor megépítem, és 1 hétre megy tesztelõdni a netre HSF szervernek...

Ha lesz valakinek egy kis ideje, legyen szíves állítsa át a katonák ruhájának a színet. Elég zavaró , hogy a két kék szinte egyforma. Illetve enél is idegesítöbb a sok TK.
Elõre is Köszönöm!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez is megvan...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Jön a golyó
még guggolok...
...és mire odaér, már hasalok.

Igen élveztem. Bár van egy-két hülye új játékmód, de a bilincses mindent visz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
elvileg regizve vok,de nem jó! servereket ki sem ír!
tudna ekem vki mondni valakiserevereket(maradok a konzolos módszernél)
Egy költõi kérdésem van...
A Deviance verzióm van és azt írja az utasítás hogy másoljam vissza az eredeti .exe-t.De hova? Mert ugyanis az installálásnál állandóan kidob...?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

A bilincselõs valami über f@sza!😄DDDD
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Bocs, hogy nem olvasok vissza.
Szóval, van eredeti RSem, arra rá lehet tenni a crackelt AS-t? Patch, stb. kell-e?
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
Én véletlenül elõször a Ravennel csatlakoztam tegnap, és nem AS-el. Elkezdte letölteni a pályát.
Nem lehet a AS-t "beleintegrálni" a Ravenbe?
Ha esetleg egy server címet dobnátok még? van baj tudom :o)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Segítség kellene mert most már befontam a kalácsot a sok infóból.
Szal nekem Raven shield backup-om van. Ennek ha jól értem fennt kell lenni mint alap game, és erre jönne rá az új két cd-s kieg.
De mi a helyzet a patch-ekkel honnan tudnám lepattintani?
plízzz
thx
p
Bár én már el sem adnám az eredetimet senkinek mert nagyobb élvezet lesz széttörni

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem