R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi ez a kihaltság?
Hova lett Crem?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
2. A Platoonról letöltött Chalett is férges.
3. Az új patch a következõ témakörökhöz készült:
- debug parancsokkal kalpcsolatos problémák
- SDK (Software Development KIt) megjelenése
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Pont azon mérgelõdtünk, hogy ki az a f@.. aki állandóan új mapot hívott be annélkül, hogy megcsinálnáltuk volna.
De senki nem szolt egy szót sem.
Ez hogy jött ki belõled?
Délután amikor visszamentem a szerverre,akkor írta Life hogy: egy restartot. Azért indítottam újra,nem azért mert én vagyok a valaki.Ti meg azzal szórakoztok utánna hogy mindenki aki bejön és van adminjoga újraindítja a szervert,meg pauzálja?Ez marha jó vicc lehet,de máskor mielött hülyének néztek kérdezzetek,és akkor majd nem lessz félreértés!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
amikro megjelent a game játszottam veletek egész soakt de azóna nem tudtam😊
most megvan gyári cd-n a játék és nyomnám megin ezerrel
milyen szervren vagytok??
!Forza Ferrari!
De mikor jöttem,mindenki kérte az adversialt:/(és az pár másodperc mire átállítom!
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
COOP-nál ne állítsátok már meg a servert 1-2 percig! 40Mp mindenki beér...
ThX!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt mondta, hogy ma sajnos kicsit borús volt az egész nap.
Nem tudom nálunk 22 fok volt és napoztam a kertben.
LOL

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
A ThePlatoon-nál nem találtam meg a Chalet mapot... Ha valaki belinkelné az URL-t megköszönném.

-ség lenne, ha most mindenki megfertõzödött volna! 
HIP-HOP jön Vuk