R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki Far Cry multizik.
Hova lettetek?
Nem mert ha multizni akarsz vele akkor letölti a szerverrõl.
Mi ez a kihaltság?
Hova lett Crem?
AndrewCB
Mi van a tört szerverrel?????

Adi
Mhh emberek letöltöttem a game-t és volt egy kis crc hiba telepítés közbe.... mountain_high.rsm corrupted volt.. kihagytam! Baj?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

1. Veteran nagyon fika. Nincs benne kihívás. Ne lámázzunk már Veteránnal. Jó lenne, ha a HSF szerver ELITE ONLY lenne.
2. A Platoonról letöltött Chalett is férges.
3. Az új patch a következõ témakörökhöz készült:
- debug parancsokkal kalpcsolatos problémák
- SDK (Software Development KIt) megjelenése
Nemtom mi is történt, de elite-rõl veteránra csak admin tudja átrakni a szervert,(és ettõl újra is indul)ad 1. kettõ,légyszi ugy intézzétek a szerver aminisztrációt, hogy ne legyen vita belõle,ha változtattok kérdezzétek meg a többieket is ill szavazzátok meg, ja és lehetõleg egyszerre csak 1 admin variáljon

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ghost cb
TE mirõl beszélsz??? Egy restart volt, mert coop-ban levettük (nem én) a nehézséget veteránra. 1! Azaz egy. Mi nem néztünk senkit hülyének, ezt a hozzászólásodat, sem értjük. Ja és a nehézséget bárki, (vagyik AKÁRKI) át tudja állítani és akkor restartol a server, nem kell hozzá adminjog. De azér eléggé kiakadtál a semmire.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Big Daddy
Bocs,de berágtam!Azt hittem velem szórakoztok.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
senki a serveren😞
gyertek már!

Mi nem voltunk.
Pont azon mérgelõdtünk, hogy ki az a f@.. aki állandóan új mapot hívott be annélkül, hogy megcsinálnáltuk volna.
De senki nem szolt egy szót sem.
Ez hogy jött ki belõled?
Big Daddy
CB-sek!
Délután amikor visszamentem a szerverre,akkor írta Life hogy: egy restartot. Azért indítottam újra,nem azért mert én vagyok a valaki.Ti meg azzal szórakoztok utánna hogy mindenki aki bejön és van adminjoga újraindítja a szervert,meg pauzálja?Ez marha jó vicc lehet,de máskor mielött hülyének néztek kérdezzetek,és akkor majd nem lessz félreértés!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Vukodlav
Privát ment daddy!

HIP-HOP jön Vuk

Big Daddy
Milyen egerek is ezek?

KM

zoli80
nálunk is volt vagy 40fok pedig engem is paráztatott mutter,zoli vigyázz!szili mondta hogy ma cidri lesz,egész nap hurcolásztam a kurva dzsekimet a vállamon.faszom idöjárásjelentok!!!!!!!!

oneal1
akkor leszdem

!Forza Ferrari!

RAY.
As-t nyomjuk a HSF szerveren!

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

oneal1
szevatok!
amikro megjelent a game játszottam veletek egész soakt de azóna nem tudtam😊
most megvan gyári cd-n a játék és nyomnám megin ezerrel
milyen szervren vagytok??

!Forza Ferrari!

RAY.
Bocs Komám!

De mikor jöttem,mindenki kérte az adversialt:/(és az pár másodperc mire átállítom!

Big Daddy
Bocsi,de írtuk hogy átállítjuk adversialra!

Crem
Ráadásul, ha 4-5 ember szól, hogy MEHET, akkor indítsa már el...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Emberek!

COOP-nál ne állítsátok már meg a servert 1-2 percig! 40Mp mindenki beér...

ThX!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Szilárd egy szerencsétlen muksó.

AndrewCB
Ez Szilárd bácsi nem normális:

Azt mondta, hogy ma sajnos kicsit borús volt az egész nap.

Nem tudom nálunk 22 fok volt és napoztam a kertben.

LOL

Törölt felhasználó
Talán venni kéne egy új gépet...
A francé ilyen car az fps-em

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Nem szóltam!

Big Daddy
Mit javítanak rajta?

valaki órditsa már le mi facérol van e itten có

MI a picsku? már is jön az 1.56 és az 1.02-ö?????HEH

RS_CHALET_fall.exe ott van pedig

Big Daddy
Tessék:chalet

hm😊

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

A Xeont remélem, a jövõ héten építem meg. Aztán megy a netre.
A ThePlatoon-nál nem találtam meg a Chalet mapot... Ha valaki belinkelné az URL-t megköszönném.
AndrewCB
Mikor lesz meg a dual Xeon server?

Ez van. Nekem is most jelez. A 2 héttel ezelõtti teljes scannelésnél nem talált semmit... Nézem ASzakasznál...
AndrewCB
Gábor nyomd át coopba a szervert mert bemennék, de egyedül unalmas a Team survival! 😊

AndrewCB
Nekem Corporate Norton van és semmit nem talált. Napi frissítéssel, és Realtime protectel.

Vukodlav
Figyelem emberek, mától a buziklubbok látogatása szigorúan tilos!

HIP-HOP jön Vuk

JA szedd le a platoon-ról sztem akkor neked azis beteg

Kurd ki az a szar Kávét,használj valami renedes progit

Mármint a féreg.
McAfee VirusScan Professional van itt. Spammalõk által használt hátsóajtó féreg. A hátsóajtón át bejön a hacker és átveszi a gépedet. Mást nem csinál szerintem, csak letolja a gatyádat a buziklubban...
A HSF-rõl szedtem le a szerverlistáról. A KillHouseDouble.exe is férges a zipben... Ez valami spammelõk által küldözgetett backdoor féreg. Még keresem, hogy mit csinál...
Vukodlav
Nekem nem szólt az antivírus progim, pedig nekem is megkefélt van! Ennyi, honnan töltötted le? Nagy -ség lenne, ha most mindenki megfertõzödött volna!

HIP-HOP jön Vuk

Letöltöttem a chalet pályát. Csak szólok, hogy a MegKefélt antivírus az Unone nevû férget találta benne, és kivágta a kukába. Ugyanez a féreg volt az összes LAN partyról származó map fájlban...
RAY.
okok,elkapkodtam😄

RAY.

Vukodlav
És azt te honnan tudod Ray?

HIP-HOP jön Vuk