R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL köfi

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nem holnap, már itt van corey-é a hangszóró, most küldte át nekem EZAZ

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
Boldog névnapot Gabor!Bezzeg nönapon senkitöl sem kaptam ilyet
nem kell félreérteni,akkor volt a névnapom.

AndrewCB
Ma ne rakd át!!! hOLNAPRA ÚGY IS KINN LESZ A KREKK!

Big Daddy
"ha láma voltál és nem mentetted el crackelés elõtt az eredeti rvs exét, akkor azthiszem az is jó ami az AS cd1-en van origi néven"

Nem jó. Legalább is nekem nem jött be!
Elküldenéd nekem az exe-t?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Törölt felhasználó
Boldog névnapot...
addig nem rakom át a servert amig megnem csináltátok

Big Daddy
A szerverlista az athenánál 1.01-et ír.Ha fölrakom az 1.02-õt be tudok menni?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

NA cóval..a sorrend
1,az RVS systembe vissza másolni az eredeti 1.54 exét
2,aztán rá a 1.55-1.56 ra us peccs
3,1.01-1.02 re AS us peccs
4,letölteni a 1.56 uk exét
5,bemásolod,ill felülírod a RVS systembe
6,beteszed az eredeti RVS cd2-öt(UK), vagy imagéból
!ha láma voltál és nem mentetted el crackelés elõtt az eredeti rvs exét, akkor azthiszem az is jó ami az AS cd1-en van origi néven

Big Daddy

pedig egyszerü mint a megastárban az a bentmaradt idétlen kurva

Figyuuuu.. ezt már csak a legvégén kell felrakni,ill felülírni, peccselés után

Boldog névnapot!!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

na akit lázba hozott a dolog annak itt van az UK exe

KÖFI

Big Daddy
Boldog névnapot!
Viszont nem értem ezt az exe-s bulit.

AZ rvs server már 1.56-on megy (a nem TDK-ás)

NA crackem nincs, de csináltam 1.56 os exe-t,minden faca aprócska hibája van,kell hozzá az UK RVS 2 cd,persze akiknek megvan az eredeti annak nincs gondja,dehát amig nem lessz crack addig ez is jó

Hopsz...
Nem müxik ezzel az eljárással mert az uninstall manager a felülirásokat figyelmen kívül hagyja :(
Így most mást próbálok.
Szólok ha sikerált valamit buherálni.
Egy kicsit lassabban megy mert töltök lefele és közben a szerveren csomagolgatni... öhm..
De amint kész kiteszem.
KM

Igen mert a textúrákat és a többit is át kellett volna másolni :)
Bár mind1 melyiket hova csak az a lényeg, hogy textúrástól mindenestûl másolni kell :)
De azt ne felejtsd el, hogy valószínüleg akkor a klienseknek is pakolni kell. :)
Most a crack miatt kitaláltam, hogy csinálok egy csomagolt pachet, és akkor nem kell szórakozni az eredetivel és kényelmesebb is....
Most csinálom az rvs-re és az as-re is így ha türelmesen vártok akkor egy óramulva kiteszem és akkor nem lesz vele gondotok nektek sem.
HUHA...nem mondom hogy lapozz vissza,mert mire a végére érsz kiguvad a szemed, de valóban AS est jáccun,a saját szerverünkön,és a saját TS en is vagyunk,a crack meg azért kell mivel az AS még nem eredeti...egyébbként www.hsf.hu

most miért kell nocd crack neked? neked van eredetid nem?:)
te mostanában egyébként merre játszotok és mivel?:)
MI fülivel szoktunk esténként de sima rvs-el. eddig 1.55-el. mostmajd gondolom már 1.56-al. Vagy mostmár itt mindenki AS-ezik csak mi maradtunk le?:)
ts-ni szoktatok? Fülivel mi barnus.hu-n kommunikálgatunk. gondolom átmentetek vhova máshova ts-re. csak hova?:)

A MAI VETÉLKEDÕ a következõ....KI TALÁL ELÕBB 1.56-os "no cd" CRACKET... a nyertesnek átnyujtok egy hangszorót

JA UPSI!! látszik reggel van, cóval forditva próbáltuk,ugy meg nincs semmi gond mert ha az AS -t inditod mennek simán az RVS mappok is,tegnap már csináltam egy kevert ini-t,ma már az fog menni

DE... azzal kezdtem mielõtt megjelent volna a game,ill a dedicated server már megvolt,írtam is errõl akkar,cófal a lényeg mükszik csak textura hibás,és ugye nem mennek a modok

KÖFIKE és tényleg jó reggelt,bár ahogy kinézek az ablakon ,lehet vissza is fekszem

KM
Boldogot! De puszira ne is számíts!

AndrewCB
Tényleg ma Gábor van!

Na akkor:

Boldog névnapot Gábor!

Crem

Boldog névnapot Gábor!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Reggelt-reggelt...

Törölt felhasználó
Privát ment.
AndrewCB
El tudom képzelni!

Törölt felhasználó
Annyira sajnállak téged
Nem próbálátok az rvs mapokat átdobni as-be?
Elvileg kompatibilis és mennie kell.
Max a +2 mod nem megy.
AndrewCB
Jó reggelt???? Nekem már napot, ugyanis negyed 6 óta fenn vagyok! :)))

Törölt felhasználó
Jó reggelt!
éjszakánként nyomunk Amokkal rvs-et is

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Big Daddy
Nekem is! Nemtom hogy az US verzióhoz jó-e az UK-s CD kulcs!!!!!?????

zoli80
nem játszunk vmikor sima ravennel?hiányzik:)

van már krekk, csak sehonnan nemtom beszerezni:P Raven Shield Update v1.56 *CRACKED* (c) UbiSoft - DEVIANCE

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Big Daddy
De jó hogy nem voltam türelmetlen!

Raknám de ti se rakjátok fel egyenlõre, mert nincs hozzá crack,én már rákurtam, ugyhogy jöhetek win2k val jáccani ma

Big Daddy
Halihó!
Megjelent az athena 1.02 patch meg a raven 1.56
Innen letölthetitek!
Gábor! A szerverre fölrakod?

ewuk
helo!nekem is ilyen jellegû lenne a problémám csak nekem valami sound.xy fájl crc-s és kidob a telepítõböl.bocs ha volt már róla szó de most nem volt kedvem 170 oldalt atolvasni:).
erlõre is kösz
üdv.:ewuk
Én végig csináltam a singlit az elsõk között :)
Nagyon király volt.
Multizni nem megyek mert a netkodján még bõven van mit javítani.
Majdnem az igi2-vel azonos instabilitást érzek a multi alatt. :(
És hát lássuk be nem egy csapatjáték.
Egyszerûen utálom, hogy egy ílyen jó játékba nem tesznek bele coopot.
Egy olyat mint a serious sam-be, ahol a singlit tudod végigvinni a csapatoddal.
Na az nagy élmény lhetett volna.
>> Mindenki Far Cry multizik.

Már annyian dicsérik, hogy nem vagyok hajlandó kipróbálni sem.

RVS-ben, nem volt szokásuk a terroroknak, így az ajtóba álni.

Melyik szerveren?