R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAY.
YObb reggelt!

Én egyenlõre ezt egy tökéletes UBI szopatásnak könyvelem el,rohadjanak meg

Nehogy már valami értelmet vigyenek bele ebbe a dologba is....

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

zoli80
átmentem amokhoz neki megvolt:)

schoma
Hm. Igazán felcsigáztatok. Este jövök. Nem ússzátok meg!
De most akkor mit tudok csinálni az eredeti RvS-sel?
Kenjem a hajamra? Mert akkor megyek és megcipõzõk valakit az ubinál.

A törtbõl gondolom elég az exe is. Vagy nem? Már elég rég volt, amikor még az volt....

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

KM
Neked még megvolt a fénymásolt verzió is, hogy fel tudtad tenni?

Big Daddy
viccelsz?Tele van a szerver!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
jo reggelt!játszik valaki?

Crem
Re...

Az Ubi.com-on csak USA és Canada-i postára küldenek. A német oldalon pedig azAmazon.de-re dob az oldal, ahol ugyan van, de kurvára nem értem, hogy kell innen rendelni...

Preis: EUR 19,95

Dieser Artikel ist noch nicht verfügbar. Reservieren Sie sich Ihr Exemplar jetzt und Sie erhalten es pünktlich zum Erscheinungstermin.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Mivel ebbõl elég egy darab, és annak "pár" biztonsági másolata, arra gondoltam, hogy vegyünk csak 1db-ot, ha már az ubi ilyen f@sz!

Megyek megnézem mi a lehetõség a neten.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Gábor!

Ha az ismerõsöd megint egy hónapos határidõt mond, és akkor is csúsznak 1-2 hetet a nyomda miatt, akkor érdemes lenne megvenni a németeknél...

Crem
Jó reggelt...

zoli80
a graf meg gyonyoru szerintem.

zoli80
kurva jo lett az athena srácok,buggal nem találkoztam,a pályák szerintem faszára sikeredtek a 3uj mod meg nagyon jonak tunik.az uj fegyverek felejtosek szerintem de nem is lényeg.

Na az is érdekes ,az meg olyan mint a pilot,csak éppen bombát is kell hatástalanitani,a másik csapatnak meg lerakni:)

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Tjay
milyen verzio kell a tort serverhez?
1.55 us?

ubi
én csak azt nem értem, minek UK meg US kiadás???? mindkettõ angol, nem?
Szóval az UBI CD kulcsozik, ami lagot generál, a megvett játék játszhatatlan. A tört verziót kell lelopni, hogy játszani lehessen azért, amiért fizettem. Ezen kívül van UK és US angol verzió. Az UK verzió akkorra jön be Magyarországra, mire már a játék elvesztette az értékének felét (3 hónap). Az UK verziós jogtiszta angol játékon nem megy az US verziós angol misszió diszk. Amig nem kapható a boltban, addig a tört (kalóz) verziót kell felrakni, hogy játszhasson a csapat.
Egy hibátlan verziót nem bírnak kibocsátani a 82. javítás után sem.
Nekem a redstormnak az összes Tom Clancy-s játéka jogtisztán megvan, megvettem.
Az UBI az én fogalmaim szerint tisztességtelen piaci magatartást folytat a fentek miatt. A továbbiakban bekaphatja az UBI az összes faszomat. Az UBItól nem veszek többet szoftvert.
És akamikaze?
HUH gyerekek van egy nagyon érdekes mod benne,mégpedid a Capture the enemy, aminek az alényege ,ha meglövöd az ellent nem hal meg,.. meg is kell bilincselni,viszont csapattárs kiszabadithatja, csak akkor van vége ha mindenki megvan bilincselve,qurva izgi

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

zoli80
baz még 10fájl,soha nem ér ide:(

ReTeK
eredeti UK van nekem is, de a "biztonsági mentésem" az US

Amúgy a 576-ban és a kiadónál 7990 úgyhogy enyém jobb Andrew

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

Sõt még eredeti doboz mellett athena swordos patchet is adok hozzá és mind ezt átveheti 2 napon belül ha nem elégedett küldje vissza azonnal ne féljen soha nem fogjuk vissza fizetni (És bankkártyát is elfogadok PIN kóddal!!!)

adom 4000 ért 9000 korszakból

zoli80
már az is baj hogy olcsó?biztos annyit is ér:)

AndrewCB
Az enyim eladó 6.000 -ért! Eredeti dobozos! még a 8000 Ft-os idõszakból!

zoli80
na mindjart meglesz az us,kiváncsi vagyok.

insp
Holnap megyek, veszek.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

AndrewCB
tényleg annyi!

Kapják be!

Big Daddy
Bakker!Kicsit olcsó,mindenki megveheti:Rainbow Six 3: Raven Shield 2 490 Ft

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

negyed 9 múlt és még senki!!

Big Daddy
Hol?

Big Daddy
SWAT! Te meg ne mond nekem hogy nem igaz amit mondok,mert baj lessz!

Big Daddy
Idézném CREM-et:Akkor ezt most besz°ptuk...

Big Daddy
B@szhatjuk!Nincs US verziónk.

Gyerekek az Antenna tört szerver du 5 óta megy

hogyhogy mikor???? megy egyfolytában

oki, de az us verz ugy is jobb,én meg tömegesen írom a cd ket

majd hivom a nöstényt holnap hátha

Sajna egyetlen egy tört szerver van, de arra egy kicsit várnod kell.
Itt olvashatsz a fejleményekrõl.
Becsatlakozni nem tudsz ase-ból csak úgy, hogy elindítod a játékot, lehívod a konzolt (alapból "ö") és beírod: open ipcím
ricsi1
nem,de a neten igen;)

ricsi1
elmagyarázná vki hogy lehet játszani multit?ASE-ban látja aservereket, de nemtom hogy kell(nem megy fel)(nem is talál servereket)

AndrewCB
Mármint AS server! :)

Nem jöttök jáccani?? Vagy most as-oztok vagy rs ettek?

AndrewCB
Mikor lesz szerver Gábor?

Crem
Mivel nekünk nincs meg a tört US verzio!:(

Egy fél órát várjatok mert most keressük rá a megoldást, hogy ne kelljen az us verziót feltenni.
Crem
Gábor!

Te jóban vagy az Automexesekkel!

Nem tudsz valami infot, hogy mikor lesznek kegyesek kiadni?

Crem
A Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six széria harmadik epizódjának expanziója nem sokkal ezelõtt aranylemezre került. Az UbiSoft milánói stúdiójának boszorkánykonyhájában elkészült Athena Sword számtalan újdonságot tartogat a kommandós játékok szerelmesei számára: a 8 missziót tartalmazó rövidke szingli kampány mellett a korongon 5 új multiplayer pálya, 3 új többjátékos módozat és 7 új fegyver kapott helyet. A kiegészítõ március 9-én foglalja el a boltok polcait.

Valaki látta már Magyar boltokban??:P

NA COVAL az a helyzet 1 jó hírem van a soksok reinstall mellett..mégpedig az uk-ás cd key jó az us ver. ra is...itt vannak a rossz hírek,az antenna nem megy fel az uk ra, tehát aki jáccani akar és uk volt fennt az unistall,(okosabbak elmentik az "user.ini"-t)regedit -bõl vaó törléssel együtt,aztán 1, install rvs us verz.2,install as, ami rögtön megpeccseli 1.54 re,(itt ezután mencsétek el a rvs exét)utánna install 1-54-155 re us pecs, és legvégén az 1.01 as pecs,ezzel kész is, már csak az as cd1-rõl a crack rvs exe kell bemásolni, és innentõl minden mükszik cd nélkül, ja persze a pb is kell a végére akik játszanak eredeti rvs-st is hát ennyi