R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyesírási hibákért elnézést kérek!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hol van mindenki? Üres a szerver!

Windows XP/2000
Version: 56.64
Release Date: March 15, 2004
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Köszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ez a terrorista magától elfáradt...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Vagy kérj meg valakit, hogy lépésrõl lépésre írja le, hogy kell beállítani, hogy ne csak eredetivel tudj AS-el játszani...
Egyébként most amúgy is Athena Sword megy !😊
szeretnek servert inditani athenaval.
amig nem jelenik meg itthon addig is szeretnek jatszani vele.
kerdesem egyszeru, hogyan lehet?
"Meg Crem is."

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
1.55 patch-el eredeti játékkal tudsz fölmenni!
Tele van a seggem bodzatúróval, hogy ezzel a népi fordulattal éljek. Ha nem élethû a játék, azzal nem is foglalkozok, ha meg élethû, és ebbõl kifolyólag az esélyem reálisak, vagyis szarok, akkor emg azért sír a szám...
Multiba gyere játszani, ott tele van rássoló és kempelõ terroristával!
Ráadásúl végig magyar nyelven imátkoznak, hogy valamelyik szülõvel nemi aktusra léphessenek!

Lehet, hogy ha már úgyis mindent többször fogok próbálni, akkor tervezek is útvonalat. Igaz, eredetileg azt gondoltam, attól izgalmas a játék, hogy nem akarom elveszíteni az embereimet, akiknek még az életérõl is tudok pár dolgot... Így persze nem fogom õket elveszíteni, csak nem is olyan érdekes.
A másik érdekesség, hogy neonáci fiatalokat lövök az elsõ pályán, és egyébként is afféle náci szervezet az ellenség. Miért nincs egy játék, ahol végre iszlám fundamentalisták vérében fürödhetek? Még a Sum of All Fears filmben is kicserélték az arab terroristákat neonácikra... Komolyan nem vagyok rasszista, meg semmi, és nem arabokat akarok bántani, de azért a legszívesebben most a radikális, terrorista iszlám frakciókat irtanám...
Ja, és tényleg van már nõ a Deltában? Meglepõdtem rajta. Én nem láttam még ilyet😊
Van egy gomb, amivel az összes csapatot megállíthatod. Talán a H. Ekkor tudsz egy adott (az aktiv) csapattal elõremozogni, míg a többi áll. Aztán átváltasz másik csapatra.
Másik módszer, hogy mindnek útvonaltervet készítesz stop pontokkal. Aztán Alfa Go, Bravo Go, stb parancsgombokkal tudok aktiválni õket a stoppontról. Elég jól mûködik, én így csináltam meg a kampámyt, mert élveztem a tervezést.
Ezek szerint normális, hogy akkor fog sikerülni a küldetés, ha mér tizedjére próbálom, és fejbõl tudoma pályát?

Kérdéseim: szokott valaki olyan útvonalat tervezni? Az elég kaotikus nekem, mármint a térkép nem túl sokat mondó, és fogalmam sincs, hogy merre küldjem õket..
Jól látom, hogy csak egy csapattal, vagy egyedül érdemes játszani, mert a barmok csak idegesítenek?
Nem értem, én eddig fõleg csak síma fps-t kultiváltam, mostanában meg America's Army-t. A taktikai, caspat alapúság azt jelenti, hogy még a társaim is idegesítenek, nem csak az elelnség bosszant?
Még nem jöttem rá, hogyan lehet megparancsolni a másik csapatnak, hogy meg se moccanjon. A sima holdot feloldja a vezetõjük, mikor egyedül hagyom õket, elindulnak az alfa felé. Közben persze egy-kettõ meghal..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mit kell pontosan átírni, hogy servert lehessen indítani a gépen?
Köszi. Üdv.
Feltölteném, de nem megy az ftp szerver.
Eláruljátok merre lehet megvenni ennyiért? thx
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...