R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudja mikor lesz Magyarországon Athena Sword??

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

HALLLOOOO... az oldalunk átköltözött a www.hsf.hu -ra,a serverstats is itt van

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Mármint hol lehet kapni az Athenát

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Hol?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Valaki segítsen már állandóan kiakad a hang ha egyet lövök el kezd sisteregni, volt ilyen a splinter cell-be is nekem, valaki nem tudja amegoldást?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

AndrewCB
2-3 perc mulva normálba megy a szerver, gyertek játszani!!!!!!!

Adam II
HOPP MÁR KAPHATÓ AZ ATHENA SWORD!!!!!

Big Daddy
Halihó!
Hol van mindenki? Üres a szerver!

Crem

Windows XP/2000

Version: 56.64
Release Date: March 15, 2004

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schoma
Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, akkor napközben rakjátok át kérlek a szerbert coopra (mint a régi szép idõkben tettétek), mert úgy sem vagyunk annyian (hét közben pláne nem), hogy egymás ellen játszunk.

Köszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Crem

Ez a terrorista magától elfáradt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Olvass vissza egy kicsit!

Vagy kérj meg valakit, hogy lépésrõl lépésre írja le, hogy kell beállítani, hogy ne csak eredetivel tudj AS-el játszani...

Crem
Fel tudsz jönni törtel is, csak olvass utánna.

Egyébként most amúgy is Athena Sword megy !😊

Crem
Morgen fanatikusok!😄

Alexease
Mar reg jatszottam a jatekkal, nem tudom mar mit jelenthet pontosan. De ha szoszerint veszem, akkor megsebesult, lebenult miegymas😊) De meg is halhatott, mert akkor sem tehet mar sokat az ugy erdekeben😊)
A küldetés végén, akinek a karikája üres, az tuti meghalt? Az egyik emberemre azt mondta, hogy incapacitated, és gondoltam, hogy szuper, nem halt meg, csak abban a körben nem tudtam már hasznát venni, ezért az üres karika. De a nevét elfelejtettem, és most nem tudom ellenõrizni, hogy meg van-e még. Gondolom, aki meghal, nem megy több küldetésre. Az incapacitated az akkor végül is él, vagy csak ilyen finoman mondják, hogy meghalt?
Big Daddy
Rakd fel az athena-t mi is azzal nyomjuk!

Big Daddy
Anélkül nem nagyon fogsz neten játszani!

Tjay
hali, segitsen vki!
szeretnek servert inditani athenaval.
amig nem jelenik meg itthon addig is szeretnek jatszani vele.
kerdesem egyszeru, hogyan lehet?

Sikerült az elsõ pálya! Kezdem szeretni a játékot😊 Igaz, nem elsõre (távolról sem😊, de kemény g36 eggyes lövésekkel neutralizáltam a terroristákat😊
ricsi1
csak eredetivel???azzal nem szolgálhatok😞(

schoma
Ez tetszet.

"Meg Crem is."

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Big Daddy
A Raven shield az itt megy:193.202.83.39:7777
1.55 patch-el eredeti játékkal tudsz fölmenni!

Big Daddy
Ez athena szerver

ricsi1
ugye nem kell antenna sword meg pecs?

ricsi1
thx

AndrewCB
193.202.83.39:7788

És open paranccsal gyere be.

Big Daddy
Ja és Crem is!

Big Daddy
Nem csak én,hanem az itt írogatók nagy része is!

ricsi1
mi az IP?

Az All team hold (H) gomb sokat segített. De azért így is geci rohadt nehéz ez a játék... Idegesítõ, szemét frusztráló dög...
Tele van a seggem bodzatúróval, hogy ezzel a népi fordulattal éljek. Ha nem élethû a játék, azzal nem is foglalkozok, ha meg élethû, és ebbõl kifolyólag az esélyem reálisak, vagyis szarok, akkor emg azért sír a szám...
Crem
Koala!

Multiba gyere játszani, ott tele van rássoló és kempelõ terroristával!

Ráadásúl végig magyar nyelven imátkoznak, hogy valamelyik szülõvel nemi aktusra léphessenek!

Köszönöm a segítséget, srácok!
Lehet, hogy ha már úgyis mindent többször fogok próbálni, akkor tervezek is útvonalat. Igaz, eredetileg azt gondoltam, attól izgalmas a játék, hogy nem akarom elveszíteni az embereimet, akiknek még az életérõl is tudok pár dolgot... Így persze nem fogom õket elveszíteni, csak nem is olyan érdekes.

A másik érdekesség, hogy neonáci fiatalokat lövök az elsõ pályán, és egyébként is afféle náci szervezet az ellenség. Miért nincs egy játék, ahol végre iszlám fundamentalisták vérében fürödhetek? Még a Sum of All Fears filmben is kicserélték az arab terroristákat neonácikra... Komolyan nem vagyok rasszista, meg semmi, és nem arabokat akarok bántani, de azért a legszívesebben most a radikális, terrorista iszlám frakciókat irtanám...

Ja, és tényleg van már nõ a Deltában? Meglepõdtem rajta. Én nem láttam még ilyet😊
ricsi1
köszi!te itt szoktál játszani?

Koala!
Van egy gomb, amivel az összes csapatot megállíthatod. Talán a H. Ekkor tudsz egy adott (az aktiv) csapattal elõremozogni, míg a többi áll. Aztán átváltasz másik csapatra.
Másik módszer, hogy mindnek útvonaltervet készítesz stop pontokkal. Aztán Alfa Go, Bravo Go, stb parancsgombokkal tudok aktiválni õket a stoppontról. Elég jól mûködik, én így csináltam meg a kampámyt, mert élveztem a tervezést.
Ráadásul rájöttem, hogy ha egy két csapat számára készült pályát egy csapattal csinálok, akkor nem fog kijönni a feladat, waypoint nélkül kell a maradék ellenséget levadászni...

Ezek szerint normális, hogy akkor fog sikerülni a küldetés, ha mér tizedjére próbálom, és fejbõl tudoma pályát?
Big Daddy
Te csak a saját cspatodnak tudsz parancsolni!Útvonalat meg csak sok szenvedés árán lehet készíteni,mert ismerni kell a pályákat!Szerintem a "gyári" útvonalak nem rosszak,végig lehet velük nyomni a küldetéseket,csak sokat kell gyakorolni.Én egy mapon változtattam az útvonalon,a többi jó volt,de szerintem mindenkinek máshogy jó.

Vukodlav
Amok unatkozik!

HIP-HOP jön Vuk

Ne haragudjatok, hogy ennyi üzenetet nem olvasok el hirtelen, de be vagyok rágva rohadtul. Rászántam magam a játékra tegnap, és egyre jobban tetszett. Elõször aggódtam, hogy túl van bonyolítva, de a pisztoly lõtéren már beleszerettem a játékba, az a kis lövészet egy élvezetes minigame😊 A csapat felszerelése is nagyon tetszett, nézegettem a fegyvereket, emg minden. Aztán elkezdtem az elsõ küldetést. Az amatõr kis neonácik halomra lövik a csapatomat. Ennek így semmi értelme.

Kérdéseim: szokott valaki olyan útvonalat tervezni? Az elég kaotikus nekem, mármint a térkép nem túl sokat mondó, és fogalmam sincs, hogy merre küldjem õket..
Jól látom, hogy csak egy csapattal, vagy egyedül érdemes játszani, mert a barmok csak idegesítenek?

Nem értem, én eddig fõleg csak síma fps-t kultiváltam, mostanában meg America's Army-t. A taktikai, caspat alapúság azt jelenti, hogy még a társaim is idegesítenek, nem csak az elelnség bosszant?

Még nem jöttem rá, hogyan lehet megparancsolni a másik csapatnak, hogy meg se moccanjon. A sima holdot feloldja a vezetõjük, mikor egyedül hagyom õket, elindulnak az alfa felé. Közben persze egy-kettõ meghal..
Hát megprószáltam, de sajna nem elég,hogy az .ini-ben átírogatom a ruha szinezetét, ide más is kell...igy ez már nem az én asztalom, ezt nemtom "megteriteni" valami okosabb emberkére van szükség

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
1-et tudok:193.202.83.39:7788

Big Daddy
Fogalmam sincs!

Vorpal
Thx Big Daddy még egy kérdés : Az hogy UE azmih?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

ricsi1
légyszi mondjon vki gy-két jó IP-t!
elõre is kszi

Szia Gábor!
Mit kell pontosan átírni, hogy servert lehessen indítani a gépen?
Köszi. Üdv.
Elkészítettem egy egyenruha mod-ot az Athéni mapokhoz. Az egyik színt EuroCamo-ra: erdei terepmintásra cseréltem. Ha ez túl sötét, akkor a sivatagi lesz.
Feltölteném, de nem megy az ftp szerver.
Big Daddy
cdgalaxis.hu

Vorpal
Srácok Jól láttam ,hogy Raven Shield 2490 Ft ot irt vki?
Eláruljátok merre lehet megvenni ennyiért? thx

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

A dolog egyszerü csak idõ igényes,a map könyvtárba a mappokoz tartozó inikben kell átírni,az neked is ott van a az RS könyvtárba,másold ki az iniket és írd át...aztán rakd fel ftp re

ricsi1
légyszi mondjon vki gy-két jó IP-t!
elõre is kszi