R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Big Daddy
Ghost!
Itt egy Gif,hogy szép legyen az álmod:

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Álmodban..

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Big Daddy
Attól hogy rajtad van a szemüveg,még észrevesznek.
Nem szabad lelõni senkit,meg ne lássanak meg!
Használd a heartbeat sensort,hogy lássd,merre vannak a tangók.Várd meg hogy elmenjenek a környékrõl,csak utánna menj be a szobákba.Ja,az ajtókat csukd be magad után! A "gyári" útvonallal simán meg lehet csinálni.
Sok szerencsét!

ghost cb
Neméppen...
#14588 ilyesmikkel szórakoztam !

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

AndrewCB
idáig piáltál mi???

ghost cb
Naah, hazaértem KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Naaaaaaaaagy az enyhe kifejezés!!!

Helyesírási hibákért elnézést kérek!!

AndrewCB
Boldog Születésnapot GHOST!!!!

AndrewCB
Ez lenne a Komi, akkor csak a hangjával lenne nagy gáz!

Kaplan
Elõször is Boldog Születésnapot Ghost!
Másodszor tegnap vettem meg a R6: Raven Shield c. játékot és már ott tartok , hogy be kell menni egy házba és mindenféle dolgot kell csinálni a : telefonnal , laptoppal stb.
De visztont (vírust kell beadni vagy poloskát? na mindegy)
Állsndóan észrevesznek... BÁRHOL (rajtam van a szemüveg)
Help PLS.
Ha valakinek van akkor legyenszives küldje el nekem a mentését a [email protected].
Köszike:

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Big Daddy
Boldog szülinapot Ghost!

Törölt felhasználó
Ez az egyik volt barátnõm, de Ghost-nak szívesen átadom hogy legyen egypár kellemes napja... Ha egyáltalán kell neki.
Crem
Nem jött meg az AS!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ez te vagy???

Ez a elsõ 16 volt a nehéz,a hátralévõ 160év már könnyebb lesz,Boldogabbat és még sok LAN partyt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Boldog szülinapot

Törölt felhasználó
Boldog Szülinapot Ghost!!!! Én viszont nekedadom ezt szivesen 😊
Crem
Ez lett volna az ajándékod a ..::CB::..-tõl, de mivel mondták, hogy fiatalkorú vagy ezért megtartottam!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Boldog születésnapot Ghost!

Vukodlav

HIP-HOP jön Vuk

ghost cb
Romániában? Nem olyan biztos ez.

ghost cb
Ha nem jöttél rá magadtól, akkor mondom, hogy a csapatodat te irányatod, a parancsok elég nagy skálájával, ugyhogy ha olyan balfaszok, talán hagyd távol õket...

ghost cb

Sehol senki este 7-kor ?? JÖHETNÉTEK holnap nincs suli !!Szerintem keress egy netcafét jobb a net mint magyarországon Zoli

Most megint elszállt az agyam... Éppen a R6:RS lenne az egyik aktuûlis játékom, a másik meg az NFS:U. Sajnos mindkettõ idegesítõ, dühítõ szar!!! A Raven rohadtul tetszene (mondtam is már párszor), és szerzett már sok kedves pillanatot (pl. éppen behatolok a bombát õrzõ terroristákhoz, lelövünk párat, de az utolsó már a bombán matat, a fegyverem pedig üresen csattan - hogyan is nem ellenõriztem elõtte? - egy pillanat alatt átvillant az agyamon, hogy elõ a másodlagos fegyvert, az gyorsabb, mint tárazni - úgyhogy a hangtompítós pisztolyt elõ és takk-takk-takk (diszkrétt puffogás😊 - és terrorista holtan rogy össze😊 ... De azok a pályák, ahol a túszt kell élve kihozni, azok nagyon szemetek. A csapat magától balfasz, én meg egyedül nem csinálhatok mindent... Ez nem fair, hogy a balfasz AI miatt hal meg örökké a túsz...

Kicsit OFF, de sajnálom a spanyol rendõröket, akik valami hasonlót csináltak élesben, és nem sikerült idõben leszedni a bombán ülõ geciket, és nem volt reload... Valahol nekik is tisztelgünk, amikor ilyenekkel játszunk, nem?
Big Daddy

zoli80
sziasztok!lépek romcsiba egy idõre,mindenkinek boldog husvéti ünnepeket kivánok!majd lehet hogy irok egy ottani netclubbol,leirom milyen körulmények uralkodnak arra.

Adam II
Már rájöttem amikor jobban megnéztem a játék dobozát ,azért kössz!

KM
Egyszerûbben: van US és UK patch, ha nem megy az US, akkor szedd le a UK-t.

Adam II
Nincs crackelve és angol nyelvûre állítottam.

1. hamár megcrackelted a játékot akkor nem megy rá pach.
2. amilyen a játék nyelve, olyan pachet kell leszedni.
Csak ezt tudom mondani.
Adam II
Innen szedtem le a Supergamez a US patchet!

Rossz pachet szedtél le.
Ha a bizt. másolattal játszol akkor az us pachet kell leszedni...
Adam II
Hello!
Éppen most akartam a 1.4-es patchet feltelepítani a játékhoz de a szemét ezt írja ki:
The Patch is not designed for your language!Installaition will be aborted!
A magyar már nem is számít nyelvnek?
Mit csináljak?

Crem

Crem
Megrendeltem!😊

Lejebb a link!

hova mentetek?

ghost cb
Gyertek COOP-ozni, mi Komival már bentvagyunk!

RAY.

Ha még is odatalálsz,hozzál nekem is 1-et Komám légyszi

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

Köszi, este megnézem
Crem
Mert a Városmajorközbõl nem találtam oda!😞

Az MM-ben meg nem volt...

Ui: Pesten két féle képpen tudok tájékozódni. Ha már egyszer voltam ott vagy ha Ray velem jön!😄DDDDD

Big Daddy
Ha nem tudod hogy megy leirom:
elindítod a játékot
az /ö/ betüvel lenyitod a consolt és beírod:
open 193.202.83.39:7788
aztán enter és már mész is be a szerverre

Big Daddy
Weblapról csak az eredetivel tudsz csatlakozni!
Ha eredetid van regisztrálnod kell az ubi-nál.
Ha nem akkor open parancsal tudsz a szerverre bejönni.

Sziasztok!
Megpróbáltam csatizni - a weblapról (HSF) - de valami Ubi.com-os jelszót és usert kér?
Tudom nagyon lama vagyok 😊 Hogy tudok csatlakozni?
nem tudtam hogy az 1.56os crackel indul azt hittem az athena sword 1.2höz külön van másik crack de most már be tudtam lépni a szerverre

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

miért nem jöttél inkább fel érte????????????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Big Daddy
Asszem megoldottuk

Persze hogy nem, de ki mondta neked ,hogy ahoz létezik crack? mivel csak az RVS 1.56 hoz kell, nem igazán értem mit is keresel

Crem
Ma hívtak, hogy most adják fel...