22246
Hattrick
-
#230 ez eléggé bonyolult, pl sérülés miatt is csökkenhet vagy nem azt edzed vele amihez a legjobban ért -
#229 Áhh köszi az infokat :)
megmondom őszintén elolvastam a szabályzatot de nem láttam semmi konkrétat a TSI alakulásáról...
vettem egy kapust 3 hete akkor még 3600 TSI-je volt, most 3100... az edzés hatására nő a TSI, vagy a meccsek hatására? -
Grenzjager #228 és nem árt tudni h milyen a tréner. pl támadó vagy védekező szellemű, mert mindenki a preferáltját edzi jobban. Védekezővel gyorsabb a védekező edzés mint egy támadó szelleművel. -
Grenzjager #227 FRIENDLIES 0,1
INTERNATIONAL FRIENDLIES 0,2
LEAGUE 1
CUP 2
NATIONAL TEAM 3
itt van hogy milyen mérkőzéseken mennyi értékponttal nő a meccsen játszott játékosok tapasztalata.
Ha vmelyik jó környéki tartsd meg edzőnek, és még jatszhat is.
-
Grenzjager #226 és ha nemzetközi barit játszol gyorsabban nő a játékosaid tapasztalata mintha, hazai barit. -
#225 jah értem, oks köszi :) -
#224 így szokták, tétmeccsen A, barátságoson B -
#223 Jah ok... akkor a barátságos meccsen nyugodtan lehet a B csapatot játszatni, akkor legalább ők is részesülnek az eddzésből. -
M.A.D. #222 Nem csak! A meccsek fontossága a döntő! -
#221 Igen azt tudom...
Ugye a tapasztalatot úgy kapják a játékosok, hogy minél többet játszanak együtt...
Tehát ha mind a kétszer ugyanaz a csapat lép pályára még a barátságos meccsen is, akkor több tapasztalatot kapnak, ugyanabban a formációban pl?
-
#220 1 edzéshéten 2x játszhatsz: 1 bajnoki, 1 barátságos...így lehet mondjuk 8 védőt edzeni -
#219 "
Fontos: ahhoz, hogy az edzés hatékonysága optimális legyen, a játékosaidnak a hét valamely meccsén a megfelelő poszton kell játszania. A tréninget élesben, futballmérkőzésen szerzett tapasztalattal kell egyesíteni. Csütörtökön derül ki, hogy mennyire volt hatékony az edzés. Ekkor válik fontossá az, hogy a játékos milyen poszton játszott a hétközi meccseken. Ha a játékos játszott a csapat szerdai meccsén, akkor a pénteki frissítésnél (ami Magyarországon csütörtökre esik) az azon a meccsen betöltött posztja lesz a mérvadó. Ha nem játszott szerdán, akkor a hétvégi bajnoki mérkőzésen betöltött posztja számít. Ha sem szombaton, sem szerdán nem játszott, akkor a heti edzés nemigen lesz rá hatással."
Szóval a cserék nem számítanak gondolom...
mindegy milyen edzés, ha olyat edzek ami mondjuk mindegyikre hat, akkor csak azok számítanak akik pályára léptek, tehát max 22 embert lehet tréningelni ezekszerint 1 héten... akkor asszem 4 játékost el is adok, mert nincs értelme őket beállítani :) -
M.A.D. #218 1. Milyen edzésre gondolsz? -
M.A.D. #217 Szabályzatot olvasd el! -
#216 Ismét hülye kérdés következik :)
Az edzés azokra a játékosokra vonatkozik akik pályára is lépnek, vagy a cseréket is annak minősíti?
26 játékosom van jelenleg, és ugye csak 11-en tudnak pályára lépni egy meccsen, de van 4 cserelehetőség szóval az 15...
viszont nem mind1 hogy veszi, és egy hét alatt két meccsen ugye 30 játékos tud eddzeni vagy 22. -
#215 nah igen azt észrevettem, én is úgy szoktam :D
van még addig 5 órám, majd 5kor ráérek idegeskedni :) -
#214 vigyázz a bidwarral, az aukció lejárás előtt pár perccel szoktak rálicitálni mások :) -
#213 jaaa, okés... akkor maradok 4-4-2-nél egy darabig :)
Nah mind1, elkezdtem licitálni játékosokra, akkor megerősítem a középpályát :) -
#212 játszhatsz bármit, de akkor mindig azt játszd és pár meccs múlva már "remek" lesz a csapat tapasztalata abban a felállásban
én az elején dobtam a kapusedzőt és felbéreltem 10 gyúrót, 10 orvost és 2 segédedzőt -
#211 de ha minuszba megyek akkor több a kamat is, és így is úgy állok hogy folyamatosan csökken a lóvém :)
Segédedzőket és kapuseddzőket érdemes venni? Ugye nem a védést nyomom a edzéseken, tehát gondolom akkor a kapusaim azok punnyadnak... ha veszek pár kapusedzőt azok szinten tartják a dolgot akkor is ha támadás-t eddzek pl?
Hát fogalmam nincs, reméltem hogy a progi kimutatja hogy 4-4-2 vagy 3-5-2 a jobb :) -
#210 -40000-ig lehet játékosokat venni még :)
milyen felállást akarsz egyáltalán játszani? -
#209 Najó de ha teszem azt beállítom a 4 védőnek hogy extra középpályás, akkor ő úgy hagyja, de nem hiszem hogy a 0-8-2 egy jó felállás lenne...
Amúgy pénzem már nincs, vettem egy jó kapust, aztán annyi :) -
#208 valószínüleg azért mert az egyes meccsek után a játékosok tulajdonságai változnak és lehet hogy egy posztra van 3 embered, ezért váltogatja a legjobb felállást
ha van pénzed érdemes venni új embereket minden egyes posztra, tehát 1 kapust, 1 csatárt, 1 középpályást, 1 védőt
a maradékból meg kitölteni a többi helyet
kiírja %-os értékkel hogy az adott poszt mennyire erős, nézd meg hogy a 2 kapus mennyi %-ot ad a kapuban -
#207 Ráadásul néha elég furcsán, mert pl a kapuba a gyengébb kapusomat állítja, ezek után csak néztem hogy most mivan?! -
#206 Hi!
Én letöltöttem a programot és tényleg sok izé van kiírva, meg eleinte még ment az hogy ő állítsa fel a csapatot, de egy idő után a posztokat nem ő határozza meg, hanem ha egyik helyen védekező van akkor oda megfelelő játékost keres fel, és nem ő mondja meg a felállást stb, hanem a már beállított felálláshoz keres embereket. Ez miért van? Eleinte még a felállást is ő alakítgatta, de most csak embereket keres a megfelelő pozícióba. -
#205 http://www.htratings.com/current_version.html
a full install-t -
#204 Melyiket installáljam fel a sok közül? -
Grenzjager #203 súgó mellé ajnálom még, sok hasznos plusz infó van rajta www.hattrickmania.com/ -
#202 egyébként igen, sejtettem hogy jobb lesz ha elolvasom inkább a súgót és nem kérdezek hülyeségeket :D -
Grenzjager #201 általános edzést soha ne használj!!! mert nem jó semmire sem!
A forma eleve felmegy azoknál akik játszanak bajnokin vagy barin. többet érsz (pénzt hoz) ha vmilyen posztra edzel. -
#200 amúgy le van írva a játékban minden hogy mi mit csinál és hogyan :) -
#199 nah banyek... az nem jó :) -
#198 általános edzés a formát növeli, mindenki megkapja
a posztspecifikusokat (pl kapus, védekező, támadó) csak az adott poszton levő játékosok kapják
tehát ha a támadást akarod gyakorolni akkor csakis a csatáraid fognak fejlődni, a többiek nem -
#197 Az általános edzést használja valaki? az mindent ez, csak alacsony szinten? Vagy érdemesebb a speciális edzéseket választani? -
#196 "Meine den Hertog szerencséje, hogy a tapasztalatlanságából fakadó, 52. percbéli hibájából csapata nem kapott gólt. "
Még így sem tudok gólt szerezni, wááá, kész vagyok :D -
M.A.D. #195 dejóhogynektekmármostvansegítség
én bezzeg...
/f.c.zuglo/
:) -
#194 nekem jelenleg már semmi... vettem egy jó kapust, és már minuszba is vagyok :) -
#193 mennyi kezdőpénzed van? mert ajánlatos rögtön az elején bevásárolni a kulcspozíciókra jó, kb 30 éves tapasztalt játékosokat egyelőre
hasznád ezt a progit: www.htratings.com
összeállítja neked az embereidből a legjobb felállást és sok más hasznos dolgot is tud -
#192 Üdv! Én is kipróbáltam a játékot de nem mondhatnám hogy nagyon megy. Első meccsemen 7-0ra szívtam ki és 93%-os volt a labdabirtoklási arány az ellenfél javára.
Most is megy egy bajnokim, ott még 0-0 de 86% a labdabirtoklás az ő javára... egy kicsit azért kezdek kiakadni, hogy a francba tudnék ezen javítani. -
Grenzjager #191 fölösleges B csapat,
csak arra a posztra amit edzel mindig kétszer annyi játékosod legyen. (ha védőt edzel: 8 védő, ha csatárt: 6 csatár.