22246
Hattrick
  • winnie
    ráadásul pont szombaton indul a magyar bajnokság 7. szezonja - akinek szerencséje van, az pont eléri a szombati meccset!
  • Toerpe
    most kaptam infot hogy még vagy 4 napig várnom kell :-((((
  • M.A.D.
    ma kezdődött a 7. szezon a Magyar Kupa meccsekkel. :))
    szombaton meg már bajnoki.
  • M.A.D.
    a svédeknél már 8 éve megy kb.
    nálunk most lesz 2 éve. egy-két hét múlva.
    real-timeos focimenedzser.

egy kis info addig is: hattrick.lap.hu
  • Toerpe
    Hmmmm kár volt annyira örülnöm a kódnak :-((( ezzel még nem kaptam csapatot mert arra még várni kell :-(((( majd értesítenek. :-(((( kicsi vagyok éhes vagyok álmos vagyok :-))))))
  • zaki
    huhh, ilyen népszerű?
  • M.A.D.
    svédországban 2-3 hónapot várnak egy reg-ért. annyian vannak várólistán.
  • M.A.D.
    :)) akkor hajrá. ráadásul most már magyarul jelenik meg majd minden. az én szemem már az angolra állt be. :)
  • Toerpe
    Jeeeeeeeee megkaptam a kódot
  • M.A.D.
    egy próbát??? én már lassan 2 éve nyomom.
  • Toerpe
    :-)))) Tényleg yo lenne ha hamar megkapnánk a reget :-)))
  • zaki
    én is regisztráltam, egy próbát megér :)
  • Toerpe
    most várok 3-4-5 napot vagy hónapot talán megjön a regem :-))) 35 várunk :-)))
  • winnie
    www.hattrick.org - magyar nyelvű focimenedzser játék majd 1000 játékossal!
  • M.A.D.
    Közel egy éve használom a HAM-ot. Mert?
  • konoko
    Hozzászolás tekintetében.. =)

Szedd le a HAM (hattrick assistan manager) nevu kis utilt, az nagyon hasznos.

Olvasd át a szabályok, mi merre hogy és miért, mert hiába tűnik egyszerűnek, pár dolgot nemárt ha megtanul az ember. csapatösszeállitás, személyzet, stadion, pénzugyek, stb..

Szokott lenni ilyen gond, asszem a chellosokat kavarják el néha más országba. Irni kell egy mailt vmelyik gmasternek majd ők helyrerakják.

Sok sikert!
  • Mr.Macho
    Bazz! Regisztráltam magam a Budapest régióba, egy hétig várok a csapatra, majd kapok egyet a belgiumi antwerpen régióba! Faszért ellenőrzi az oldal az internet szolgáltatót!
  • M.A.D.
    Nos. Itthon pár nap a várakozási idő. Ellenben a svédeknél több hónap.
  • M.A.D.
    milyen 77e???? nem értem
    a userek számát tekintve? vagy, mi?
  • Mr.Macho
    a hattrick.lap.hu segédprogramok alatt van egy csomó progi. Használjak azokat valaki? Mire jók?
  • Mr.Macho
    hi all, regisztráltam magam, de aszongya 32-ik vagyok, sokat kell még várni?
  • konoko
    Igaz, nő-nő, csupáncsak 77.000el van lemaradva... =)
  • M.A.D.
    felhoztam...:)
  • M.A.D.
    Közel másfél éve(!) HT-zem.Örülök, hogy itt is kezd "felnőni"! :)))

"Defektes"
  • Degec
    lesz magyar nyelv is?
  • Degec
    nem elég az indexes topic?
  • konoko
    Az index forumán él a magyar hattrick közösség már nagyon régóta, itt az sg-n szerintem halott ötlet. De azért sok sikert!

Kergemarha FC 4ever
  • M.A.D.
    Sok sikert PetruZ.

Lesslie
    (F.C.Zugló)
  • PetruZ
    Én ma regisztráltam, négy nap múlva indul a menet (Nyíregyháza régió, Kisvárda SE ;) ), végigverek mindenkit. :P
  • M.A.D.
    Hihi....én 4-6-0 játszok ma...friendly.

• M.A.D.
    Észrevettem. Be is jöttem emiatt otthonról.
  • M.A.D.
    Vagyok, csak két nap szabin voltam, így ezért voltam off.
  • M.A.D.
    Igen, ezt én is észrevettem. Igazából csak 2 helyen nyúltam mellé (pont a középpálya!), így elsőre, tehát megvan a gerince a csapatnak. Ja, és kössz!
  • Nasheem
    Basznak ezek ideiglenes vagy végleges passt adni, tölthetek ki bármilyen űrlapot:-(
  • donpedro
    Halihó, senki nem jelentkezik? Jól elbeszélgetek itt saját magamban, de azért még kitartok.
  • donpedro
    Mellesleg, Közhírré teszem, hogy mind a felnőtt, mind az ifi magyar válogatott 2 győzelemmel mutatkozott be nemzetközi porondon: a nagyok előbb otthon verték 2-0-ra Indonéziát, majd idegenben 5-0-ra lelépték Görögországot. Ezzel egyidőben az utánpótláscsapatom két idegenbeli sikert aratott: 2-0 Lettország, illetve 5-0 Kolumbia hasonló korú válogatottja ellen.
  • donpedro
    Üdv M.A.D.! Látom a bemutatkozás nem sikerült éppen tökéletesre, de azért ne keseredj el. Ha adhatok néhány tippet: Válts formációt, a 4-4-2 nem elég hatékony, bár annyira nem rossz, de vannak jobbak. Elsősorban a 3-5-2, a legjobbak szinte kivétel nélkül ezt használják.Esetleg jó lehet még a 4-5-1 is, a lényeg, hogy a középpályád minél erősebb legyen. Ha a középpályád erősebb, mint az ellenfeledé, akkor hiába lehet neki jobb csatársora, egyszerűen nem lesz nála a labda, anélkül pedig nehéz gólt lőni. Csak a középpálya erőssége dönti el, hogy egy csapatnak mennyi helyzete van egy meccsen, és ha te vagy fölényben, akkor az is elképzelhető, hogy te a gyengébb csatársoroddal 10 helyzetből 3 gólt rúgsz, míg az ellenfeled 3 helyzetből 1-et. Szóval válts formációt, aszerint, hogy melyikhez passzol inkább a játékoskereted. Ha kell igazolj, de lehetőleg nézd meg, hogy arra a posztra vegyél embert, ahol szükség van rá.
  • M.A.D.
    Hopp...most látom, hogy megtaláltam pár napja...de nem volt világos. Kössz.
  • M.A.D.
    Kössz! :)) Már pályabejáráson vagyok!
  • donpedro
    Ja, és M.A.D., sok sikert a holnapi debütáláshoz.
    :))