22246
Hattrick
-
#430 óóó, mindegy, majd talán vki más -
#429 Pár órája kötöttem le egyet holnapra, sorry. -
#428 srácok, vki játszana velem egy barátságost?
megköszönném:)Prog. FC (578911) -
#427 alul írja számszerűen hogy melyik pozíció milyen erős, ezt gondolom a tulajdonségokból, tehcnikából meg a posztból számolja, érdemes úgy beállítani hogy a szám minnél magasabb legyen -
Grenzjager #426 sztem nem mindig a legjobbat adja ki, de az esetek 90%ban frankón adja a kezdőt, max te magad variálod hogy szélre-középre-támadó..stb.
Nekem pl hiába írja h a védőm úgy a jó ha alap szélsőt játszik, mert tudom hogy támadó szélső védőnek a legjobb (több csillagot is hoz) -
#425 :DDD -
#424 én meg megvertem a csoport elsőt lazán 3-1-re...
hú mondom de gizda, aztán láttam hogy a kapusa lesérült és egy mezőnyjátékos állt be a kapuba :D -
#423 igen, olyan nekem is volt már, csak 3-3 lett:D -
#422 én nyomtam már olyat a csoportelsővel hogy lazára vettem és 1-1 lett a vége :)
gondolom ő is lazára vette :D -
#421 Fenrir SE (578973) -
#420 ez lol:D
én kikaptam otthon 5-3ra az abszolut elsötöl, szal sok esély nem volt. de a köv forduloban az abszolut uccsoval játszok, szal sok esélye nem lesz:D
srácok , vki egy edzömeccset?? (Prog. fc) -
#419 Hejhó Fenrir! :)
Csak nem te is kened? Mi a csapatod neve? -
pilboy #418 érdemes ki-ki meccsen használni csak, ill. az uccsó meccsen, mert a köv szezon elején úgyis visszaáll alapra a csapatszellem -
#417 akárhányszor -
#416 igen? hányszor lehet 1 szezonban? -
#415 el lehet azt többször is nyomni, mondjuk a legerősebb ellen célszerű lazára venni ha úgysincs ellene esélyed, legalább a morál nő -
#414 tudom...de azt a legerősebb ellenfélre tartogattam -
#413 van a meccstaktikában olyan is hogy a "szezon legfontosabb meccse"
ilyenkor mindent beleadnak a játékosok de esni fog a csapatmorál -
#412 használom, de most ez sem segített -
#411 használjátok a htratings nevű progit, automatikusan összetudja állítani a legjobb felállást a játékosok közül -
pilboy #410 kikaptam 4-1-re :( -
#409 én 5-0-ra nyertem autómatikusan mert az ellenfélnek volt összesen 7 játékosa :)
A hazai csapat játék nélküli 0-5-ös vereséget szenvedett el, mivel nem volt legalább 9 játékképes emberük. A szurkolótábor nem tűnt elégedettnek... A bíró véget vetett az összecsapásnak, 0 - 5 a végeredmény. -
#408 Tegnap kikaptam 3-1 -re :( -
pilboy #407 érdekes... -
Grenzjager #406 Nekem pl 2 kapusedzőm, és 9 segédezőm van és soha nem volt semmi gondom, fejlődnek a játékosaim mint állat -
Grenzjager #405 érdekes, mert a felállással is mintha rendben lenne, nem 8an játszottak középplyást.... -
Grenzjager #404 megvan, visszaolvastam -
Grenzjager #403 mi a csapatod neve? -
#402 hát akkor nem tudom mi lehet a probléma, nekem 5 segédedzőm és 3 kapusedzőm van és eddig még nem volt gond. -
#401 mondom 10 van együtt véve :P
mostmár azért bekaphatná a drágám... -
#400 Képzeljétek! Egy srác meghívott egy kupára és még 4 szabad hely van.
Akit érdekel a dolog írjon egy privit! -
#399 még az is sok, kapusedző+segédedző max 10 -
#398 mert szeret:DDD -
#397 "11/24/2005 Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet."
és megint...
nah mostmár 10 segédedzőm van, a taktika sem volt zavaros, nem tudjátok hogy ezt mi a frászért írja ki? -
pilboy #396 ez az 5. teljes szezonom, meg volt egy félszezon -
Grenzjager #395 ma lesz délután edzés frissülés... már naon várom hogy mi a helyzet... -
Grenzjager #394 én pl nem is edzek erőnlétet soha. A középpályásokat mindig remek erőnléttel veszem és nincs gond, holt szezonban meg mehet az általános edzés, míg a többiek erőnlétet nyomnak és leesett TSI-vel és formával rajtolnak a bajnokságban. De most osztályzóm lesz, szóval még a holtidényben is mehet a gólszerzés edzés, így cirka +100 millám lesz, mivel többet fejlődnek a csatárok.
Vannak csapatok akik egész évben erőnlétet edzenek, igaz pénzért. Pl. Neked van egy überkirály belsőközéppályásod nagyszerű játékszervezéssel, de az erőnléte csak megfelelő, akkor áron felül (hogy más ne vehesse meg) 200 milláért megveszi ez a csapat, felviszi az erőnlétét 2-3hét alatt nagyszerűre, te meg 220ért visszaveszed. Így az erőnlétő edző csapat, meg te is jól jártál. Nagyon sokan szinte ebből élnek. De itt az egész, adott szó betartása elve alapján működik.
-
Grenzjager #393 pedig csak az ér valamit -
Grenzjager #392 nah igen, a legjobb feljutó megy a leggynegébb felsőbb osztályba, a legrosszabb meg a legerősebbe -
#391 4k rohadt sok, most éppen hogy pluszban van az egyenlegem