22246
Hattrick
-
M.A.D. #270 1 szezonba, ha egyszer ad használhatót. -
M.A.D. #269 Ja, igaz, ennek már lassan három éve...)) Mivel az elején nem edzettem őt (sem)olyan intenzíven. :)
Ő az: Egyed Katalin (21534640) és a ahol leledzik az a csapatom. :)
-
Grenzjager #268 az már marha jó :)
én csak várok és várok...de egylőre nem jön a remekem :) -
M.A.D. #267 nálam 1 év alatt ha három jött. Az egyik anno Egyed Katalin volt. Most 80.000 a TSI-je. -
Grenzjager #266 és nem elfelejteni minig a maximumot az ifi csapatnak!!! 2-3 szezon és remek képességű, 17-18 éves 1000-2000-es TSI-jű spílereket hozol fel....
...csak már jönnének... -
Grenzjager #265 a játékosokat ki lehet rúgi!!!
, asszem 300e Ftba kerül a kirúgás, és naponta csak egy játékossal teheted meg! -
#264 5 -
Monoton #263 Erről van valakinek valami véleménye, ismeritek?
http://www.fociguru.hu/ -
Monoton #262 Hali itt vok!!! Engem is ha lehet!!!
Kb. 10 perce regeltem a Hattrick-on így csapatom még nincs!!!
Nem tudom hogy megy ez!! -
#261 igen, igy már akkor 4. -
#260 Engem is jegyezz fel :)
De veled együtt ez már 4, nem? -
#259 oks, akkor 2. de ez még kevés -
#258 írjál engem is mellé -
#257 srácok eddig csak egy jelentkezö volt. igy nehéz lesz -
#256 Srácok!
ha van igény egy sg-kupára, akkor jelezzétek ezt nekem privátban, itt. megnézem mennyi jelentkezö lenne, és ha megleszünk mondjuk 12en, akkor megszervezem! -
#255 holnap mecs eddig 1szer vesztetem a TSI minek a röviditése??? -
#254 jéééézus, boccs :D
téényleg... nagyon benéztem :D
csak végigolvastam a szabályzatot, és csak eladást láttam leírva... anyám de vak vagyok :D
Kösz M.A.D -
M.A.D. #253 Maximum esni fog a csapatszellem. :) -
M.A.D. #252 Mi??? Miért nem lehet egyből kirúgni? Ott van az-az opció!!! -
#251 nekem az nem tetszik csupán, hogy játékost nem lehet kirúgni... az egy dolod hogy kirakom a piacra a kevésbé fontos játékosokat, de a hülye se veszi meg, még ingyen sem. Nekem meg fizetni kell őket meg foglalkoztatni hogy egyáltalán tudjanak fejlődni, hogy később eladhatóak legyenek egyáltalán -
MSGT #250 Űdv. Mindenkinek!
Nem játszana valaki velem szerdán egy meccset??
Azonositóm : 578250
Előre is köszönöm! msgti -
#249 OK kihívtalak. -
#248 Mihályi SC (581532) -kezdö vagyok- nem rendezünk sg kupát? :D -
#247 -
#246 Én benne vagyok. Írd ide a csapatod számát és kihívlak! -
#245 hy!valaki szerdán nem játszana velem egy mecset? -
#244 na kaptam csapatot az elzö vezetö kb 1* se lépet be a csapathoz ugy hogy van böven mello :D nem rosz egy csapat roszabbra számitotam csak meglátjuk pénzügyileg hogy birom :D -
én filóztam rajta... folyton nyert helyzetből bukom el, ráadásul a drágán megvett játékosok TSI-je folyamatosan esik... pf pf :( -
#242 nem akar valaki 8 hétig nem játszani a jákékkal?:D esetleg elöbb lenne csapatom :D -
M.A.D. #241 Mivel ők találták ki, úgy már 7 éve! :) -
#240 kezdőként nagyon kevésszer fogsz még nyerni...játszál sok barátságost és eddzd a játékosaidat sokat, így idő után meg lessz az eredménye...türelem -
#239 najó csak érted vettem egy kapust akkor még 3600 TSI-je volt, most meg 2600... és a fontos meccseken ő játszik, 4 kapusedzőm van, de védést nem eddzek. És zsinórban megvan a 7. vereségem :)
0 pontal állok egyszerűen képtelen vagyok nyerni... előző heti meccsen is 2x vezettem, majd 5-2-re kaptam ki... a main is 2-0-ra vezettem, erre 4-2-re kaptam ki, és kiállították egy játékosomat... 3 meccs van még hátra, és asszem az utolsó hely elkerülési esélyei elszálltak végleg. -
#238 Az nem semmi!:) De ott sokkal többen játszanak mint itt. -
M.A.D. #237 A svédeknél 3-3.5 hónapot kell pl. várni. -
#236 Én a regisztráció után 2héttel kaptam csapatot. -
#235 hy!
tegnap regiztem az oldalon kb mikor kerülök le a várolistárol? -
Grenzjager #234 de legalább 8 kapusedző ha kapust edzel, ha nem akkor elég 1-2 -
Grenzjager #233 óóóó hát ez hattrick random....
elvileg akkor nő ha edzed (kapusé akkor ha kapus edzel, csatáré ha gólszerzést...stb) általánost ne edzetek mert fölösleges ! Erőnléti edzésnél mindenkinek esik a TSI-je. lényeg elvileg az edzés hatására nő a TSI (na most aki nem játszik az nem is edződik, tehát irhattam volna azt is hogy a meccsek hatására) -
#232 kapusnak elég a kapusedző -
#231 mondjuk tény hogy védést nem edzettem eddig...
gondolom azt is be kell iktatni néha napján... de akkor meg a többiek nem kapnak olyan edzést ami kéne nekik.