22246
Hattrick
-
M.A.D. #390 Nana! :)) Random nincs feljutásnál. Ott táblázat van.
IV/55.-ben vagyok/vagyunk. A 8 csapatból 6 lassan már állandó tagja lesz a csoportnak. :) -
#389 Én is így tudom, azért kérdeztem, hogy kell. :) -
Grenzjager #388 nem te választod a csoportod, adja a random -
Grenzjager #387 képezni (szal adni a 4 kilót hetente) már most elkedzheted, de felhozni csak a "JÓ"ból érdemes -
Grenzjager #386 Általában a 100%kos teljesíménnyel lehet szintet lépni, ha egy meccset veszítve leszel első az esetek 90%-ban vár rád az osztályzó, amit mindig a magasabb osztálybeli csapat otthonában kell játszani -
#385 azt meg, hogy kell? -
#384 ez is igaz:) -
#383 nah én még ezt a szezont lenyomom ifik nélkül és a következőben majd elkezdem én is felhozni és képezni őket -
#382 ez igaz -
#381 igazságos döntetlen született :) -
#380 Szerintem arra gondolt,hogyha a csoportban az első 3 helyen vagy akkor a bajnokság végén pénzt kapsz. Ha az 1. csoportban vagy akkor jóval többet mint a 6.-ban -
#379 nem arra a beállitásra gondoltam. a "arátságos meccses" csapatot nem állitottam, és a taktikát:) -
M.A.D. #378 Be lehet állítani standard*-ra az összeállítást. -
M.A.D. #377 ...ehhh sorry! a 12. szezonom ez már. -
#376 bazz közebn lejátszottuk a meccset:D
és én hülye nem állitottam semmit:DD
de azéret jo mecs volt. viszont az erönlét meglátszott;) -
M.A.D. #375 Gyere akkor a csoportunkba. -
#374 hm,attol még egy nagyszerü golszerzésű csatár, ugyanannyit ér, mint ha a 3. csopban adnám el. nem a jegybevételekböl akarok meggazadgodni, persze a stadion attolmég megtelik, és épitem is, néha, de a játékoseladásbol akarok pénzt. lassan beérik 2 ifju csatárzsenim, és azokbol jokis pénzt tudok majd akasztani. -
M.A.D. #373 Tényleg! Írják ide páran kinek hanyadik szezonja ez.
Mi a 9. szezonon leszünk lassan túl. Asszem. Meg kell nézzem. :) -
#372 eddig a csoportomban mindenkit megvertem kivéve az első helyen állót. Az utolsó fordulóban lesz a visszavágó, ha azt a meccset megnyerem 3-4 góllal akkor továbbjutok. Szal eddig nem kellett olyan keményen harcolnom :) -
#371 ezzel az a baj hogy a legalacsonyabb csoportban sok pénzt még nem fogsz összeszedni, ergó jó játékosokat sem tudsz venni -
#370 nembiztos hogyjo ha feljutsz!
és amiota elkezdtem (ez a 4. teljes szezonom),ugyanabban a csopban vagyok. az elsö teljes szezonomban 2. lettem, utána ez nem sikerkült még, de nem is akarok felmenni addig, amig harcolni kell a feljutásért.ugy akarok feljutni ahogy a csoportomban csinálják az aktuális feljutok. szezonban max 1 veresgég, és kb 3-5-ös golkülönbség meccsenként. majd ha ijen csapatom lesz, akkor felmegyek, addig nincs értelme.szerintem -
#369 Csak azért kérdeztem, mert van pár gyenge erőnlétü játékosom és nem lenne jó emiatt meccset veszteni. Ugyanis ahhoz, hogy feljussak a hátralévő összes meccset meg kell nyerni. -
Grenzjager #368 A HT elmenti a szintet ameddig feledzed őket, és onnan folytatódik később a játékos fejlődése. Szóval nyugodtan válthatsz edzést...
de minek erőnlét? (elvileg a csak a második félidőt befolyásolja)
csak a középpályásoknak számít az erőnlét, a többinek nem.
Főleg szezon közben nem szabad erőnlétet edzeni, mert akkor esik a forma és a TSI.
-
#367 Lenne egy kérdésem: Tegyük fel, hogy támadásépítés edzésénél 10 hét alatt lép szintet a játékosom, de én az 5. héten megvátoztatom erőnlét edzésére. Ha újra támadásépítést edzek akkor 5 vagy 10 hét kell a szintlépéshez?
remélem érthető a kérdés :) -
#366 nyomatom neki a 4000-et, csak így sokára lesz új edzőm :( -
Grenzjager #365 én eddig a legjobb ifimet 70 milla körül adtam el, és a "JÓ"-ból hoztam fel. Nemsokára szintet lép az ifi csapat, és előtte még kell, hogy a Random adjon egy jó 17 éves játékost, 2200TSI-vel.... -
#364 Nagyrészt remek-nél is felesleges :D -
Grenzjager #363 na onnan még fölösleges felhozni ifit, de a heti 4000-et azt bele kell nyomni :(( (de ilyenkor ugye heti 400 megspórolva a felhozatalkor) -
#362 én még nem próbáltam...csak középszerű az ificsapatom :( -
pilboy #361 mé'? neked is bejött? -
#360 jó taktika -
#359 :DDDDDDDDD
ok -
Grenzjager #358 szal úgy van, hogy ha a 4ezret kapja hetente az ifi csapat, akkor a "JÓ" szintről egy teljes szezon alatt lesz "REMEK". Persze a jóhoz is idő kell.
...és ha van akkor a barátnő hozza fel az ifit, ő klikkeljen a "felhozatalra"... nálam bejött, igaz csak egyszer (fránya HT random).... -
#357 ok,most arra nyomtam -
Grenzjager #356 a maximumot, 4 kilót hetente -
#355 mennyit? -
Grenzjager #354 nálam még csak jó, de már augusztus óta...,(de én április környékétől adok pénzt az ifinek) -
#353 és mennyi idö mig addig felmegy, mert nálam megfelelönél megállt, és el is vettem a pénzt tölük -
Grenzjager #352 de a régi edződ rúgd ki, mert automatikusan a csapatod tagja maradt, de már mint játékos. Soha semmire nem fogod már őt használni, minek neki akkor a fizu :) -
Grenzjager #351 nem igazán, sőt a "jó"-nál is csak szezononként max 2 használható jön fel. De érdemes a pénz belenyomni, mert "REMEK"-nél már egy szezonnyi edzés után a fiatal játékosod akár több száz milláért tudod eladni.