22246
Hattrick
-
#150 Milyet javasolsz? V. osztályban vagyok. -
#149 ugen, ált ilyen az elsö edzö -
#148 TSI=0, 44 éves, gyenge formában
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van
Védekező -
#147 hm, elég lett volne egy csapnivalo vezetö képességüt, aztán kihozza az edzöket, és ott egy jot! sokkal kevesebbe került volna!
de ez az edzö is jo! -
Hege15 #146 Ilyet:
Anders Bak Jensen (10410601)
43 éves, pocsék forma, egészséges
középszerű edző, aki nem támadó, és nem védekező felfogású
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata ragyogó, és jó vezetői képessége van.
Ország: Danmark
TSI: 0
Fizetés: 120 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Slash's Guns
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: katasztrofális
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
-
#145 mijen edzöt vettél? -
Hege15 #144 Slash15 - Felhasználónév
Slash's Guns (578233) - csapat
Guitar Gun Colosseum - stadion
e-mail & msn : [email protected] -
Hege15 #143 60 Millióm volt most van 10 millió
Vettem edzőt
1 király kapust , 1 szélsőt , Edzőt és rengeteg pénz ment el a segédedzőkre mert össze vissza vásároltam aztán el kellett bocsátani
ezért kellene most a lé
és jó lenne egy pár mérközés a stadionomban hogy jöjjön egy kis pénz na meg az emberkéimre is ráférne egy meccs -
#142 majd jövö héten szivesen, most már kötöttem le, hivj ki Prog fc. de csak engem hivj, mert lehet hogy csak késön fogadom majd el!vagy mond a neved, és kihivlak! -
Hege15 #141 sziasztok én 2 napja kezdtem és nem játszanátok ellenem néhányan az én stadionomban ???
légyszi
kösz -
#140 csatárt mondjuk remek golszerzés remek átadás, vagy hasonlo, középpályást, ha belö, akkor a játékszervezése legyen tuti, meg az átadás szerintem, meg attol füg hogy támado vagy védekezö, akkor a golszerzés vagy a védekezés.szerintem
mijen edzöd van? -
#139 Milyen középpályást és csatárt érdemes igazolni az V. osztályba? Védekezés edzek. -
#138 én is jelentkezem! hellótok! én az idei szezonom nagyon eltoltam, pedig megfelelő kerettel rendelkeztem még a bajnoki cím megnyeréséhez is, mégis osztályozóra készülök... egész évben nem volt megfelelő középpályásom középen.
/Sporting Newhill/ -
Grenzjager #137 Ja igen lemaradt az eleje, szal eladom a kapusom -
Grenzjager #136 20 éves, kedves ficko, temperamentumos, becsületes, pocsék tapasztalattal, középszerű vezetői képeséggel. Jelenleg 7.960 TSI-vel, jelenleg remek, de két hét múlva nagyszerű védéssel. (4 ill 4.5 csillagos védésekkel)
akinek kell esetleg, értesítem amikor piacra dobom. Jelenlegi becsült ára 120milla körül, de felmegy a szintje nagyszerűre... -
pilboy #135 van itt vkinek ht-arenás oldala? -
pilboy #134 nálam az átlagéletkor 23,6
3 17 éves, 1 19 éves, 4 20 éves :)
de volt, h a 33 éves kp-om jszervezése nőtt :) -
#133 mível egyetlen tizenéves van a csapatban így nemnagyon fejlesztem őket inkább álltalános edzés... én sem kezdtemvalami jól a bajnokságot.. -
pilboy #132 én is jszervet fogok edzeni mától :) -
M.A.D. #131 A 2 újról, amit nemrég tettek bele a listába? Nos! Én az egyiket múlt héten már ki is próbáltam, de ma visszaálltunk a playmakingre.
-
pilboy #130 véleményed az új edzésekről? -
#129 -
M.A.D. #128 Ráadásuk párhuzamosan már jégkorong-menedzserkedem is. :) -
pilboy #127 jah a csapatnevem:
Manchester FC Fehérvár :) -
#126 aha, értem
azért mindent bele!:) -
M.A.D. #125 Úgyhogy, mikor kezdtem akkor kb. 2-2.5 idényem ráment, hogy megismerjem a HT-t, mivel akkor még kevesen voltunk (így segítség is alig).Aztán az edzésmódszerem is nagyon egyedi volt. :)) Most meg a kieg.skilleket értékelik fel, amit anno edzettem.
Amúgy, egyre erősödik a negyedosztály. -
#124 hogy hogy?? -
M.A.D. #123 Nekem ez már a kilencedik(!) idényem, és lassan gyenge leszek már a negyedosztályra is. :((
(F.C.Zuglo) -
pilboy #122 sziasztok!
nekem most indult a 4. idényem (a 3. teljes), már majdnem 1 éve nyomatom!
1. szezon (félszezon): 1 csaló miatt csak 2. lettem
2. szezon: 4. lettem
3. szezon: 2. lettem
4. szezon: cél a feljutás, már megvertem idegenben a fő riválist
igaz, h még gyengus vok a IV. osztályhoz, de nem hátrálok meg :) -
#121 hi.
én a második idényemet kedtem most. nem jol indult a bajnokság (2 vereség 1 döntetlen), pedig elözö szezonban 2. lettem. de legalább ma nyetem 5-1-re.
köszi a türelmet.:) -
OPM #120 6-1 lett végül az én meccsem -
skristof #119 én 5-0-ra nyertem -
skristof #118 daytrader gondolom ilyen megveszem-eladom a játékost
igy az angol névből -
OPM #117 de az vagyok! :DDD
amúgy miaza daytrader? :D
#110-ben írtam a csapatom nevét -
M.A.D. #116 Én már le sem merem írni!
Remélem nem daytrader vagy! -
OPM #115 4-0-ra vezetek félidőben, egy tavaly még nagy rivális ellen -
M.A.D. #114 Bár, akkor még csak angolul volt, és a régi ht verzió volt 2-3 idényig!
-
M.A.D. #113 Nekem ez a kilencedik! Félve is írom. :)) -
OPM #112 Nekem ez lesz a 4.
5. osztályban egy 4. és kettő 3. hely után mostmár szeretnék a feljutásért harcolni és úgyérzem idén sikerülhet... -
skristof #111 nekem az első! :)
sajnos a kupában egy jogtalan () kiállítás miatt elvéreztem, de remélem az első szezonom nyitomeccsén már alkotok valami maradandót!
Kaposvári Rákóczi