22246
Hattrick
-
Grenzjager #2353 az nem jó edzőnek, mert azért legyen legalább "középszerű" a vezetői képessége -
taylorp #2352 Van egy ilyen faszim is:Tapasztalata ragyogó, és csapnivaló vezetői képessége van.
-
taylorp #2351 Már most se fejlődik, sőt, asszem vissza is esett. -
Grenzjager #2350 HÚZÁS A RÁKBA CSÍRAGYEREK%%% ANYÁD MÉHÉBE REKLÁMOZZ!!!! -
Grenzjager #2349 és még melette játszani is fog tudni, csak már nem fog fejlődni -
Grenzjager #2348 zsír! azonnal egy "jó" edzőt csinálj belőle!! "Jó" edző alatt nem igen éri meg... mert nem fejlődnek a játékosok -
taylorp #2347 Rá gondoltam :
Tapasztalata remek, és jó vezetői képessége van
31 éves -
Grenzjager #2345 persze az a legolcsóbb...
a lényeg hogy legalább "jó" legyen a tapasztalata, és vezetői képessége is legalább "kjözépszerű" -
taylorp #2344 Tnx. Saját játékosból lehet játékos edző?
-
Grenzjager #2343 Tisztán csak a vezetőiképesség!! -
taylorp #2342 Az sem egészen egyértelmű nekem, hogy mi alapján válasszak csapatkapitányt. Tapasztalat, vagy vezetői képesség? -
taylorp #2341 És ő lehet játékos edző is? -
#2340 Jó tapasztalat jó vez képesség volt 155 milla. -
Nuki #2339 simán!!!, mennyi pénzbe kerülne egy remek edzőt csinálni belőle? :) sőt még 'csak' egy jó edző is simán megérné szerintem, ha nincs rá annyi pénzed :D -
pilboy #2338 én egy izgalmas 3-3-as x-szel indítottam úgy, h 2-0-ás vezetésemnél a 34. percben kiállították az egyik szélső kp-mat -
Grenzjager #2337 hatodosztály,
kiestem az ötödből mint a siccc.... segített a random is, amikor 15hétnyi sérülésem volt össz... -
taylorp #2336 Tnx. Asztmá nem is néztem. :D -
Nyiri #2335 Felul egy kattintas es full magyarul van. -
taylorp #2334 Köszi. Gyorsan végighallgatok előtte pár intenzív angolkazit. :)) Persze olyat ami abszolút kezdők részére van. -
Nyiri #2333 Jopar hattrick cucc
Sok minden magyarul le van irva. Olvasd el. Nagyon hasznos. Van jopar tool is ami segit a dontesben (Edzo kereses, stb...) -
taylorp #2332 Amúgy egy remek tapasztalatú, és jó vezetői képességű faszit érdemes kinevezni edzővé? Az mitől fog függeni, hogy éppen védekező, vagy támadó felfogású edző lesz? -
taylorp #2331 Akkor ugyanott vagyok, mintha szerződtetnék egy külső edzőt? -
scache #2330 Az is pénzbe kerül! Nem is kevésbe!
-
taylorp #2329 Amúgy van 150000e pízem is. :) -
taylorp #2328 Ha saját játékos nevezek ki edzővé, akkor nem kell pénz szerintem.Amúgy erre a játékosomra gondoltam:
Tapasztalata remek, és jó vezetői képessége van
-
#2327 Tapasztalat és a vezetői képesség számít. + mennyi pénzed van. -
taylorp #2326 Kéne egy kis segítség. Mi alapján érdemes saját játékosból edzőt csinálni? -
#2325 Esetleg a gyúrók, akkor van esély, hogy csak tapaszos lesz. -
Nuki #2324 van olyan ami megakadájozza a sérüléseket nem? vagy olyan ami leredukálja a sérülést...alkalmazottra gondoltam -
#2323 Öregekkel fenntartásaim vannak, megfigyelésem alapján könnyebben sérülnek mint a fiatalok. Most is lerúgták az egyik öreg védőmet 4 hétre :\ -
#2322 Keress idősebb játékosokat, olcsón egészen jókat is lehet venni. -
Nuki #2321 megnyugodtam hogy még nem csak nekem vannak ilyen kondícióim ha játékost keresek :D -
#2320 Türelmesen nem éri meg várni, én egy teljes szezont voltam türelmes, meg is látszik az embereim formáin :\
Be fogom vezetni, hogy 6 hetente 1 hét formaedzés lesz. Ha ez nem elég akkor sűrűbben fogom ezt csinálni.
Btw nincs valakinek eladó középpályása?
Paraméterek: max. 25 éves, játékszervezés: min. jó, átadás: min. megfelelő, gólszerzés min. középszerű és nem kerül többe mint 20 millió. Jah és nem árt ha nem bajkever/sunyi/alattomos stb. -
Nuki #2319 najó marad az előbbi :] köszi ^^ -
#2318 Általános edzés esetleg segít rajta vagy vársz türelmesen. -
Nuki #2317 mit csináljak ha nagyon rossz formák vannak? :| -
#2316 V.173-ba estem ki, szoros meccset vártam kezdésnek, végül sima 8:1 :)
Akartam venni egy jó középpályást, de végül edzőt kellett cserélnem :(
Régi edzőt beraktam a hírességek csarnokába, ott is legyen vki :) -
Nuki #2315 hetedosztály, ott előfordul ha nem 100%-ig de csak 1 vagy 2 lebukott csapat híján mind botok vannak ott. -
Redokee #2314 kb 3- 4. nem? -
#2313 azta bazze:D
hányad osztályban vagy?:o