22246
Hattrick
-
#2393 meg laza játékra volt állitva -
#2392 igy nem müxik ugy látszik, szal Prog fc uccso bajnoki meccs, amelyiken 5-1re kaptam ki, könyörgöm vki segitsen, a hangulat teljesen önhitt volt. -
#2391 ezt lessétek meg pliz, és elemezzétek ki, enyém Prog. :SSS -
#2390 kiemelkedő kapus,jó-remek védők,egy remek és egy ragyogó szélső,két kiemelkedő középpályás,két kiemelkedő csatár
meguntam h iylen csapttal szart se érek V.osztalyban,minden playam kinn van 0ér
MIILANN F.C. (158220)
vegyétek vigyétek,thx,bye
(akinek kene játékosára minimális plusz pénz msg me(nemm 20 tsii ifiért 500 000)(monnyuk nekem min1 ha kizarnak)) -
#2389 :)) igyekszem, köfi -
#2388 Edzel fiatal játékost aztán eladod. Más nincs. -
#2387 egyébként tudtok jó pénzszerzési praktikákat adni? megköszönném, ha ellátnátok mit hogyan érdemes h kellemes pénzügyem legyen -
#2386 Székesfehérvár Torna Club - Parma Associazione Calcio 0 - 5
ezzel is megvolnánk :) Kedvenc pléjám 2 bajnokin 2 szabadrúgásgól + 1 akció ^^ -
#2385 5, de most felvettem 5 orvost is mert 5 hétre sérült le az emberem. -
Grenzjager #2384 hány gyúród van? 10 ajánlott ha van zsé, és sok a 28év feletti -
#2383 2 bajnoki meccs, 2 kupa = 3 sérült, mind az A csapatból
Faxa, jól kezdem az idényt. -
Grenzjager #2382 jha, de remeknél nem lesz jobb asszem...
közben kiderül a "b" csapatom nem is anyira jó ? (2-2, és még 30 perc) -
#2381 bazze az ellen vezet 2-0ra, holott joindulattal is 3szor annnyi a csillagom mint neki!!:o
mondjuk az önbizalom teljesen önhitt volt, és lazára tettem, de akkor i bazz:o:S -
#2380 az hogy földöntúli egy taktika szintje, az attól függ hogy mennyit játszatom? -
Grenzjager #2379 Nekem most abban van mákom, hogy tojok a bajnokságra (földöntúli középső támadással a hatodosztályban simán), így csak a kupa, és a "B"csapat a bajnokikon...és most vár nagyon várom, hogy 5 szezon után felhozzak végre egy 17 éves remek ifit,,,,, ó random könyörgöm... -
pilboy #2378 én nem akarom, h ilyen korán búcsúzz a kupakűzdelmektől -
#2377 csak nem velem játszol?:PPPP
[tudja hogy nem] -
Nuki #2376 jóvanna :] már leköteleztem magam egyik csoportársam ellen :P -
pilboy #2375 jah, most aztán keresgélheted a külföldi csapatokat... mg nincs túl sok -
Nyiri #2374 Bazze... Kikaptam 0-1re egy olyan csapattol aki minden egyes ponton gyengebb volt nalam. Ez mar tenyleg kamu. -
Nuki #2373 kiestem egy sima 8-0-val :DDD
nembaj, legalább nyomathatom a külföldi barátságosokat ^.^ -
pilboy #2372 továbbjutottam sima 6-1-el, PIC-elve
kövi áldozat egy kapusedző lesz :) -
#2371 Kiestem a kupából, ráadásul a kapusam pont ma épült fel erre megint lerúgták 3 hétre...Fákk... -
#2370 Továbbjutottam, de most már van 3 sérültem, 1 tapaszos 1 eltiltottam. Remélem vmelyik sérült felépül szombatra, mert nagyon meg fogom szívni. -
#2369 Továbbjutottam, de most nár van 3 sérültem, 1 tapaszos 1 eltiltottam. Remélem vmelyik sérült felépül szombatra, mert nagyon meg fogom szívni. -
Grenzjager #2368 megmondom miért:
Együttműködőkészség:
1,Imádott csapattag
2,Népszerű fickó
3,Szimpatikus fickó
4,Kedves fickó
5,Öntörvényű ember
6,Bajkeverő alak
vagyis a 6-os skálán ő alulról a 3. vagyis középen van, erre néha beadja ezt a random...50% esély rá a "kedvesnél"
-
#2367 jó mondjuk érthető, mert neki volt a legkevesebb csillagja, de akkor is, hogy néz ki már -
#2366 nyah, továbbmentem a kupában is:)))
és hurrican, nekem egyszer kiirta hogy gyenge napot fogott ki egy játékosom, pedig rugott 2 golt az 5böl:D -
#2365 FŐBB ESEMÉNYEK
1-0 Lionel Tosi (45)
1-1 Máté Kis (80)
1-2 Domenic Dantscher (104)
Christian Engelund (Nyírség) ma csapata legjobbjának bizonyult, Domenic Dantscher viszont ma különösen rossz napot fogott ki. (mellesleg győztes gólt rúgott a hosszabbításban) -
#2364 Random. -
#2363 Namost ez miért? (Nem az én játékosom és csapatom)
2006-08-20 Az újonnan vásárolt játékos nehezen illeszkedik be a csapatodba, és nem jön ki túl jól a többi játékossal. Emiatt a csapatszellem szintje esett.
José Buendía (125915903)
20 éves, megfelelő forma
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
-
Nuki #2362 hmm.... akkor jó :D -
scache #2361 remek edző alsó hangon 600 millába kerül, és elhanyagolható az előnye... -
Nuki #2360 ha remek tapasztalata van, és tudsz, akkor remek edzőt csinálj belőle (van olyan?:D) -
Nuki #2359 egyértelmü, a védekező a védelmet erősiti és a támadást gyengíti, és fordítva :]
-
taylorp #2358 Köszi. -
Grenzjager #2357 de sztem úgy jobb ha a védőid az erősek, védőt ezzel és védő szellemű az edződ... de az hogy támadó v. védő szellemű úgy tudom nem befolyásolja az edés hatékonyságát és gyorsaságát, max a meccsen a teljesítményt. -
taylorp #2356 Éppen azért gondoltam támadóra, mert a védőim amúgy is jók. -
Grenzjager #2355 akkor egyételmű, logikus -> védekező szellemű legyen -
taylorp #2354 Védekezést edzek, szerinted támadó szellemű legyen az edzőm?