22246
Hattrick
-
pilboy #2953 elég jó lett a mai edzés :)
TSI: 16970 (+17650/-680)
Játékszervezés: 3 (+3/-) !!!
Forma: 7 (+7/-) !!!
szintlépők: 1 kapus :D, 1 szélső , és ő:
Chemaction Villanueva (54107922)
23 éves, megfelelő forma, egészséges
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetői képessége van.
Specialitása: Erőteljes
Ország: flag España
TSI: 60 990
Fizetés: 6 437 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Manchester FC Fehérvár
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: titáni Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: középszerű
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló -
Yoki #2952 köszönöm a választ
igy már értem -
#2951 Play It Cool - Laza játék
MOTS - Match Of The Season - Szezon legfontosabb meccse -
Yoki #2950 köszi a választ
még egy amatőr kérdés mi az a PIC-elés mert én még nemrégota játszok és még nem hallotam róla -
pilboy #2949 sajnos kiestem az MK-ból, várható volt, jöhet a Puskás-kupa, ahol 2 meccses hátránnyal indulok :) -
#2948 Az is lehet, mert a hatstatod és...stb. mind jobb volt mint az övé...
Faintos a csapatlogod!!!!! -
#2947 Amúgy a játékosaim nagyon formán kívül voltak, szerintem ez volt a végzetes számomra :\ -
#2946 PIC-elsz, de az mindig a közép értékhez fog tendálni! -
#2945 Uhh! Szép kis mérkőzés volt és szerintem hatalmas mázlija volt az ellenednek! Sajnos fortuna nagyon elfordúlt tőled, pedig egyértelmű, hogy Te voltál a jobb! De mivel 1 kicsit jobb volt a birtoklása és tapasztaltabb volt a csapat ezért sokkal több helyzetbe kerűlt.. :(
szerintem... -
Yoki #2944 hello
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a csapatszellemet növelni
a választ elöre is köszönöm -
#2943 101807086 -
#2942 Meccs ID? -
#2941 Nekem nincsenek jó CA védőim :P -
Nuki #2940 próba lencse :P -
#2939 -
pilboy #2938 hát persze... -
#2937 Ahhoz meg jó CA védők kellenek. -
#2936 4:3-ra kaptam ki, csak azt nem értem a védelmem jobb volt mint az ellen támadásai. -
Nuki #2935 én ilyen ellen most ellentámadást fogok használni 3-4-3-mal (alapból énis így játszom):D
(valami kupában benne vagyok) -
#2934 jolvan, megértem hogy félsz:DDDDDDDDDDDDDDDD -
pilboy #2933 próbálkozz szélen támadással -
pilboy #2932 aztán ne sírj, ha ez a csapatom úgy elgázol, h abbahagyod a HT-t világéletedre ;)
jah és van egy kis bökkenő: mivel jelentkeztem a Puskás-kupába, nem engedhetem meg magamnak, h 3 foduló előnyt adjak a csoporttagoknak (így is már legalább kettőt adtam, mert olyan régóta menetelek az MK-ban), szal el kell még kicsit halasztanunk a meccset, de legalább adok egy kis időt, h összeszedd a csürhédet :D -
#2931 Senkinek sincs ötlete, hogy 4-5-1 ellen mivel érdemes próbálkozni. Jelen állapotban a 3-4-3-am középen támadással nem elég. -
#2930 szokjad, igy nem lesz nagy trauma ha lealázlak:D -
pilboy #2929 én sem nyertem - ismét
már sorozatban a 3. forduló a bajnokságban, amikor lebirtoklom az ellent és nem nyerek :/ -
#2928 Bazz kikaptam most elöször ebben a szezonban.
Mi az istent lehet csinálni 4-5-1 ellen? -
Nuki #2927 köszi :)
" 2007-01-05 A csapat TSI-je már 31190, 5, 182456" -
#2926 Hattrick.org Közösség/Programok! -
#2925 Én csak ilyeneket érzek mindkét helyen :P -
pilboy #2924 én még nem ismerem ezt az érzést, de te már elég régóta benne lehetsz ebben a feelingben :D -
#2923 nyugi, majd a kupában se fog:PPPP -
pilboy #2922 jah izé
továbbjutottam a 7. fordulóba az MK-ban - nem kis mákkal :) (egy III. oszt. csapatot kiütve :P)
ismét III. osztályú csapat vár rám
érdekes... a kupában megy, most a bajnokságban nem :/ -
Nuki #2921 ezek a Hattrick Manager meg Hattrick Organizer ezek programok? honnan vannak nektek? én hegyedül a HT Ratings-et ismerem.... -
#2920 Van valakinek eladó szélső védője kb ilyen paraméterekkel?
Átadás: középszerű
Szélsőjáték: jó
Védekezés: jó
Max. 30 éves és lehetőleg se nem bajkeverő, se nem lobbanékony és se nem balhés. -
#2919 sebaj, megverlek késöbb :DDD -
pilboy #2918 jájj, nem megy, még MK-ban vok :(
-
#2917 valaki barimeccs?
Prog Fc. -
#2916 Hattrick Manager-em van ami rendes progi, HO-val(az is volt) az a gond, hogy új javascript kell hozzá és sajnos a melóhelyemen nem mindenhol van fent, adminjelszó hiányában pedig nem tudom feltelepíteni. Ehhez a tomattrick-hoz meg csak egy explorer kell ami meg van. -
#2915 Na, jah... De ha van rá lehetőség akkor inkább a Hattrick Organizer-t ajánlom! Én rányomtam a pen-re és így minid velem van!
Szerintem az összes ilyesmi progi közűl ez a legjobb és ráadásúl nem kell érte fizetni! -
Grenzjager #2914 melóhelyre elég az NFS, a COD meg ilyenek :)