109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Tyler
    Ja már rájőttem THX
  • Tyler
    Ok a Vilco megvan,fent van,de hova csatlakozom nekem kell hostolni valamit?
  • ubi
    mikrofonos fejhallgatóm nekem is van...be be be
  • G. Joe
    MAennyiben klánként akartok üzemelni, minedképpen szükség van a hatékony csapatmunkához egy hangkommunikációs programra.
    LEgismertemm a roger wilco, de mostanában divat a teamspeak2 is. Mindegyiket tök egyszerü bekonfigurálni, és nagyon hasznosak.
  • Tyler
    Vettem egy ilyen fasza headsettet 790-ér
  • Tyler
    ..::CB::..-sek figyelem kéne VILCO vagy valami.Akit tud valamit nyilatkozzon.Szart se értek hozzá.
  • ubi
    512/128kbites net, server esetén mennyi embert tesz lehetővé???? persze játszható is legyen!
  • ubi
    igazad van! én is rekvesztelek, és mindenki szarik a fejemre!azt vettem észre, hogy 15en 15felé mennek!!!!!!!!!!! semmi teamplay!
  • Viking
    Pffff... Nézem Monty Python - Az élet értelmét, egyszercsak ránézek az órára és finoman szólva elszörnyedek... Na mind1, még játszok egy kicsit ha van még bent vki ilyenkor... Ja, aki fórumtagok közül még nem látta ezt a filmet, sürgősen nézze meg, mer' vmi iszonyat jó! Én már vagy 5-ször láttam, és mindig könnyesre röhögöm magam rajta! Szóval nézzétek meg egyszer... Na akkor most nézzük a BF-et!
  • Viking
    Bazz inkább ők szoktak engem! Ugyanis ezek éjszakai állatok, általában 8 körül felkelnek, 2-2 órát fut mindkettő, aztán már én fekszem hamarabb mind ők! Amúgy kis édes állatok, de ha takarítás után elbújik még mielőtt visszarakhatnám akkor nagyon ki tudok tőlük akadni!
  • ubi
    éjfélkor takarítasz hörcsögöt? szegény hörcsög, felvered álmából!!!
  • Viking
    De jó volt a mai game! Sajnos most menni kell hörcsögöt takarítanom, de lehet, hogy ma még láttok!
  • KreeztalCODE
    erdekes ... ebben a topikban csak 6944 uzenet van ... es ez a #7002 ...
  • KreeztalCODE
    ez is a huje nemetek miatt van! ^.^
  • Xboxman
    hehe:)köszi
  • Pilu OBI
    Kis technikai hiba, kapja be az EA! Ekkora fos valamit kiadni a kezeik közül ÁÁÁ KÉSZ
  • Viking
    Még egy dolog: gyerekek, bent ordibálok Stalingrad egyik epületében, a bázisnál, hogy "requesting reinforcements!", természetesen leszartok, majd feljön egy engineer, képenlő, és elfoglalja a bázist... Ilyenkor miért nem lehet odajönni, mondjátok már meg? Jóó, általában megy a bázisfoglalás egyedül is (ott csapok le ahol senki nem gondolná!), de akkor is, ne legyetek már ilyen bénák!
  • rusland
    BUG: tankal megyek el a kocsi mellett aminek semmi baja ( a kocsit egyedul hagytak) erre a kocsi eltunik, felrobban es emiatt en is felrobbantam
  • Viking
    Ne kérjél te csak semmiért bocsánatot! Örüljön a magyar nép hogy van egy ilyen király szervere oszt' pofa be!
  • Pano
    Sziasztok!

Most lesz restartolva a szerver! Nemsokára lehet menni vissza. Sorry a hibáért az OBI-DCF nevében...
  • SarkanyfuaRUSH
    Sajnos nem megy :((( Nem baj megyek UT2003-azni :)))
  • SarkanyfuaRUSH
    Megnézem megy-e még a szerver!

CB! Nem jöttök ? :)))
  • SarkanyfuaRUSH
    ... mármint furcsa mód :))
  • SarkanyfuaRUSH
    www.battlefield1942.com - furcs mód :)))
  • Xboxman
    Mi is a játék hivatalos weboldala?:)
  • SarkanyfuaRUSH
    Cso embere!

Jó gamma volt a mai, tetszett. A wake islandon egész nosztalgiahangulatom volt :))) Kár hogy most lehalt a szerver még nyomulnék. Tanulnom kell a többi pályát mert nem ismerem őket, béna vagyok. :((

Mi a helyezet CB lesz valami közös gamma egyszer ??
  • Viking
    Mi lett a szerverrel? Vagy csak betegeskedik szegény?
  • Sephi
    Francot! Amikor ott alnak ketten menyel oda vagy kuszal egy engineerel rakjakd ala a 4 bombat menyel el es robantsad fel:) Szamtalanszor megettem es hot poen volt ahogy karomkodott az ipse:)
  • KreeztalCODE
    ez nem igaz ... mert nem annyira gyorsan gyogyulnak ... viszont emiatt immobilisek.
  • The Garrett
    Mi a szomoru k**** istenért lehet javítani a tankokat a szervizpadon?
    Így beállnak oda 2 tankkal és az isten se szedi ki őket onnan...
  • Falabu #6983
    mégis lejön

bocs
  • Falabu #6982
    opsz
  • Falabu #6981
    Hi all!!
    Valki mondja má meg mért nem jön le a játék 1.1 crackje!!!
  • The Garrett
    #bf.hu n ott a cim.
  • [-Balu-]
    koszonom a segitseget az alabbi oldalon, sztem oriasi segitseg a jatekosoknak! szuper az oldal!!!
  • Scooby
    Üdv Ombrék
    Tudna valaki letöltési helyet, az alábbi nekem nem igazan müxik....thx
  • CSOCSO
    hány cd gamma és van már full?:)
  • The Garrett
    erre gondoltam én is csak nem tudok fgalmazni :D.
  • Dud [OBI]
    Na akkor konyhanyelven:
    A BF úgy müxik valami érthetetlen oknál fogva, hogy amikor mapot vált, lelövi az egész progit, majd újraindítja az új mappal. Ezért tart olyan rohadt sokáig egy váltás. Namármost ha írunk egy progit, ami fagyás esetén újraindít akkor megszívjuk, ugyanis a mapváltást a progi fagyásnak érzékeli, hisz a program hacsak egy pillanatra is leáll. És ekkor elindítja a progit újra és újra és újra...
  • The Garrett
    megnyit még egy BF -et meg mégegyet... nem?