109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• LSC
    Én ezt nem értem de mind1.Ha van kedved kifejthetnéd.De csak akkor.
  • The Garrett
    És egy nem is igazán hiba csak negatív dolog:

minden pályán ahol eddig nyomtam egy nagy hiba van:
    Aki az elején előnyt szerez az meg sem áll az ellenfél bázisáig 4 tankkal és beáll spawncampelni... ha ez lesz mindig az asszem egyik fél számára se lesz élvezetes.
  • Dud [OBI]
    OBI szerver újraindítva! Csak a szokásos fagyás, semmi több....
    Mellékelten jegyzem meg, hogy a szervereinken szokás hogy csinálunk egy fagyás esetén újraindító scriptet, de ezesetben az sem működik, mivel a mapváltások progilelövéssel történnek azáltal a script ráindítja újra a BF -et... gondolom nem kell folytatnom...
  • LSC
    Megy a szerver
  • The Garrett
    PÁNIK.
  • LSC
    Ilyenkor mi van ha nincs OBI?
  • skorpio7
    Hát ja !
  • LSC
    Szép rend van:).Ne izgulj nálam is,de én nem mutatom meg.
  • The Garrett
    király :D
  • KreeztalCODE
    tessek ... click ide ^.^

direkt nem kepkent raktam be ... nem vagyok en olyan szep ^.^
  • skorpio7
    Vettem észre sajna én is . :(
  • The Garrett
    ezt a topicot már majd fél éve nyitották ha visszanézel benne. Akkor még nem lehetett tudni mi lesz benne mi nem.
  • [-Balu-]
    LOL a Winnie videjo :D
  • Xboxman
    A szerver meghalt!
  • Deajka
    Stop. Elqrtam. Ezt nem is ide kellett volna.
    bocsi.
  • Deajka
    Na, gyerekek én azt hittem állati nagy juhhé, wow
    stb. lesz amikor megjelenik a game. Most nézegetem a topikokat, meg olvasgatom itt a hozzászólásokat, azt semmi. A gaméban nincs single.(??)
    Hát mostmár akkor végképp nem értem a topic alcímét sem.
    Mondjuk a két játék összhasonlítása is sántít(tott). Mindegy. Nekem a mohaa került ki győztesen. (script suxxx). De azért...
  • rusland
    nemtudtok Tweak pro xp 2.0.1-hez cracket vagy ID/key generatort?
  • The Garrett
    pl bebújt a csapatszállító alá a vízben, akkor egy bug miatt átlátszó lett minden és tudott célozni :D
  • KreeztalCODE
    komolyan pozso ulesbol nyomom ^.^ varj csinalok kepet ^.^
  • The Garrett
    "mondjuk celozni mint neked kenyelmes karosszekben (nekem Peageut ules) ulve egy egerrel (nekem trackballal "

ez :D lemaradt.
  • KreeztalCODE
    mi van? ez most kinek ment es mire? ^.^
  • KreeztalCODE
    nem azt irtam, hogy nem volt azt, hogy nem nagyon.

Mondjuk Omahanal ha minden 20. ember volt sniper ... na most kepzeld el ... lenyilik az ajto ... a hajo ugye nem egy tul stabil dolog tehat himbalozik meg lovik a partrol agyuval meg MG42essel ... ilyenkor a sniper ha ott helyben legugol es nekiall celozni ... szerinted mennyi eselye lett volna? es ne gondold, hogy a nemet oldalon nem volt sniper.

Ezenkivul iszonyatos nagy kod volt ... nem lattak tul messzire ... a nemetek is szinte vaktaban lovoldoztek ... de mivel az osszefuggo kodfelho mogott osszefuggo emberfelho volt igy ez a vaktaban lovoldozes is igen nagy hatekonysaggal irtott.

Szoval akkor abban a helyzetben a sniperek egy dolgot tehettek .. megprobaltak olyan helyre jutni ahol stabil fedezeket talalhattak ahonnan vegre megprobalhattak loni.
  • The Garrett
    ez igaz.
  • The Garrett
    vazz erre eddig azt hittem csak kamu :D de komolyan így nyomod? majd megnézem 28.án :D
  • KreeztalCODE
    megmondom oszinten ... ha valami akkor a Single playeres Omaha partraszallas miatt erdemes a MOH:AAt jatszani (persze nem csak az).

De pl a multis Omaha mar pont el van szurva a MOH:AAban emiatt ... 6 vedo siman bevedi akar 16 tamado ellen is (ezt egyszer meg a DF-el megcsinaltuk ... akkor kerult le az Omaha palya a MOH:AA szerverekrol).

Szerintem nem szeretned azt te sem .. igenis mind a ket felnek eselyt kell adni ... meg ha ez picit torzitja is a valosagot.
  • The Garrett
    jó elhiszem. DE (mert én kötekedős fasz vagyok) képzeld magad oda. Állsz a parton épp kinyílt a csapatszállító eleje, kapásból 2-3 ember meghalt.

Ekkor a katona lehet sokkot kapott (pl pont a legjobb haverja halt ott meg) vagy a nagy ijedtségben nem az volt a legnagyobb gondja hogy a géppityufészket kiszedje hanem ogy fedezéket keressen.
    Ezért mondom hogy el se tudjuk mi képzelni mi folyhatott ott, még akkor se ha láttuk A ryan közlegény c. filmet 100x.
  • KreeztalCODE
    mentek sorban a fedezek moge ... csak nem mindig ertek el ...

figyu ... neked konnyu megallni es celozni es kiszedni a geppityust ... aztan neki meg meg kell varni a respawnt, hogy ujra oda tudjon allni.

Ez valahogy ugy volt a valosagban, hogy melletted haltak meg azok akik a barataid es ott volt az esely arra, hogy te is meghalsz ... es ott nem volt respawn ... tehat aki tudott rohant elore, hogy barmilyen fedezeket tudjon talalni ... es kozben szenne parazott, hogy mikor szedik ki. Igy azert kicsit mas mondjuk celozni mint neked kenyelmes karosszekben (nekem Peageut ules) ulve egy egerrel (nekem trackballal) ^.^
  • Pano
    hasznald az MSN explorert, abban benne van!

De megnézem, hátha ki tudom küszöbölni ezt a problémát...
  • The Garrett
    igen ez is :D
  • KreeztalCODE
    mert az Omahas partraszallasnal pl. nem nagyon volt sniper.
    mert az Omahas partraszallasnal amikor mar tankok is voltak az a masodik hullam volt.
    mert ez egy jatek ahol mind a ket oldalnak eselyt kell adni.
  • The Garrett
    mit tegyen? az életben kicsit máshogy ment a dolog. Nem megnyomom a W és előremegyek aztán eldobom a gránátot és nesze neked géppuskafészek...
  • LSC
    Ja.Csak figyelj a beállításoknál.
  • Falabu #6926
    Csá all!!
    Most töltöm le a gammát. Futni fog ezen a gépen:
    950 Athol Thunderbird+392 MB SDRAM+GeForce 2 MX 400
  • LSC
    Most ebből a java-ból kettő van.JRE,és SDK.Melyik kell?
  • LSC
    Tudod,mintha belenéznél a puska célzójába mint az Americas army-ban vagy az Operation flashpoint-ban.Nem tudom hogy ismered-e.Amúgy milyen néven szoktál nyomni?
  • The Garrett
    talán mert nem valósághűen van megcsinálva? ne keverjük a játékot az igzi harcokkal szerintem... még a filmmel se.
  • LSC
    Mármint az"eltűnős felbukkanós effektet"
  • LSC
    Nálam csak a 2-300 ping-es fószerek csinálják ezt.Véleményem szerint őket bann-olni kéne,mert aki letölt az ne játszon addig mások kárára.
  • LSC
    Lehet hogy nincs java plug in-om.
  • LSC
    Mire gondolsz?