109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Xboxman #7108 Köszi!Egyébként nem nűködi valamiért de mindeggy:)Holnap veszek egy normálisat! -
Petko #7107 ugyanugy ahogy eddig csinaltad csak bedugod a mikrofont
ennyi -
#7106 maga mindent 3x mond 3x mond 3x mond?
Bedugod oszt ha jó akkor a hangerőszabályzónál lehet amúgy állítgatni... -
Xboxman #7105 Help!
Megtaláltam a régi dzsunka mikrofonomat!Hogyan kell mnegcsdinálni ,hogy működjön Xp alatt! -
Xboxman #7105 Help!
Megtaláltam a régi dzsunka mikrofonomat!Hogyan kell mnegcsdinálni ,hogy működjön Xp alatt! -
Xboxman #7104 Help!
#7103 :)
Csak azt nem értem, hogy a CCD-shez egyáltalán nem kell crack elvileg, nem? Amikor felraktam rögtön kipróbáltam, és akkor is kérte a CD-t, ami persze emulálva volt neki. -
radical #7102 Képzelheted hogy izgultam közben, hogy működjön a clonecds verzió mert a crackeltet már letöröltem. Úgyhogy tényleg nagy áldozat volt. -
#7101 ja ja... sajnos... az ilyeneket ki kéne tiltani, vagy csinálni egy lamers fucker spawncmper servert ahol kedvére repkedhet, meg lövöldözhet mindenki amerre akar! -
#7099 Nagyon szépen köszönöm, hogy ekkora áldozatot hoztál értem, hogy uninstalláltad. Kipróbálom, amit mondtál. :) -
radical #7098 Ez meg nem pálya- hanem lamerfüggő. -
Viking #7097 Jobb lenne ha lenne kis csapatmunka... Pl és felszállok géppel, megszerzem point luck-ot, ő meg elindul hajóval hogy felszedjen... Csak ez nem így megy itt, áá, nem! Megmentem a rohadt csapatomat attól hogy veszítsenek, megszerzem nekik point charliet, még mielőtt a pontjaink 0-t elérnék... Erre mi a köszönek? Hagynak megfulladni! Na főleg ez teszi szarrá azt a pályát! -
radical #7096 Na megnéztem. Uninstalláltam a cracked verziót. Daemonnal betöltöttem a clonecd-set, felinstalláltam. Utána ráeresztettem a hivatalos 1.1-es peccset. Ezután a private server crackből beraktam a dll-t meg az org-ot, az exét nem. Elindítottam és futott minden, gond nélkül. Ja és daemnonban nem volt bekapcsolva semmilyen védelem emulálás mert nem kell. -
#7095 a pályák jók (Stalingrad roxx) csak a spawncamp ami tényleg nagyon idegesítő. -
radical #7094 Neked nem tetszenek. Másnak igen. -
Viking #7093 OBI-sok: miért kell erőltetni midwayt? Egyszerűen szar az pálya, kész, szerintem a legszarabb mind közül. Le kéne venni pályák listájáról. Stalingrad se egy túl jó cucc (kilépsz a házból és lelőnek), de még a csúcs berlin, meg azok, akik a spawn point-oknál campelnek! Hogyha egy ilyet meglátok, szépen átmegyek legközelebb oroszokhoz, és le TK-zom, jobb ha tudják azok akik ebben olyan nagy élvezetet leltek. Amúgy még lehet hogy jó is lenne az a pálya! -
Xboxman #7092 Inkább azt írjátok meg ,hogyan lehet szervert csinálni? -
Petko #7091 ja freddy csak o nem azert irta be, mert szerinte bena vagy és te nem találod meg, hanem mivel ebben a pillanatban töltötte föl az oldalra, és csak szólt hogy frissítést történt -
radical #7089 Baze eccerre. -
radical #7088 Azt próbáltad hogy Daemontoolsal betöltöd az imaget és úgy futtatod? Mert ha úgy megy akkor szarul írtad meg. Én mindjárt kipróbálom és beszámolok. -
#7087 Lehet az a baj, hogy Demonnal emuláltam, és nem felírtam? Habár a Demon elvileg emulálja a CD-írás védelmeket is. Most megpróbálom kiírni. -
#7085 Lehet, hogy a legújabb Clone Cd-vel kell megírni, de az is lehet, hogy a cd-íród nem tudja azt a másolásvédelmet felirni ami a cd-n van. -
#7084 Na megyek MCO-zni. Adig is várom az ötleteket. -
#7083 Na ná, hogy nem megy :( -
#7082 Na megtalaáltam a cracket, remélem menni fog. -
#7081 thx
(talan lejebb kene akkor venni a maxplayert...mert igy gazos volt nagyon... ;|) -
Petko #7080 nem laggol az hanem az obi nem birja a 32 playert, azaz nem az ön gépében van a hiba hanem az adásban -
#7079 Problem:
Nekem laggol csak az OBI server vagy masnak is?
(net:ADSL, minden mas gamez okes) -
#7078 Np!
Esetleg nem tudsz crecket adni az 1.1-hez? -
#7076 Maradjunk a TS2-nél -
#7075 De akkor legalább reagáljanak.
Esetleg Crack az 1.1-eshez? Gamecopyworld-ön nem találtam :( -
#7074 ICRAM: ne legyél kiakadva, azért nem válaszol senki, mert nyilván nem a CCD-s verzióval nyomják, és nincs ilyen gondjuk...
Segítenék, de én is a fentiekhez tartozom !
DUD, mér leszedtem úgyhogy oké, nagyon várom hogy megcsináljátok (annyira azért nem lehet sok idő :)))
DB -
#7073 Mi TS2 -t indítunk az OBI szerverre az tutter. -
#7072 Szarnak a fejemre...
Legalább reagálnának...
Megvan a BF az az első dolgom, hogy felrakjam nektek, és nem is gondoltam magamra, hogy hú de jó én lennék az elsők között, akik játszanak vele. Erre annyit nem lehet megtenni, hogy segítünk egymásnak, hanem szelektíven elolvassuk az érdekes NICK-kekkel ellátott hozzászólásokat... -
#7071 Jah, megvettem a headsetet, nem akartam vérgagyit, a csávó azt mondta ezen az 1300 Ft-oson esetleg már zenét is érdemes hallgatni.
Hááát.... A Cambridge SW DTT2200-asom után katasztrófa. Mindegy, jó lesz :)
DB -
Xboxman #7070 Valamnit átállítottam és most olyanok a hangok mintha mintha egy bödönből szolnának! -
#7069 Na most akkor döncsétek el, hogy TS2 vagy RW !! Ez a CB-sekre vonatkozik.
Tök jó dolog rövidíteni ! :9
DB :) -
#7068 Régebben mondtam, de most is megerősítem. Lesz az OBI szervere TS2, értelem szerűen 2 csatornával. Az igazság az, hogy idő nincs feltenni. De igyekszünk...
Ha megvan publikálom ide. -
Xboxman #7067 Egy minimálisat javult! -
Petko #7066 jaja nagyon penge sztem, ugyhogy mindenki aki obira megy használja! emlékeztetőül unisoft-systems.hu