109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7154 Ne RW-re gyertek, hanem teamspeakre, sokkal jobb :)
De komolyan-
DB -
Gábor #7153 Négy órányi intenzív játék után felmerül bennem a kérdés,hogy szükséges-e a forced team balance? És úgy tűnik,hogy igen,mivel az a sok ész ember négy fős túlerőnél sem veszi észre magát
Taktika, ill egymásra hallgatás pedig szintén nulla. Nem várom el,hogy bárki engedelmeskedjen, de ha csupa nagybetűvel beírom,hogy hátsó bázisról a saját tigrisünket vezeti vki bele a sorainkba,akkor legalább vki menjen hátra a közelből és lője le a tolvajokat! Remélem majd ha lesznek páran RW-n,akkor majd lesz vmi minimális taktika!
Gabe -
#7152 Te meg nagyon egszerű. Szarni tudsz egyedül, vagy ahhoz is help kell? -
#7151 Ja es BUGokat tovabbra is ide irjatok legyszives!!!! -
#7150 ezt mar en is eroteljesen reklamaltam a t. fejleszto uraknak ^.^ -
#7149 mennyiert akarsz venni?
amugy a www.depo.hu oldalon erdemes korulnezni ... mert neha olyan arakat talalsz amin meg magad is meglepodsz ^.^
en pl. a mocsimat 10Kval olcsobban vettem meg mint amennyiert kineztem a boltban ... csak azert mert felneztem erre az oldalra ^.^ -
#7148 jajj ne pironkodj mar itt szerenysegedben ^.^
IRCre nem kellene menni neha? ^.^ -
Hamlet #7147 off: on
új monitor vásárlás, a régi nem birja. Nem könnyitek nektek azzal, hogy 10 percenként ki kell kapcsolnom a moncsit 5 másodperce. Szóval: Samsung Syncmaster 753s? Jó?
Off: off -
Oncsy #7146 megbírod DUD!!!!! :) -
Hamlet #7145 7065-ös screenshotot nézze meg mindenki, ez egy teljesen átlagos screenshot, semmi extra, Hamlet az élen :))) még ilyen screnshotokat!! yee :) -
#7143 vagy dc++ on is már egy csomó arcnak megvan... -
#7142 bf1942.hq.hu
asszem innen (remélem jól írtam) -
#7141 Internetről! -
#7140 Jó a logód. -
#7138 Letölteném a legújabb drivert, de SORBA KELL ÉRTE ÁLLNI! -
#7137 te is tötltsd le a feltört verziót, amúgy azért mondtam olyan sokat mer nincsra biztos datum, persze ha valaki tud pontos datumot akkor nyogjebe, én nemtok de par hónap késéssel szoktak megjelenni a jatekok... -
Xboxman #7135 Rugjá ki valakit oszt kész:) -
#7134 Azért az f@sza, hogy a saját szerverünkre nem jutok be... ebben a fosban még fenntartott helyeket sem tudunk csinálni magunknak! -
#7133 Yula tudtommal szept13.-án jelent meg amerikában, talan pár hónap mulva kicsinyországunkban is elérhető lessz...;) -
#7132 manta valszeg drivert kell fissitened, haazzal se megy próbáld a játékban állitgatni az audió menüpöntot pl szedd le a live támogatást, ha igy sem megy akkor meg a legközelebbi patch-t várd ki. -
#7130 Bocs, ha olyat kérdezek, ami volt már, de 7000+ hozzászólást nincs kedvem most elolvasni. XP oprendszer, SB Live 5.1 hangkártya: játék közben iszonyatosan betorzul, recseg, gyakorlatilag játszhatatlan. Van rá megoldás? -
#7129 Pedig de, mert töröltem de újra megtalálta. -
#7128 Persze, ha manuálisan berakod ;-) addig kanyi :)
DB -
#7127 hát az én ASE-m látja... -
#7126 zabur titeteket mé' nem lát az ASE ? -
#7125 RCT megy 1 óráig valószinű, de majd meglátjuk
193.225.82.99
pass: rctclan -
#7124 NINCS :)
tele volt már fél hatkor mind az egy (látható) -
#7123 Hi All!
Csak nagyon halkan szeretném megkérdezni a Fanokat, hogy így 1/2 8 felé van esélyem a magyar server-re való csatlakozásra? :) -
#7120 Hát, 1000 Ft alatt nem mindegy ?
:))
Ilyen meg bármelyik vasbótban van ! Én megszívtam mert 1300 Ft-ost vettem, hátha jó zenehallgatásra - Nem az.
DB -
Xboxman #7119 Milyen olcsó headsetet ajánlotok? -
#7118 meg van valtoztatva ... vilagosabb szinnel emeli ki a csetet a tobbitol -
Viking #7117 Nyugodj meg, ha megváltoztatnád akkor is leszarnának, tisztelet a kivételnek... -
Gábor #7116 Nem lehet megváltoztatni a cseti szöveg színét? Akkor a kutya sem fog felfigyelni üzeneteimre,mert a gyilok jelentések is ugyanabban a színben jönnek mindig fel -
Viking #7115 Kérdés: szerintetek mi számít spawn campnek?
1. ha valaki pl berlinen megáll a németek utsó spawn pointja mellett, bent a házban, és poénból megállás nélkül dobálja a szerencsétlen újjáéledő németeket, szinte kilőhetetlen mert folyamatosan dobál, sőőt, inkább 2-3 is egyszerre... Szerintem ez abszolútde spawn camp, főleg azért mert nem lehet kilőni!
2. ha már megszereztünk minden spawn pointot, és én már unatkozom, és bemegyek az ellenfél bázisára egy tankkal írtani kicsit... Nem a spawn point-ot célzom, csak úgy, ha meglátok vkit kissé meglövöm... Namost ez szerintem nem spawn camp, mert pl egy-két anti tank simán leszed... Vélemények? -
Gábor #7114 Akkor kicsit korrigálok a headsetes kérdésen: mi a set neve? -
#7113 NEM MÜKÖDIK!!!!! :(( Tölthetem le a szaros ISO-t :( -
#7112 akkor sorba:
1. bárhol
2.sehol
3.igen dsippből is lőttem már ki scouttal embert. -
Gábor #7111 És még vmi: milyen magyar szerverek vannak az obin kívül? Az rct-t soha nem találja a progi.
Köszönöm! -
Gábor #7110 Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem:
Hol lehet megvenni ezt az olcsó, penge kis headsetet?
A másik,hogy hogyan tudom megváltoztatni a színét az üziknek a játékban?
Nektek sikerült már scoutként mozgó célpontot kilőni? Egy golyóból csak a fejlövés öl? (eddig nekem csak azzal sikerült)
Ami megfigyelésem 1,5 év infiltration után, az a teamplay effektíve teljes hiánya! Néhány példa: hiába üvölt a szerencsétlen,hogy transzport kéne, a dzsippes nem is lassít, a tankos elüt (nem vicc, velem megcsinálta vmelyik barom), az apcsek pedig saját magukat viszik csak. Ez számomra elég megdöbbentő,amikor ilyen nagy tereket kell átkutyagolni. A másik,hogy a tüzérséget mindenki hanyagolja (ha tüzérként lenyomtam a jobb egeret,akkor azt látom,amit a scout? Az objektumot a csúszkákkal nagyjából be kell fogjam ugyebár? Milyen távolságra legyen az artillery a céltól?. És a legutolsó,hogy nincs összehangoltság semmilyen szinten, pl: mindekni fut az orra után, v épp a reptérre megy 20. sorbanállónak.
Bocs ha hosszú voltam, várom a válaszaitokat. -
#7109 Tehát mégegyszer.A ..::CB::.. ezentul a teamspeak-ot fogja használni aki nem tud valamit irjon ide vagy mailt.