109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Viking #7305 Én is újabban, merthogy: ez itt CSAPATJÁTÉK, nem pedig repülőgép szimulátor. Ha valaki olyan önző hogy fel sem veszi a másikat (én a kifutó végéröl is visszamegyek egy emberért) az pusztuljon! Hadd huljon a férgese... -
Sir IvanHoe #7304 Nez izgasd magad ilyeneken, nyugodtan lojel bele egyet. En az ilyenekbe beleszoktam. -
Gábor #7303 Tisztáznám a dolgot: nem a 2000ftot sokallom,mint kiadást,hanem ha bóvlit veszek,akkor abból miért vegyem a drágábbat,ha van olcsó is? -
Viking #7301 De fölhúztam magam most ezen a szaron! -
Viking #7300 Ja és engedélyt kérek azoknak az irigy köcsögöknek a kilövésére akik felszállnak egyedül a kétszemélyes géppel, pedig látják hogy futok feléjük! -
Viking #7299 OBI-sok: valaki *****gyorsan kapcsolja ki vki azt a rohadt auto team balanceot! Nemigaz! Így NEM LEHET NORMÁLISAN JÁTSZANI! Egyszercsak a game közepén átdob abba a ki****ott orosz csapatba, pusztán azért mert valamelyik ****fej átállt németekhez! DE EZÉRT MIÉRT ENGEM DOB ÁT? Tököm televan, UTÁLOK az oroszokkal lenni, német medicel vagyok jó, de úgy meg nem játszahatok! Kapcsoljátok ki, mert ez így qrv@sz@r! -
#7298 Oké, meg is van a probléma csak azt a Videodefault ban kellet a allowAllRefreshRates-t átírni.
Érdekes hogy egy hétig meg jó volt -
#7297 Valaki segítsem mert megőrülők.
Eddig tőkéletesen ment a Bf, de ma mikor el akartam indítani, mint mindig először elsötétűl a kép majd azonnal visszadob a win-be semmi hibajelzés nélkűl, csak a hiba jelzés hangja van és kész.
Mi lehet a baj? -
#7296 Jó a logód -
#7295 Minek a rövidítése a DVI? -
#7294 Minek a rövidítése a DVI? -
radical #7293 A DVI meg digitális VGA csatlakozó LCD számára. Szóval valszeg nem használnád... -
radical #7292 Vegyél egy márkásabb (Asus, Abit, Chaintech) 64megás GF3 Ti200-at jó ramokkal. Szerencsés esetben megy a Ti500 órajelén. Ezeken van tvout is. -
#7290 és akkor mindenki örülni fog. -
#7289 és akkor, és akkor... -
#7288 Szerintem meg várj még picit amíg kijönnek az uj Ati kártyák... és akkor lejjebb mennek az árak, ésakkor olcsóbb lesz :) és akkor jobbat is lehetlesz majd venni. -
Izmael #7287 OK. THX! -
#7286 Bocsi az offtopic-ért. -
#7285 Csak azé mert a GF4 két alsója nem jobb egy jó GF2-nél.(PL:Ti).Csak újabb,de még csak nem is dx8-as. -
#7284 Ha kérdésed van küldjél mail-t.Megyek jáccani. -
Izmael #7283 Nem tudom...ezek szerint GF2-ben már nem érdemes gondolkodni, igaz?
Mert azok között van olyan, ami mondjuk 64MB, márka és 24.000HUF..
Ehhez képest az asus GF4-ese 30000-ért fura... -
#7282 nem gyári.Én nem kaptam hozzá kábelt.Az enyém amúgy leadtek.Az elsők közt volt mikor bejött a GF3. -
#7281 nem gyári.Én nem kaptam hozzá kábelt.Az enyém amúgy leadtek.Az elsők közt volt mikor bejött a GF3. -
#7280 Az asus jó márka de attól nem gyorsabb a noname-nál,csak precízebben van összerakva a márkás és talán jobban kiválogatják az alkatrészeket. -
Izmael #7279 A gyári (dobozos) kábellel?? -
#7278 nem élvezhetetlen.Teljesen jó a kép.Nekem is 5 méter,jó minőségű kábel. -
Izmael #7277 De az ASUS az elég jó márka, nem?
Vagy ez nem jelent semmit?
VGA ABIT SILURO GEFORCE3 TI200 128MB +TVOUT+DVI
itt egy másik. Ez ABIT....
őőő..mi az a DVI???
-
Izmael #7276 Persze..persze...ezt vágom. Csak attól félek, hogy nehogy élvezhetetlen legyen. Gondolom, valami f@szább kábellel is számít. Kb. 5-6m. -
#7275 A két alsó szériás GF4-et nem ajánlom.Szemfényvesztés. -
#7274 Azé ugyanolyan nem lehet már csak a felbontás miatt se. -
Izmael #7273 VGA ASUS V8170-DDR GEFORCE4 MX440 64MB DDR +TVOUT
Ez pölö 30 ropi a M*st*a*-ban...
Igen, a filmekre. A tv-n csak azt szeretném nézni. -
#7272 A filmekre gondolsz?Mert a windows abszolút kezelhetetlen olyan kicsik a betűk és az egérnyíl.A filmek teljesen jók szerintem én is azon nézem. -
#7270 A filmekre gondolsz?Mert a windows abszolút kezelhetetlen olyan kicsik a betűk és az egérnyíl.A filmek teljesen jók szerintem én is azon nézem. -
Izmael #7269 igaz..igaz..offtopic.:)
Nekem egy ASUS CUSL-2...egy 800-as cerkával. Nincs is semmi gond a sebességekkel, de a kártyám az kissé elavult...
CBLSC:És frankón u.a. a minőséget löki a tv-n is? -
#7268 Én nem tudom. -
#7267 Lehet hogy jól fut,de a hc gamerek 1024*32 full detail-ban gondolkodnak min.30 fps-el. -
#7266 Érdemes,ha filmet is akarsz nézni. -
Izmael #7264 Ja..még valami!
Érdemes TV-Out os card-ot venni?
Filekre kellene a TV kizárólag! -
#7262 Még a GF2 is.De azért az már elég gyenge manapság,főleg az mx-esek.A GF2Ti elég jó még ma is. -
Izmael #7261 Aham.
Köszönöm a helpeT!:)