109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• DonnieBrasco
    esszhól _:)))
  • KeFe
    Hihetetlen mekkora faszok (is) jatszak ezt a jatekot...
    Csavo dzsippel odarohan az ellenfel bazisahoz beugrik egy katyusaba es mar robog is tovabb baszik elfoglalni. Az hogy eppen nincs bazisunk az nem baaaaaj. Az a lenyeg hogy o tudjon lovoldozni.

Manta baszod te meg tanulj meg repulot vezetni. Azert aztan kurva felesleges beszallni egy gepbe hogy allj a kifuton mint a faszom. Ja lattam utana megtalaltad a toloerot.. Neki is mentel a kifuto vegen levo dombnak .. gratula...
  • G. Joe
    nyugi! Ök hostolják az oldalt, mihelyst feltöltödik az oldal megszünik az önreklámjuk :))
  • Manta
    Úgy látszik nem érted: multiról volt szó, én multizni szeretnék, magyarokkal, mégis akkor hogyan válasszak pályát? Mellesleg ha bent voltál tegnap este, akkor többen is mondták (én meg se szólaltam, rajtam kívül 2en, 3an), hogy szar az a pálya. Innentől kezdve nem velem kellene kötekedni.
  • SGP
    Persze, mert még nincs feltöltve.
    A HQ-n lévő infóknál sokkal több minden lesz rajta terveink szerint.
  • LSC
    Nem sok köze van a bf-hez
  • Dali
    Viszont megtörtént a regisztrációja az alábbi címnek :
    http://www.bf1942.hu/
  • LSC
    Megszünt a www.bf42.hq.hu
  • Dali
    Na még egy :)

Forgotten Hope
    http://fhmod.bfcentral.com/
  • LSC
    Ez mikor lesz elérhető?
  • Dali
    Még egy mod:

Eve of Destruction
    http://www.eveofdestruction.de.vu/
  • Dali
    Annak aki esetleg nem ismerné:

Battlefield: Codename Eagle
    http://www.battlefield1942.org/
  • Dali
    Some very interesting news from EA:

So, it appears that some of the cheats which are being distributed online work...but none are working very well.

Accuracy Hack - this removes deviation when you move. But it doesn't impact gameplay all that much. You still have to lead your targets.

Speed Hack - doesn't work. The client thinks it works...but the server doesn't register it.

Fog Hack - doesn't work. But editing your video settings does work.

Wall Hack - Not very effective...only shows particle effects through buildings. You could see some vehicles...but not very well.

Iffin' you could let people know that we're watching the cheats and we'll definitely adjust the game with patches to counter them.

Also,
    If someone's key is being used online, ie. It was hacked, then they can contact Tech Support…PROVE they own the game, and they'll be given a new number.

We're actively going after people who distribute the cracked game and people who host cracked servers. We are capturing data on all of them.

Cheers,
    jamil

Great news. It's nice to hear they are working against cheats ;)
  • Xboxman
    Nem,nekem alaplapra integrált 6csatornás van!Amit mondtam az érvényes hangra,grafikára is(szal eddig hülye hangja volt és szaggatot,amióta beállítottam minden frankó)!
  • Blasta
    Igen? Neked is live-od van?
  • Xboxman
    Beállítottam a játékban a Hardware Acceleration Sounbd-ot és azóta röccenés mentesen megy(1024*768,minden ficsőr bekapcs,minden dítélsz max-on)
  • Blasta
    Naugye.
  • Blasta
    Hogy vezeted a gépet? BIll.-tel, egérrel, vagy Joy-jal?

Már csak azért, mert én DIREKT a BF miatt vettem egy Logitech joy-t és marhára jót tett a repülő harcban használatos teljesítményének.
    Értsd: Kevesebbet zuhanok le, akármikor landolok vele (bár ez multiban nem jellemző :-))) és a manőverek is gyorsabbak, pontosabbak (pl. hid alatt átrepülés akármikor egymás után soxor stb...)
  • Tyler
    Erre a joo válasz a joystick.Azzal lehet kaszálni.
  • Blasta
    Nem mindegy? Single-t is lehet akármelyik pályán játszani!
  • Scooby
    HA valaki jó a repölőzésben, akkor irjon már pár okos tanácsot...nekem általában csak bukdácsol a dolog :-) Vagy lelönek, vagy hegynek megyek, vagy fának, vagy... :-)
  • Scooby
    Elösször nekem sem akart elindulni a cucc, de a lentebb lévő címen a "crackes" utasításokat végrehajtva ment a dolog. Ajánlom neked is ennek kipróbálását...
  • Scooby
    Tegnap volt szerencsém nagy nehezen bejutni az OBI-ra. Nagy élmény volt :-))
    Vannak még magyar tört server-ek?
  • [-Balu-]
    hopsz: elirtama a linket, tehat megegyszer : www.bf1942.hq.hu
  • [-Balu-]
    Erre a jerdesedre pedig a valasz:

itt mindent megtalalsz, amit csak akarsz
  • [-Balu-]
    Nem hagyon hiszem, mert nekem GF2-Mx-400al minden minimun detail-en akkkor beszaggat kicsit, amikor sok jatekos laccik egyszerre a kepernyon...
  • Manta
    "Télleg nem bunkózni akarok, ne értsen félre senki, kérlek titeket, de az ilyen "mindenbe belekötök" hozzáállás nem valami szimpi."

Pedig pont hogy fikázás, és kötekedés ez a hozzászólás.

"Bazzeg. Ne válaszzátok ki őket! Nem kell rajtuk játszani."

Multiban?
  • radical
    Én is. Ezek nem emberek pláne nem számítanak csapattársnak.
  • radical
    Köszi, kedves klántársam Snip-r designja és megvalósítása.
  • Viking
    A szerver indításánál lehet vmit babrálni ha jól emlékszem...
  • KreeztalCODE
    Ja es BUGokat tovabbra is ide irjatok legyszives!!!!

Es nyugodtan irjatok le mindent ... mert a DICE-bol is olvassak!!! Szoval menjenek a panaszok ... mert ugy segitunk fejleszteni.
  • LSC
    szerintem sorban jönnek
  • Manta
    Szerintem is szar, én se tudom névről. Ha még sokan egyetértenek, akkor nem lehetne megoldani, hogy ilyenek ne legyenek? Egyáltalán: random módon váltakoznak a pályák, avyg valaki mindig megmondja?
  • Lacc
    Akkor ezekszerint én vagyok a béne :)) Igaz nem is szoktam sokszor hátul ülni. Meghagyom azt másoknak :)
  • LSC
    Azok a qrva nagy pályák nem kellenének.Nem tudom a nevüket.Olyan barna sziklás:).
  • Manta
    Tényleg használható, bár az elején paráztam, hogy a sajátgépbe lövök bele, de nem. Én szeretek ott hátul ülni :) Egyedül az a baj, hogy nem látom, hogy a pilóta mit akar. Amúgy elb@szott jó a játék, holnapra kész kell lennem egy munkával, de szerintem ez most felejtős :)
  • Viking
    Téves. Én már lőttem le vele simán másik gépet...
  • Viking
    Igaz ez is. (Pont te voltál az egyik akit így felszedtem asszem) A másik amitől kiakadok amikor 200-an mennének ellenséges támaszpont felé, egyik zseni meg beszáll a dzsipbe és elmegy vele gépekhez... Ja emberek, nem lesz vmi ilyen hogy mik az ember kedvenc pályái, és mit utál? Aszerint lehetne kialakítani a szerveren a pályák listáját, nem?
  • Lacc
    Szvsz semmit sem ér az a gépágyú a gép hátulján... Célozni nem lehet vele mert össze-vissza dől a gép.
  • Manta
    Egyetértünk. Arról nem is beszélve, hogy az illetőnek is jobb, ha valaki védi a seggét.