109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Kis Szabó
    Vki help nem tudom sehonnan letölteni a bf et linket vagy vmit please.
  • radical
  • DonnieBrasco
    Faszfejek klánja ? Valami corps grinder nevű pöcsarc volt egyszer még BF demóban aki tán nála is nagyobb seggfej volt.. benn ülök a légvédelmi állásban a North base-en, sorba szedem le az ellenséges gépeket, erre odajön a FASZ (10 mp) megnéz (további 7-8 mp), látja hogy, egy csapatban vagyunk (+5 mp), arrébb vánszorog (6 mp) , és bevág mellém egy gránátot, (+3 mp) persz meghalok.

Erre maradj nyugodt ! Buddhisa-féle ember vagyok, de ha valami shaolin-diszciplínával kezelhetném az ilyen véglényeket, 3-4 töréssel nem úsznák meg...

Fúúúú dől a gőz....

DB
  • DOGMAN
    ZSÍR Dud!!

Van már szerverhely, most kellene egy gépet összedobni.
    Az OFP scene honlap 'Új OFP szerver' fórumban találsz egy alkatrészlistát FCs-től lécci némmámeg és nyilatkozz a lehetőségekről, irányár, stb...
    Aki olcsóbb az nyer :)))

Köszi

DOGMAN [ZSIR]
  • pedro870
    ehe, Airfox, aki mindig klántag akar lenni :D Mindenkit végigkérdez. Vki csináljon neki vmi virtuális klánt, csökkenteni kell a frusztrációt.
  • DonnieBrasco
    Ltn. Airfox nevére már csak hallásból is elfog a harctéri rezgőfrász... kis fas****pó seggarcú 8 éves köcsög, akit mindenféle elektronikus eszköztől örökre el kéne tiltani... Sajna külföldi servereken is jellemző a sok ilyen péniszarc, egyszer megkérdeztem egy -18 ban lévő fasztól, hogy mégis mit élvez azon, hogy a mellette álló csapattársba lődőzi a rakétát?? Erre: nem tetszik neki az a pálya, amíg nem váltanak pályát, addig TK'zik.
    A világ legbékésebb embere vagyok, de IRL úgy vágnám orrba az ilyen kis alulérett csupaszpöcsű szarokat, hogy egy hétig sárgát fosna....

Bocsek

DB
  • Petko
    szerintem az én magyar bf armym pont ezt segítette volna elő, de mindenki szarik rá mer féltik a kis pöcs klánjaikat (nem mitha bajom lenne a klánokkal, de bf-ben nem sok értelmüket látom, csak midenki próbál kis magánbirodalmat építeni velük, ahelyett hogy 1 nagy bf birodalom lenne)
  • Kis Szabó
    Na vki linket vagy vmit!!!
  • KreeztalCODE
    no de mikor? ^.^
  • Dud [OBI]
    Azé ez nem igaz. Én most is nyomtam a SOF -ot. Csak addig szorítottuk háttérbe míg kinnt nincs az új peccs. Ugye abban lesz benne a punkbuster. Ha kinnt van húzunk vissza RBL -t ölni! :))
    Meghát ez a BF nem váltotta be részemről a hozzá fúzött reményeket. Szép meg jó, de míg ilyen bugos csak idegesít. SOF2 meg azé mégis csak a szívünk csücske!
  • Dud [OBI]
    De megfordul, csakhát azé azt nem... Nem lenne túl népszerű húzás tőlem.
  • Dud [OBI]
    Restartoltam a szervert. Kivettem az auto teambalance -t! De akkor lecci törekedjetek az egyenlő csapatokra. Különben visszarakom!

Köszi
  • Viking
    Ha valaki ilyet csinál beírsz szépen ide a fórumba, hogy mi a neve (csak nem Ltn. Airfox?) és közlöd hogy talán bannolni kéne, merhogy had huljon a férgese... Ltn. Airfox amúgy szerintem legtöbben tudják ki... Az, akinek a pontjai érdekes okból mindig minuszban vannak! Úgy tünik mégis sikerült megszereznie a fullt... Pedig mikor tőlem kérdezte hogy honnan szedem a fullt elküldtem az anyukájába...
    Más: BF lanban mekkora poén! Néhány haverral játszottunk multi demot (fullt nem hoztuk el), kb úgy nézett ki, hogy ahol claw volt az a csapat nyert... 2 vs 5 felosztásban is!
  • Manta
    Lehet egyáltalán csalni a játékban (multi)? Nem azért kérdem, mert csalni akarok, vagy mert gyanusítgatni akarok, csak érdekel.
  • magus
    nektek szokott olyat hogy csatlakozasnal csomoszor valt felbontast kepernyot, aztan az 5. konnektproba utan egyszeruen nem frissiti a kepet es behal?
  • Kolin Mekré
    jaj de lolka vagyok
    Megint beégtem az ucsó mondat úgy akart volna hangzani hogy Bf1942-nek az OBI és a DCF tagok? Mert a SOF2 obi szerveren...balbla csak az OBI eltünt a < kacsacsőr miatt.
    Mindig benyalom elsőre
  • Kolin Mekré
    Üdv!

Nahh holnaptól meglészen vala a játék :) Vége lesz mindennek
    Bf1942-nek az DCF tagok, mert a SOF2 Obi szerveren alig van 1-2 ismerős face...
  • LSC
    Én megoldanám.Ne mond hogy nem fordult meg a fejedben.
  • Dud [OBI]
    Nem jutok be a szerverünkre!!!!!!!!!!!!! Ááááááááááááááááááááááááááá
  • LSC
    Bocsi,nem szünt meg csak rosszul írtam be.1942 helyett csak 42-t írtam.Viszont a game eltűnt az oldalról.Honnan lehet még letölteni?
  • LSC
    Egy ötlet:Kéne egy private access,ahova csak a köztudottan "normális" játékosok kapnák meg a password-öt mailban.Akikről meg tudjuk hogy hülyék menjenek máshova.Jegyezni kéne ezek nevét.
  • The Garrett
    Na már megint csak aról tudok írni mekkora balfaszok az emberek:

Már nem érdekel hogy esetleg nem vesznek fel...megszoktam.
    Nem érdekel hogy a sok hülye csak repülőzik és leszarja a zászlókat. ...Megszoktam

De hogy így elszaporodjanak a hülye TK sok ez nem igaz...

Gazala vagy melyik pályán: fekszem mérnökkel, mellémfekszik egy csapattárs, jön az ellenfél... kilövöm az ellent erre a csapattársam kilő. mondván elhalásztam előle a fraget... HÁT NEBASSZAMÁMEG A KURVAISTEN!!!!!

2. Komolyan kéne egy pihentagyu only szervert csinálni ahova csak azok mehetnek akik nem tudják a kék/piros színt megkülönböztetni repülőből, tankból.Valamint nem ismerik fel csapatuk zászlaját a térképen.

komolyan mondom: kiabálok hogy ÉN VAGYOK xy helyen ne lőjjetek... erre Puff repülőgép... no comment...

• Viking
    Gyerekek! Kapcsoljátok már ki az auto team balance-ot! Iszonyat szar! Összevissza dobálja a népeket! Engem is nem egyszer vágott át amcsikhoz aztán vissza, valamint nem egy ember szidta le az istent az égről amiatt a zseniális dolog miatt... Ha vki csak úgy átáll a győztes csapatba mer'hogy ő szeret a győztesekkel lenni és leszarja a balanceot, azt ripityára kell lőnie a saját csapattársainak, nem pedig szenvedni így, auto team balance-al...
  • radical
    Legközelebb először olvass utána kérdezz lécci.
    A fórumon is le van írva vagy 8* de a http://www.bf1942.hq.hu/ -n is fent van hogy mit kell csinálni...
  • Kis Szabó
    Remélem nem haragszol ha 93 oldalt nem, olvasok vissza::))
  • The Garrett
    Csak az má' meg milyen morbid nem? :D
  • DonnieBrasco
    angol jobban hangzik a green piss :)
  • The Garrett
    grün piss! ahogy művelt német mondaná.
  • DonnieBrasco
    písz fellaz
  • Blasta
    Jaaaaaa. MIR. AHA, vágom.

Akkor PAX!
  • Manta
    MIR=béke (oroszul) Tudod, mint az ex-űrállomás :)
  • Blasta
    Na ezt nem vágom! Nem tanultam ezt a nyelvet!
    Men in red?
  • Manta
    MIR!
  • Blasta
    OKés, legyen peace! Szarintem van létjogosultságuk a nagy mapoknak is, lévén marha jók lettek. Csak tudtok mást is választani! Hisz annyi marha jó közepes méretü map van a BF-ben, hogy nem is tudom melyik a legjobb...
    Ha kevesen vagyunk értelem szerüen én sem a több km-es map-okon szeretek játszani!
    Na ennyi! A pályák semmiképp nem szarok, csak nem mindegyik jó 6-8 emberrel...

Na peace, ok?
  • Kis Szabó
    Ja nekem meg nem jön be a www.bf1942.hq.hu. Vajh miért??? Címet vki!!!
  • Lang
    Hello mindenkinek. A battlefield-et honnan lehetne letölteni, merthogy a www.bf1942.hq.hu-ról már én nem tudom, mert vmi jelszót kér és én ilyet sajna nem tudok. Ha valaki kisegítene egy címmel, akkor azt megköszönném. Előre is thnx.
  • DonnieBrasco
    Egérrel repülőt vezetni: kb mint ülés nélkül, egy pedállal egykeréken biciklizni :)))
  • DonnieBrasco
    Manta, csak nem gondolod komolyan hogy magával a Nagy Cseszegetőgéppel leállsz vitatkozni :))))
  • Manta
    Vegyél vissza kissrác. Szerinted mi a faszért álltam a kifutón? Olvass már vissza kicsit. 2 személyes gép, ki is adtam parancsba, hogy valaki szálljon be mögém, és védje a seggem. Basztatok jönni. Amúgy meg csak kurszkban nem tudok rendesen felszállni, valamiért nem stimmel. Ha fel is szállok, akkor utána nem reagál az egérre, joyom meg nincs. Egyébként érdekes, ha valaki nem tud felszállni, és nekimegy a dombnak, akár úgy hogy én hátul ülök, akkor sem baszom le.
  • Tyler
    Ez a teamspeak elég karaj,csak nem ártana ha tőbben használnátok,ha valaki nem ért hoozzá irjon.