109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Nav #7848 Nem agydaganatot kutatni jövök a netre hála istennek, hanem mohaa-zni.
Nem en vagyok a legjobb hanem a klanunk!
A helyrerakasrol meg annyit ,buta ember az aki azt hiszi megtudja valtoztatni barki maganeletet az alulmuvelt beirasaival.
"Nem mindenki muzsikus, aki hegedűvel mászkál"
baátom
-
#7847 Utolsó "komoly" hozzászólásom:
Nem tudom, melyik okos/híres ember mondta, de tökéletesen igaza volt:
A gondok ott kezdődnek, amikor valaki elkezdi önmagát túl komolyan venni :)
Ne is Osho-t olvassatok, hanem ZEN-t :)
DB -
#7846 Jó, de nem erős a bal oldala ? Az már nem vaskereszt :)) -
#7845 Ok, büszke vagyok. De hidd el, ha feltalálnád valamilyen halálos betegség gyóccerét, akkor lennék büszek igazán. Mert attól kinek jobb, hogy te vagy a legjobb egy, amúgy teljesen céltalan, öncélű dologban, ami ugyan baromi jó szórakozás, de sokkal hasznosabb dolgoktól veszi el az idődet...
Ezen gondolkodtál már ?
DB
"de fikázz nyugodtan"... összekeversz Trance_HUN-nal asszem :)) én max. azt szeretném ha az emberek helyreraknák a dolgokat magukban ! :) És nem idegeskednének arra tökéletesen érdemtelen dolgokon ... -
#7844 No milyen az új logóm? :) -
Nav #7843 Latom neked meg mindig nem esett le a lenyeg...kerdezdd kresztalt..
Na pá -
#7842 De ez itt a Bf forum és én leszarom hogy milyen jo játék mohaa,mert ha az érdeklne akkor oda irnék,te meg ezt nemérted -
Nav #7841 Szerintem az a vicces hogy te ezen lovagolsz.
Mondjuk aki betert oda az nem tudhatta mirol van szó,csak azt latta hogy fikazzak a mohaa-t.
De fikazz nyugodtan hiszen en szeretem a mohaa-t es a legjobbak vagyunk benne globalisan nezve is.
De ez teged ne erdekeljen,ilyenkor sajnalom hogy ebben az orszagban kell hogy eljek.Vegul is lehetnel rank buszke is hogy van egy klan magyarorszagrol aki elert valamit ebben a jatekban.
UFF -
#7840 Én majdnem minden estet fent vagyok,megy a Teamspeak2-is,ugyhogy tőllem mehet. -
#7839 Ha idegeskedni akarok, akkor már inkább azon húzom fel magam, hogy tegnap délután óta nem érek el semmilyen külföldi honlapot a szar UPC-s chellommal ! -
#7838 A gondok ott kezdődnek amikor:
1. Valakii _bármilyen_ mérhető értéket, NEADJISTEN hatalmat tulajdonít annak, ha véletlenül (vagy soksok gyakorlás után) nagyon jó a játékban... GYK: már az is gáz ha megnő az arca, mert erre ne nőjön meg !
2. Azért mert tetszik nekem egy játék, egy másik játék meg másnak tetszik, még nem kell ezt arra felhasználni, hogy a másik játék hívei előtt fikázzam a kedvencüket. TneX ezzel poénkodott, és Nav is, de azért érdemes megnézni, hogy reagálta le Ő a MOH:AA-s poént :))) vicces.
Meg úgy egyáltalán, aki nem képes ezen az egészen önfeledten röhögni.... hát az csak idegeskedjen :))
Nekem inkább azt mondjátok el, CB-sek, hogy mikor nyomjuk együtt ? :)
DB -
#7837 OOOOOO,én is csak viccből mondtam,nincs is Tigrisem -
Nav #7836 Latom egyedul kresztal ertette a poent:)
Egyikotok sem kulomb a masiknal,kar lenne errol vitazni.
-
#7835 Sárcok... itt SEMMI ILYENRŐL NE BESZÉLJÜnK JÓ??????????????????????????????????????
OTT van a #BF.hu hagyjuk oda... még a végén itt is elszabadulnak az indulatok és lesz nagy eresszedelfeleahajamt. -
#7834 Krinyo: most kb. annyit mondtál:
"Bunkó vagy, annyira mint én"
Grat. -
#7833 és akkor mi megyünk a Mohaa topicba flamelni a Mohaa-t.. komolyan mondom lassan már azt is szégyenlem hogy egyszer is Mohaaztam...
pfejj bazmeg szörnyű. -
#7832 Nem mondtam hogy mindent tudok,de hülyeségeket nem pofázok olyanról amiben nemvagyok biztos!
Ja és ne köcsögözz,köcsög. -
#7831 Figyelj, ha valaki a _játékot_ is arra használja, hogy idegeskedjen és másokat cseszegessen, annak van baja elég :)
Magát az igazi életet sem szabad komolyan túl venni !!!! Nemhogy ezt :)))
Olvassatok Osho-t :)
DB -
#7830 megcsak az kellene, hogy szent legyek ^.^ -
#7829 ha ennel sokkal nagyobb tulzasokba estel volna ... es a vegen azert jelolod, hogy humor volt akkor kierezheto lenne az ironia.
szvsz. -
#7828 Majd yol átgurulok a Tigrissel a nyakadon. -
#7827 -
#7826 Hát ez kira volt!:)
(mármint a játék) -
Nav #7825 BF szaksz ketsheg!
Yo humor volt mi?:) -
#7824 Nem én kezdtem a flame-elést.Arról nem tehetek hogy valaki nem érti a poént.Részemről le van zárva. -
Pepike #7823 akkor ezt lekésted egy kicsit -
#7822 Ügyes és okos fijucska vagy! -
#7821 Olvastam a mohaa forumoot ezeknek az embereknek nem server ip-kell hanem az anonim lelki segélyszolgálat telefon száma -
rusland #7820 Tyll, Zabur, Lordred, -=Kreeztal|CODE=-, Xenomorf, Garrett, Piftuka, Amadeus, Chaos, Trance, Pluskat, Mighty, Gery, Ubi, Dr. Rugo, Lateof|COD, Karr-=HUN=-, -=rusland|C.O.D.E=-, DF|G_Joe, DF|Lethal, DF Szm0re, Frenchsg, DF|MAge, DF|Godzzon, Nilson|CODE||| Nagyvárad tér 4 11:00 |||A beton oszlopok közt . a 22 emeletes épület alatt . -
rusland #7819 lodred mailja [email protected]
Tyll, Zabur, Lordred, -=Kreeztal|CODE=-, Xenomorf, Garrett, Piftuka, Amadeus, Chaos, Trance, Pluskat, Mighty, Gery, Ubi, Dr. Rugo, Lateof|COD, Karr-=HUN=-, -=rusland|C.O.D.E=-, DF|G_Joe, DF|Lethal, DF Szm0re, Frenchsg, DF|MAge, DF|Godzzon, Nilson|CODE||| Nagyvárad tér 4 11:00 |||A beton oszlopok közt . a 22 emeletes épület alatt . -
#7818 Ja remélem ebből a forumbol nem lesz egyhamar ilyen überkőcsőgőlés. -
#7817 Akkor ne viselkedj ugy :) -
#7816 Grow up, kid.
TneX nem cigány, hanem jó fej és egy poént nyomott csak, amit a lowIQ-k és a 12 évesek nem fognak.... :)
Monjduk az a MOH:AA topic nagyon gáz, sok feldühödött PC-cincér bőszen rohamozza Kreeztal-t aki ugyan nem egy szent maga sem, de jót röhög rajtuk :) érdemes végigolvasni, esettanulmányt lehetne írni belőle "Hogyan lettem frusztrált PC-net-kláncsirke?" címmel... a valódi életet nem élők összes válfaja megtalálható :))
Én is egy vagyok közülük mostanában, szóval mint Cyrano mondta: "magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el" :)
Vagy igen ? "Késő" van...
ON:
Az 1300 Ftos sz*r headsetem fogta magát és középen eltört, most ragasztóval erősítehetm a fejemhez ha TS-ezni akarok. Pedig akarok majd !
Ki tud olcsón 256M ramot ? Swap-iszonyom lett....
DB -
#7815 LSC, ne ereszkedj mán le ilyen piti "hülyevagybazzegénmegcsászárkabbe" szintre...
Nem méltó !
DB -
#7814 Nem,sőt nem is bírom a legtöbb CS-st. -
#7812 Te mindent tudsz kisköcsög?Azért mert ezt tudod nem kell nagyarcnak lenni. -
phil-co #7811 nem megy úgy sem!
Szerintem nem jó a cd-m.Nézd már meg légysz,hogy hány file van az Ereg könyvtáradban! -
Írd át egy másik CD-re vagy HDD-ről telepítsd!
-
phil-co #7808 haliho skacok!
Egy kis help kellene!A fórum nagy részét végigolvastam,de nem találkoztam hasonló
problémával.
A helyzet,hogy a telepítés végén megáll és nem talál egy filet.Egész pontosan a
BATTLEFIELD_1942_CODE.EXE-t.Pedig ott van a 2. cd-n az Ereg könyvtárban!Ott nekem 3 file
van,de hiába jelölöm ki a könyvtárat nem fogadja el és így nem telepszik a játék.
Aki tud segítsen már légyszi mer végképp meghülyülök!
köszi elóre is! -
#7807 csak egy kicsit figyelmesen kell elolvasni a dolgot. akkor talan megertened.