109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7710 Ezt csak arra írtam, hogy ott is az összes fórum ezzel volt tele, nem mintha ne lett volna minden oldalon leírva többször is. Radical ezen fakadt ki pár órája. Az a patch ha jól emlékszem az XP egyik D3D-s bugját javította. -
MEDIC! #7709 Én ugyan nem segítettem, de szívesen! -
#7700 Na ezt én már elkezdtem ma egyszer, ne kezd megint :)))))
Ugyhogy nem kérdezem meg, hogy szerinted miért a MOHAA a legobb ???? -
#7699 Hehe melyik a legjobb multis FPS? MOHAAA :DDD. DE komolyan aki nem tette még próbálja ki! -
MEDIC! #7697 Hoppá! GTA3-nál is ez kellett? Csak azért kérdem, mert régen vót oszt elfelejtettem. Fel kellet tenni valami pecset az XP-hez, hogy rendesen mennyen a dög. Szal ez vót az? -
radical #7696 Felraktad a Battlefield 1942 1.1 Private Server Play NoCD-s exét, bemásoltad a bf1942.org file-t a játék főkönyvtárába és beraktad a GameSpyHost.dll-t a játék MultiplayerServers könyvtárába ahogy ez a http://www.bf1942.hq.hu/-n le van írva? Nem? Akkor
Igen? Akkor -
radical #7693 -
#7691 Ez ugyanaz, mint a "miért van sárga csík a GTA-ban a menü szövege helyett? Ja, XP-t használok"... -
radical #7688 Baze kokas te ugye nem tudsz olvasni, vagy csak nem értesz magyarul? LE VAN ÍRVA az oldalon hogy rakd fel azt a rohadt 1.1-es peccset és ha utána is jelentkezik az XP-s hiba akkor buzgeráld a VideoDefault.con-t! Ez után választható lesz a játékon belül az összes frissítési freki. Ehhh...
(Egy részről örvendetes hogy ennyien jönnek telepítési problémával, mert ez jelzi hogy terjed a játék és ez jó, de néha a hajam hullik hogy ugyanazt kérdezik meg 2 oldalanként amikor minden le van írva szájbarágósan úgy hogy még egy gyagyás is meg kellne hogy értse.) -
#7687 Én minden Xp/2000 tulajnak powerstripet ajánlok. Akkor marad a biliárd a jojatek.hu-n, abból nem lehetnek ekkora viták -
#7686 SGP!
Lenne még kérdésem ezzel a realmoddal kapcsolatban. Biztos nem ezt néztem, mert akkor nem lehetett olyan gagyi ahogy tapasztaltam. De átmegyek a SOF2 topicba, hogy ne itt rontsam a BF-es levegőt :)))
Oda írok kérdést légyszi nézd meg. Köszi.
-
#7685 Én ezeket mind megemlitettem, de olyan gyorsan el lettem küldve a picsába, hogy levegöt venni se volt időm!!!
Ugy tünik idövel, másiknak is feltünik! -
Árnyvadász #7684 Ja és a patch-et rakd fel, de a Battlefield exe-t mentsd le valahova. Aztán ha felpeccselted a progit, másold vissza az exe-t. Utána a Settings könyvtárban van egy videodefault.con fájl, abba menj bele és a renderallowrefreshrate 0-át írd át egyre. Ennyi -
Árnyvadász #7682 Nekem egy 6 éves 15 colos moncsim van és 60Hz-et fríssít. De mióta megvan a RefreshTool (kifejezetten nvidia kártyák alá ajánlott), azóta 1024*768-ban is lazán 75Hz-et fríssít a képernyő. Többel nem akartam szenvedtetni. Karácsonyig kihúzom ezzel, aztán beruházok egy Samsung 755DFX-be. Node!
A BF1942 indításakor, nekem is be kellett érnem 60Hz-el. De nem értem be, mert nem akarom kifolytani a szemem. A megoldás: Powerstrip. Ezzel 80Hz-ig is be tudtam állítani és jó volt 800*600-ba, a többi progi meg fut a Refreshtool-al. Úgy értem el, hogy bejöjjön, hogy a Refrestool-ban 60Hz-et adtam 800*600-ba a Powerstripben meg megvolt a 80Hz és elindult semmi baj nincs vele. Tehát ezt ajánlom neked is. Nyilván jobb a moncsid is tehát tedd fel akár 120Hz-re is ha bírja. :) -
Szóval a Raven által kitalált sebzési rendszer teljesen OK(csak a fejen 12 sérülési zóna van(SP)). Te valszeg egy nem real mod-os szerveren próbáltad. Azt alá kell írni, hogy úgy tényleg nem túl jó, mert nagyon sok kell egy emberbe, de az alapok jók.
Az OBI szerveren viszont egy olyan real mod fut amit több hónapi csiszoltunk, hogy a mostani kiegyensúlyozott állapotot elérjük.
Itt nincs olyan, mint a CS-ben, hogy fejre lősz és látod is ahogy loccsan az agya, de a szerver úgy dönt(számol), hogy márpedig az mellé ment és az áldozat vígan szaladgál tovább 100 hp-vel. 1 szer SEM fordult elő idáig, hogy amit én fejesnek láttam, az ne lett volna az, pedig rengeteg külföldi is játszik a szerveren. Ők sem sírnak ilyenek miatt, pedig 100-200-as pingjeik vannak.
A BF netkódja, meg egy rakás szar(csak hogy ON is legyek). A közelharc olyan mintha 300-as pinggel nyomná mindenki. Van egy olyan gyanúm, hogy ez a korrektnek mondható járműkezelés mellékterméke, tehát nem nagyon fog változni.
-
#7679 Leszedtem a megadott refresh fixet a site ról, de ugyanugy nem megy. Igaz a patchet még nem raktam fel, talán ez a baj?
SEgÍÍTS!!!
-
Hamlet #7675 SOF2-nek tényleg messze-messze a legjobb netkódja. Mikor még azt játszottam, fel se merült senkiben, hogy úristen most 14-en vagy 122-en vagyunk a pályán. Célzás: igy utólag visszatekintve ég és föld a BF-hez és Mohaahoz képest. Elé lőjek, hová fog lagzani az áldozat? ezeket most tanulom mohaan és bf-en. Kicsit túl pontosak a fegyverek ez baj. Sniperkedni nem is kell, mert M16-ossal amit látsz egy lövéssel le is szedheted. Sebzés: 1 a fejbe, 2 a testbe. A mapok nem jöttek be nekem annyira kivéve egy-kettőt. Teamplayt sem láttam sokat (mapok miatt). Egyébként SOF2 a király. Francba, húzok is vissza SOF-ozni mindjárt :) -
#7673 Sziasztok!
Elinditom a játékot és fekete lesz a képernyő majd egy másodperc mulva kilép vissza a desktopra.(WinXP)
Viszont ha nincs fenn a refreshfix tool akkor megy csak ugye 60 Hz el.
Nyilván nektek is előjött ez a probléma mert három teljesen különböző gépen próbáltam és tök ugyanez.
Mi a megoldás? HELP ME! -
#7672 Többet nem követek el ilyen hibát. Nem írom le a véleményem, csak semleges topicban, vagy ott se :))) -
#7671 A legjobb az online amőba meg az aknakereső -
MEDIC! #7670 Vita lezárva legjobb backgammonozni online és kész! -
#7669 Dud, SGP!
Mi a SOF2 szerveretek címe, hogy eleget tegyek ígéretemnek ? Ránézek mégeccer erre a gamera, hátha meggyőztök, hogy rossz volt az első benyomásom, megítélésem. Ugyse játszottam vele magyar szerveren. Lehet ez volt a hiba :))) -
#7668 Most el kell mennem, de megígérem válaszolok erre. Sőt, szívesen válaszolok. Vagy ha SGP megválaszolja az is jó, egyezik a véleményünk. -
#7667 Én játszottam a SOF2-vel elhiheted és ez volt a tapasztalatom. Nem mondom hogy rongyosra játszottam magam ez igaz és valószínűleg igazad van, nem játszottam vele elget, hogy rendesen kitapasztaljam. De akkor is úgy tűnt nekem, hogy idétlenül sokat kell lőni az ellenbe, hogy meghaljon ez a helyzet, no. Nem kell ezért felkapni a vizet :)))) Esküszöm megyek és kipróbálom a szervereteket és megváltoztatom az álláspontom, ha nem így lenne.
-
Maxxx #7666 (mindenkfelé flame+izgalom amerre csak járnak) ;)) -
Maxxx #7665 óóó...
kis régi HUB-feeling... ;))) -
#7664 Teljesen igazad van Dud. Ezért írtam, hogy magánvélemény és csak az én szempontjaimat veszi figyelembe :)))
Mindenben igazad van. Tudom, hogy a OFP nem nekem való. Ezért nem is játszom már vele :) ÉS tudom másnak bejön. Ízlés kérdése ugye.
A SOF2-be viszont szerinted nem idéten, hogy mennyit kell beleőni egy emberbe, hogy meghaljon?
Illetve ne mond, hogy jobb lenne az emebrek mozgása vagy akár egy szintbe lenne az emebrek mozgása a CS-hez képest ???!! - ide vélemény kérek :)))
-
#7663 Elnézzük! Öszinte volt! :D -
#7662 Én UT3 és Bf is nyomok,Az UT király ez tény de ha éppen már meguntam a sok parasztvakitó effektust akkor meg bf-ezek.Kiegészitik egymást. -
#7661 Hagyd már abba ezt a faszságot bazzeg!!! Gyere fel a szerverünkre és hidd el egy késsel kinyírlak egy vágással!!! Vagy bármilyen fegyverrel egy tölténnyel. Először nézd meg, aztán a duma... -
#7660 Sylvie ebben a topicban ilyet ne irjál légyszives!
Véleményünk sanjos nagyjábol megegyezik, ezért hanyagolom a BF-et én is.
Mégsem irom ide, mert itt olyan playerek laknak, akik szeretik, és nem akarok a lelkivilágukba gázolni, és anyukámat sem szeretném állandó csuklásra kényszeriteni.
Még nem törlöm le, csak hibernálom a játékot, várok egy darabig, hátha érkezik egy patch.
-
#7659 Nem vitázom, mert mindenki azt nyomja ami jólesik neki és mások vagyunk, tehát nem kell ugyanazt szeretnünk. DE! Vannak dolgok, amiket nagyon sarkítasz. Csak azt vizsgálod meg ami Te értékítéleted szerint jó vagy rossz. Pedig egy gámát nem így kell vizsgálni. Az összhatást, a játékélményt és a benne rejlő lehetőségeket összességében kell vizsgálni.
A CS -t és a BF -et összehasonlítani hülyeség, semmi értelme. Az OFP tisztán látszik, hogy nem neked való a SOF2 -ről meg valótlant állítasz. De ha neked nem jön be, nem baj, csak ne nyílváníts véleményt egyoldalúan. Én is CS -ztem nem is keveset. Jó volt, szép volt de vége van. Elegem lett a HUB -os szintű nyomorékokból akik ott élték ki anyázási és kihaénnem mániájukat. Nincs a CS -ben már semmi ami új lenne ami még lázba hozna. Lehúztak már róla minden bőrt. Tényleg jó volt, de túl kell lépni rajta. Ez magánvélemény volt de ezt most nézzétek el nekem. -
#7658 Nem is a netcode-dal van bajom a SOF2-ben, hanem, hogy két tárat kell belelőni az ellenbe, hogy összessen és hogy idétlenül mozognak ez emberek. (csak egy kis hülye példa, de engem kurvára zavar, hogy ha egy fallal szembe nyomod az előre gombot, akkor a csávokám egy helyben fut) -
#7657 De milyen igaz -
#7656 Egyébként nem rossz ez a BF. Miért olyan nagy csalódás? Szerintem állati feelinges, főleg teamspeak-kel! Igaz, hogy nem egy CS, de elég pergős játék, megfelelő mértékben összetett csak, és nagyon jó hamgulata van. -
#7655 Megjegyzem a SOF2 netkódja a legjobb amit valaha láttam. Nagyjából az összes on-line fps-el játszottam hosszabb rövidebb ideig, még az olyan szutykokkal is mint pl a Gore. -
#7654 Bizony a Süsüből van. Te vagy az első, akit ezt megállapítja :))
Láma vagyok az UT-hez, milyen CTF ??? -
#7653 Szia SárkányfűáRUSH!
Honnan ez a név, a SüSüből? :)
Sajnos sorszám, a BF nagy csalódás volt nekem, főleg a bugok miatt. Az UT demoban van normális játékmód, instagib CTF. -
#7652 Áh szia Sylvie!
A BF előtt az sorszám ?? Akkor mi az a sok FPS amivel nyomulsz még ?
Egyébként az UT2003 demo nekem is bejött. Egész jól el lehet vele szórakozni. Hiányzik belőle valami értelmes game type. Remélem a fullban a domination 2 tényleg jó lesz különben nem fogok játszani vele :((( -
#7651 Nálam meg:
1. UT2003 demo
2. CS
5534534674585. BF