109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7907 Jobban is teszed, ha halgacc......
Ha tudnal bizonyos dolgokat, nem kerdezned.
-
#7906 Azt írtad senki vagy,mégis úgy viselkedsz mint ha valami nagy ember lennél.Téma részemről lezárva. -
#7905 En?????????
Mikor mondtam en? Ki mondta neked ezt? -
#7904 Te mitől vagy olyan nagy? -
#7903 Szálj le róla ok?Ő neki köszönheti sok magyar a game-t.Lehet hogy te is,csak nem tudsz róla. -
#7902 Nem nagy csavo, egy senki, mint te.
De megkerdezheted DUD-tol, ha gondolod....
BF resze ott elintezve.
MOHAA reszet megkerdezem Varia-tol, talan nekem el tudja intezni. -
#7900 Nem, nem mondtam, neked mondtam hogy TE egy segg vagy.
Nem kene hazudozni marci, mert keves vagy ahhoz hogy lejarass, de ha akarod, elintezem neked, hogy TE ne tudjal magyar BF/MOHAA serveren jaccani.
Vereb.
Varia
-
#7899 Nem azt mondtad, hogy utálod a BF-et + mindeni segg, aki ezzel játszik? -
#7898 Szep a neved marci, ugy illik is hozzad, igazan buszk ei slehecc ra!
Melto tagja volt az emberisegnek, akar csak te....... -
#7896 De az ipjét mondjátok már meg, mert fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Ne gyertek azzal hogy ua. mint a serveré, mert én azt sem tudom. :)
Dr. Josef Mengele OUT! -
#7895 Baromi egyszerű az ilyet elkerülni:
Teamspeak.
nem mondtuk még eleget ???????
-
#7891 Viking koma !
Nézd már meg az alábbi hozzászólást , mert vki erdőben jár szerintem és jól eltévedt . -
szabi.hu #7890 viking ! ha te vagy claw akkor csak annyit,hogy ha valaki pickup utan kiabalugye azt mindenki hallja,ilyenkor az egesz palyan mindenkinek kikene merevedni,hogy az emberke beugorjon,persze villog sargan is,de ugye nemtudni hogy van beallitva a minimappod stb,szal az ember csak avval foglalkozik akit lat! a masik ,ha te igazi teamplayernek nevezed magad ,akkor soha de soha nem losz bele a sajat emberedbe ! Es ,ha tenyleg t vagy claw,akkor meg vegyel vissza az arcodbol kisbaratom,vagy talizzunk szemelyesen es az allando anyazasodat megbeszelhetjuk !!! -
#7889 Az obi-ipje és passa -
#7888 Ejj... Bocs! Elkezdtem nézni az F1-t.
-
Viking #7887 Bazze most hagytam abba... A végén már RatBaggel szenvedtünk a levegőben! Rájöttem pár dologra! Német géppel nem lehet lőni, de manőverezni annál inkább! Orosszal egyiket se! Kurskon tul magasak azok a redves fenyőfák! És ráadásul átrepeszteni se lehet köztük! Aztán: német gép sokkal jobb mint zero! Kb ennyi, jóccakát, claw lépett szunyálni! -
#7886 Mi a teamspeak server címe? -
#7885 Na ma játszottam elöször a fullal multiban, szoknom kell még a pályakat, de a Wake Island-en 1-2. helyen voltam mindig. :) Market Garden Pálya nagyon tetszik nekem!!!!!! :) Wake Islanden volt egy olyan rész, amikor jöttek a partraszállóhajóval vagy 5-en, és nem nyitották ki az ajtót. Nem tdutak kijönno, és így mind az ötöt lesnipeoltam lazán. :)) Omaha beach van a serveren?? Wake-t szedjétek már ki, dög unalom. -
#7884 Egy ember van bent TS-en, aki away, viszont kurva zajos. Minek van bent egyáltalán? -
#7882 Mindjárt megyek , csak lefürdök .Az UT2003 meg bőven ráér . -
#7881 Van itt egy "Dragon" c. Server...
De senki nem jön!:(
Mindenki csak az Obi-t szereti?:) -
#7880 Tele a server, teamspeaken meg senki... -
#7878 ja
-
#7876 Tudom hogy nem ide tartozik,de hátha tudtok segíteni.Honnan tudok letölteni 1 crack-elt ISO OFP resistance-ot.Előre is köszi. -
#7874 Rendszeresen!:))
Tegnap 2* is leszedtem Yola-t és "EdE-t":))
Mellesleg ők is engem távcsövessel.:((( -
#7868 Annyit tudook segiteni neked,hogy nézd meg ezt az oldalt:http://www.bf1942.hq.hu/ szed le a játékot és nyomd fel ujra lépésről lépésre kővesd,ez általaában mindenkinek műxik.Tedd fel a legujabb drictx-et,és ha gforce-od van ne használj 40-es sorozatu drivert mert ez valakinek szuperál valakinek nem. -
#7866 en anno elsokkent gratulaltam az FBnek a nehezen megszerzett elso helyert ^.^ -
#7865 en anno elsokkent gratulaltam az FBnek a nehezen megszerzett elso helyert ^.^ -
#7864 Tantra rulez ^.^ -
#7863 mi is elértünk és mit kaptunk? seggberúgást... -
#7862 Hi...
Na befejeztem,mert kiég a szemem 6 óra után...
Mindenkinek köszönöm a játékot!:)))
Még azoknak a csapattársaimnak is akik hátulról löttek fejbe...:)))
Ui: játszottam egy angol serveren de abba kellett hagynom mert ott még nagyobb a káosz mint nálunk!:)))))) -
#7858 Ja ja néha befagy, mert ez a fos má csak ilyen...
Viszont legalább már müxik az újraindító kis progi! Hurrá!
Nagyon bízom benne hogy az EA SOS csinál valamit ezzel, mert ha nem... nem is akarok belegondolni. -
TneX #7857 MOst már működik,tesóm játszik rajta,de az előbb nem ment mikor akartunk játszani:(
-
#7856 Most néztem. Megy a szerver. Nem tudtok rá csatlakozni? -
Viking #7855 Lehalt, ja... -
TneX #7854 Figyu,Obi szerver most lehalt?Nézze már meg valaki,mert nekem nem megy... -
Nav #7852 Ha valaki az életet tréfának veszi, gondoljon néha a poénra is -
#7851 Akkor lett volna gáz ha csak az ami zászlot lővőd át -
#7850 Nemtom, amíg filmekben, játékokban lehet, addig a logómban is. Majd kiszedem, ha a Heineken is eltűnteti az emblémájából a vöröscsillagot :)
(Egyébként ott az amcsi zászló is kompenzációnak) -
#7849 Lehet, hogy buta ember az, aki megpróbál másokon segíteni, (mégha az a segítség olyan apróság is, mint hogy elmagyarázza, miért nincs SEMMI értelme az egymás cseszegetésének...)de milyen ember az, aki meg se próbálja ? :)
Na gyorsan írj még valami, úgyse lehet az enyém az utolsó szó :)
DB