109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#7650 Na igen. Ki is felejtettem. Az egyik ami nálam megközelítette a CS-t az a Day of Defeat volt. Az tetszett. Kicsit persze zavart a túlzott relaitás (egy lövés halál) és hogy kicsik a pályák, de azért egészen bejött. Ez volt a 2. helyen míg el nem jött a BF1942, ami átvette a második helyet a DOD-tól nálam.:))) -
#7649 Ha bárkinek problémaja van a teamspeakkal,beállitás ilyesmi irjon. -
#7648 Hát igen, csakhogy ez a játékosoktól függ, nem a játéktól. Ezt nem lehet a CS számlájára írni csak a játékosokéra.
Egyébként a BF-ben az is tetszik, hogy a kapott pont jobban függ a bázisfoglalálstól, mint a fragtól. -
#7647 Ja, mellesleg a BF1942 demo-t is akkor ajánlotta nekem valaki, amikor leírtam, hogy nem találtam még a CS-nél jobb online FPS-t.
Hát sajnos a CS-nél csak bizonyos szempontokból jobb, még egészen más a BF. Nálam most 1.CS 2.BF a sorrend, de más feelingje van a kettőenk :)))
Egyébként mostanában, ha van időm leülni BF-ezek. :))) -
Árnyvadász #7645 Vyergas: Ez így van. Jól mondod.
Sárkány: thx. Megnézem a readme-t. -
#7645 Izlések és pofonok! -
#7645 Ja, mellesleg a BF1942 demo-t is akkor ajánlotta nekem valaki, amikor leírtam, hogy nem találtam még a CS-nél jobb online FPS-t.
Hát sajnos a CS-nél csak bizonyos szempontokból jobb, még egészen más a BF. Nálam most 1.CS 2.BF a sorrend, de más feelingje van a kettőenk :)))
Egyébként mostanában, ha van időm leülni BF-ezek. :))) -
#7643 A botok asszem egy részet értelmezik az üzeneteknek. Ha jól emlékszem a game readme fájljában benne van, hogy mikre figyelnek a botok. -
#7642 Semmi baj MEDIC! :))) -
Árnyvadász #7641 Annyit kérdeznék, mert nekem nem volt annyi időm bíbelődni vele, hogy a képernyő felső részében található menüsorban kiadható parancsokat a botok értelmezik, vagy tojnak rá magas ívben és csak az emberek elleni harcban van értelme.
Thx -
Hamlet #7640 Részemről inkább vagyok a kisebb létszámú csapatban. Ha többen vagyunk és nyerünk akkor nem jók voltunk csak sokan. Ha kevesen és nyerünk akkor meg naccsávók vagyunk a javából. :) -
#7639 Rockety!
Én nagyon sokat nyomtam a CS-t. Messze a legtöbbet ezzel játszottam online, pedig szinte minden FPS-t kipróbáltam onlineban és megállapítottam, hogy nekem még mindíg a CS jön be legjobban.
Hogy miert is most kicsit kifejtem és lényegében azért mert jelentős része a netcode-ra vonatkozik és ezt kérdezted.
Gyorsan válaszolva kérdésedre a BF1942 netcode-ja egy rakás ropi a CS-hez képest. Sajnos ez a helyzet, mindenki reméli, hogy következő patch-ek ezt javítani fogják.
Visszterve, hogy miert is a CS-t tartom még mindíg a legjobbnak:
Elöljáróban még hozzáfűzném, hogy a CS óta a BF1942 amit a legtöbbet nyomtam online-ban !!! :)))
Röviden, mert CS-ben van a lehető legjobban eltalálva a realitás, a pergő akció, a játék-mozgás sebessége, a mozgás realitása és a játszhatóság (nem eltúlzott realitás) aránya és persze a netcode. Nem tudom ez mennyire volt érthető. :)))
Kicsit bővebben:
Nekem egyetlen dolog számít, hogy jól szórakozzak a játékkal. Lássuk mi az ami ezt elősegíti és mi az ami hátráltatja ezt számomra.
1. Legyen lehetőség, taktikázásra, csapatmunkára, ne legyen ultragagyi ereszd el a hajamat (Quake 3)
2. A fegyverek nagyjából reálisan sebezzenek, ne kelljen 42 tárat belelőni az ellenbe, hogy összeessen (SOF 2)
3. Ne essek össze egyetlen lövéstől. Igaz, hogy nagyjából ez a reális, de nálam ez ront a játszhatóságon, a jó szórakozáson. Gyűlölöm, mikor mentelek/bújkálok fél órát majd egyszer csak összesek és nem is látom mi történt. (OFP, America's Army, Ghost Recon)
4. Nem szertem, ha nem reálisan, túl gyorsan, vagy idétlenül mozognak az emberek (Wolfenstein, SOF 2)
5. Azt sem szeretem, ha csak kocognak :))) (MOHAA)
6. A fegyverek működése, célzás és a netcode legyen jó. (BF1942-be sajnos ez elég szar)
(Az AVP2 LAN-on jó volt ,de valahogy neten nem jött be, biztos mert láma voltam. De ott is túl gyors volt a játék, meg idétlen az emebrek mozgása.:)))
Sok játékkal, az említetteken kívül másokkal is nyomultam és sokuk tetszett is a maga nemében (pl. Ghost Recon, MOHAA, OFP), de hosszú távon nem kötöttek le, visszatértem a CS-hez, mert egyszerűen jobban szórakoztam vele.
Most ennyi jutott eszembe. Szóval a fenti pontokban mindenhol arra a következtetésre jutottam, hogy a CS jobb. Szerintem a CS-ben nagyob eltalálták a realitás és a játszhatóság/mozgalmasság közötti összahangot/középutat. Nekem ezért tetszik. Ezért tartom még mindíg a legjobbnak. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménel.
Persze sokan meg fognak cáfolni, de az azért van, mert nekik más jön be. Pl. szeretik az nagyon gyors jétákot (Q3) vagy a legreálissabb játékot (pl.Infiltration), stb. Szóval az enyém csak az én véleményem, az én ízlésem :)))
A BF1942 viszont jött valami új dolog ami nagyon tetszett. Ez pedig a járművek és a jól eltalált hánorús csata feeling. Az az érzés, hogy egy nagy csatában egy kis emberként vagy ott. Hogy baszott messze egy repülöben ülő csapattársaddal is tudsz kommunikálni, együttműködni. Vagy egy tankban ülni. Hogy az egyéni teljesítményednek hatása van egy nagy csata kimenetelére és együtt ez még hatékonyabb. Szóval valami olyan érzés ami pl a Wolfban vagy a MOHAA-ban, de még az OFP ben a küldetés alapú akciókban sem volt meg nálam.
Ezért tetszik a BF1942 a szar netcode ellenére is.
Bocs ha párszor ismételtem magam.
Huh mennyit írtam. Nagyon ráérek :)))
U.i.: Én is várok egy játékot, ami szebb és jobb mint a CS, de még nem találtam. Szerintetek melyik lesz ilyen (csak a CS:Condition Zero :)) ?? -
#7638 Én már mondtam hogy este nem használom a TS-t mert vannak még itt a szobában. -
#7637 Teljesen igazad van,ugy hogy játszatok ne siránkozzatok.ja és a TK-soknak -
#7636 Szerintem meg felesleges az autóelosztás, mert vannak akik sokan akarnak 1 ütt lenni csapatban, összeszoktak, talán wilcoznak, akkor ezt lehetetlen lenne megcsinálni. Engem nem idegesít a túlerő, mert akkor is lehet nyerni, attól függ hogy vannak elosztva a skillesek. Meg ha télleg nagy a túlerő és vesztünk, akkor sincs nagy baj, mert tudom h nem lehetett volna megnyerni és én mindent megtettem a győzelemért. A cél főleg a szórakozáson van, nem azon h szétidegesgedd magad, h nem nyersz, vagy hogy ledobtak gránáttal. És akkor miva? Mehet a respawn.
Ugyanígy az sem idegesít, ha az enemy bekempeli magát a bázishoz, mert akkor meg ott a kihivás, h mégis kijuss élve (Impossible Mission Feeling):).
Aki igy szerzi a pontjait egésségére, engem nem zavar. Ennyi. D.u. OBI-n találkozunk. -
#7635 Tegnap sokat voltam Bf-en (magamhoz képest), de engem is idegesítenek ezek a dolgok: MIKE. Anyázás össze vissza, aminek semmi értelme, ha meg valaki kezdő és véletlen öli meg a társait ( tegnap nekem is sikerült soxor, de nem szándékosan) el kell nézni, pár hét múlva lehet h ő lesz az aranymedálos a végén. Azt utálom aki direkt öli a csapattársat. Na azokat kell bannolni, meg akik direkt kiviszik a hajókat a pályán kívülre. Az aki meg régóta penge az meg minek fényezi magát? Kis szerénységet!
Nem kell nagyarcoskodni, nem erről szól, hanem a szórakozásról. Ez Fun nem vérremenő háború. Ennyi!!! -
#7634 Tudom. Ha majd kell szólok. -
radical #7633 Te vagy MIKE.HUN? -
radical #7632 Sajnos ez igaz. Szerencsére ahogy egyre többen jönnek rá a játék ízére és lesznek egyre skillesebbek a lammaszám csökkenni fog. -
#7630 En meg ket masikat is elintezek, ha kell :) -
#7628 Látom itt egyesek nem bírnak magukkal!!!Hiába a CS hosszú távon ártalmas még jó hogy időben megutáltam az ottani kempelősdit meg a kinek van több headshotja szövegeket. Szóval azért mert te ultrabrutálmájer1000méterrőlfejbelövök mindenkit típusú ember vagy azért nem kéne ilyeneket irkálni , te is voltál kezdő mit szoltál volna hozzá hogy akkor lebarmoznak meg lámáznak.(biztos jól esett volna vagy jól esett neked mer biztos hogy voltak akkor is ilyenek mint te???) Bár a CS-ben ez ment az utobbi időben(1,5éve kiszáltam). Szóval csak óvatosan a szavakkal mert egyszer csak kimoderálnak vagy megutálnak. -
#7626 Azért van néhány kivétel... A tisztelt HUB klánt pedig ezúton kérném, hogy egy picit vegyetek vissza a hangnemből, mert a folyamatos anyázás és mocskolódás egy picit már idegel. Nanu haverotoknak már megmondtam, hogy bannolom az összes szerverről ahol csak admin vagyok, ne akarjatok az ő sorsára jutni. Ennyi. Köszönöm! -
#7625 Bazz , te is találkoztál azzal a félkegyelművel ?!
Kíváncsi lennék , hogy ez a MIKE azonos-e az itteni MIKE-kal ... amúgy is szeretjük egymást . -
KeFe #7624 Ez hihetetlen ... 2-3 naponta bemegyek picit jatszani erre a tarsasag egyik fele lama a masik fele fasz.
A mai nyertes MIKE.HUN a baromallat. -
#7623 Én ma is ott voltam, de egy idő után lefagyasztotta az összes hangot. Amúgy rohadt nehéz úgy belőni a hangot, hogy mindkét oldalon lehessen hallani a másikat. Ha meg 4-en, 5-en vannak, akkor szinte lehetetlen. -
Viking #7622 Mühahahaha! Meglettem én is vádolva vmi szépnevű által hogy csalok! LOL! Mer'hogy belém (mellém) lőtt 2 tárat BAR-ból, két tárat pisztolyból, 3 gránátot is mellém dobott és meg mindig éltem! Jujj! Imádom az ilyeneket! Azért mert nem tud célozni nem csíter a másik! Eltalált vagy 3 golyó, és felgyógyítottam szépen magam aztán lelőttem, az meg ott köpködött rám, hogy "rohadt csíter húzzál a sunyiba!" Hogy röhögtem el nem tudjátok képzelni! Amúgy jó volt a mai játék, főleg a Battle of the Bulge meg az Operation Battleaxe volt szerintem nagyon rullah! Na mindenkinek jóccakát, holnap találkozunk! (és nem lesz benne semmi köszönet! ) -
szabi.hu #7621 bazz a teamspeakban alig vannak,aki van az is zenet nyom,raadasul nem ertem mit beszelnek !! es a furumban se valszoltok az eziranyu problemakra,igy sose lesz ebbol semmi
-
#7620 Nembaj MEDIC! néhányszor megrőptettél belefér
Ma is csak hárman voltunk az elején a teamspeakon,gyertek tőbben igy lehet tényleg taktikázni is időt,odafigyelést se vesz el.Faszán le lehet egymásnak adni a drotot hol az ellen. -
#7619 Miért nem használjátok az a kiba**ott TS -t?! Azért van! Használjááááááátok! -
Sir IvanHoe #7617 Nemjo, mert van olyan , hogy 1 embert minden halalkor atpakolgat ide-oda.
Amugy meg ez nem Counterstrike hanem real haboru. Ugyhogy szokni kell, hogy neha tulero ellen kell harcolni. -
OBI POWER Restartolva.....
-
Viking #7614 Akkor jól látom! Gránátok: nálam is módszeres probléma, hogy nem figyel a kölyök rá hogy én mit csinálok aztán szépen belefut... De a csúcs az az mikor állsz bent a raktárban elfoglalandó ellenfél bázisát, erre bevág a kretén egy gránátot az ablakon... -
NaNa #7613 Van az úgy, hogy nem megy az embernek.
Majd legközelebb jobbat játszunk!
Jó ést mindenkinek -Axel - -
Viking #7612 Jól tévedek hogy lehalt a szerver? ASE nem látja legalábbis... -
MEDIC! #7611 Na behalt a szerver.
Ma nagyon láma voltam ez úton is szeretnék elnézést kérni minden csapattárstól, aki beleszaladt a gránátjaimba. -
#7609 akár :) tüzfal egy cegi dolog, de erröl Tyll barátun ktudna mesélni sokat :) -
pedro870 #7608 szvsz tűzfal beállítás is okozhatja -
#7607 de van az OBI-hoz külön teamspeak csati, tehát nincs alternativa :)) -
#7606 Roger Wilco-t próbáld ki, talán az is megteszi! -
#7605 Attol hogy a szerver nem válaszol neked, meg nem azt jelenti hogy nem tudsz csatlakozni rá!
Jelenleg fullon van a szerver, valoszinü az a problémád oka!!!