109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#11476 Amúgy szorry azoktól akiknek ez túúmáccs a nagy copy-paste kombóért. -
#11475 Aztaaaa :-) Én épp addoltam textet :) Egy fícsör kihasználása egyszerre elég is :) -
#11474 "You can add text, pictures, sounds, links to other sites, and more!"
Nem semmi, hogy hol tart mar a tudomany! -
#11473 Dióhéjban: Kicsit csúszik a patch. Múlt hét Pénteken jött volna ki. Jön a BF1942: The Road to Rome nevű kiegészítő csomag. 6 új pálya, új fegyverek, 8 új jármű. Olasz és Szicíliai 2. világháborús hadszínterek lesznek. 2003 elején fog kijönni.
It could be said that for every action, there's a reaction. In the case of this week's update, we have the action of bringing you some bad news, but the reaction is a heavy dose of good news. So we're going to give you the bad news first. So sit back, relax, and enjoy the surprise at the end of the update.
1.2 Patch
The 1.2 patch is in progress. We had originally hoped to release it as early as today, but some last minute problems are preventing that. Expect the patch very soon.
That wasn't so bad was it? Ready for the good news? Then keep on scrollin'...
The First Battlefield 1942 Expansion Pack
After seeing a flurry of rumors and speculations being circulated around the net, we're now ready to present the facts about our Battlefield 1942 expansion pack. What better way to do this than by bringing the news to the heart of Battlefield 1942 -- the fans and players.
Battlefield 1942: The Road to Rome
Electronic Arts is excited to announce the expansion pack, Battlefield 1942: The Road to Rome for the PC. The multiplayer-focused expansion pack will give players more of what they have grown accustomed to with the original Battlefield 1942 title, including more maps, more vehicles, and more fighting forces.
The Road to Rome will focus exclusively on the largely underpublicized Italian and Sicilian campaigns of WWII. Players can choose to fight on six new maps including Operation Husky (Sicily) and the battles for Anzio and Monte Cassino. Each map comes with highly detailed environments such as Italian houses, Mediterranean trees and even the Monte Cassino Monastery.
Controllable vehicles are the heart of the Battlefield 1942 experience and The Road To Rome will feature eight new vehicles in addition to the more than 30 in the original title. These include the German BF-110 and British Mosquito twin-engine fighter-bombers. Also debuting are Italian and new British and German tanks and anti-tank guns. New hand-held weapons include the Italian Breda assault rifle, British Sten SMG and bayonets on rifles.
Staying true to the Battlefield 1942 massive multiplayer legacy, The Road To Rome will support up to 64 players (on select maps) and give them the ability to fully experience World War II combat. Playing as several infantry classes, gamers can control many weapons available to the Axis and Allies and command numerous land vehicles, ships and aircraft. Two new fighting forces include the Free French Forces and Italian forces.
Currently under development by Swedish-based Digital Illusions. Battlefield 1942: Road to Rome is scheduled to be released in early 2003 under the EA GAMES brand. The original Battlefield 1942 is required to play The Road to Rome.
-
#11472 az majd a kiegeszitoben ^.~ -
#11471 Beszart a Xeneo webszerveretek :) Csekkold le.
Mi lesz amúgy ott látható? -
#11470 lesz az 1.2-ben valami új fegyver vagy valami? -
#11469 meg azt is megtudtam, hogy az EA tartja vissza az 1.2es patchet ... nem tudni miert ... -
#11468 szoval ... ismet kis hirezes mindannyiunk kedvenc fejleszto csapatatol:
Az a helyzet hogy amikor elkezdtuk csinalni a BF-t akkor nagyobb hangsujt akartunk fektetni a tank es a repulo csatakra, igy a gyalogsagi resz kicsit hatranyba szolrult.. (ez latszik is a gamen)
... a kovetkezo jatekunkban mar sokkal tobbmindenre fogunk figyelni, ugymond a BF csak bemelegito volt ;)
-
Lifeforce #11467 Naszal :)
Elindult a szerverünk 50playal :)
Mindenkit szeretettel várunk mert tesztelni kell, hogy birja-e az 50playt!!!!
Nincs ma jelszó de ha müxik akkor "bfhun" lessz a jelszó holnaptól.
Aki nem használ szerver szemet annak itt a cím:212.92.18.103:23000 -
#11466 haggyá békén :P -
#11465 Miert nem tudok OBIra felmenni?
Mindig mikor probalok valami corrupted data-t ir ki!! SEGITSETEK PLS!
-
#11464 Statisztikailag 40 üzenetenként megkérdezi valaki. -
#11463 ma még semmi értelmeset nem csináltam
ez a dedurva.... -
#11462 OK megyek probalni de valoszinuleg csak este -
#11461 Szerintem kezdhetünk fogadásokat kötni egy héten hányan kérdezik meg ;o) -
#11460 ez azért van, mert nem olvasol rendszeresen fórumot :)
meg azért mert van fenn új map
link a maphez - cca 50 üzenettel alattad, csak (mint a legtöbben) b*szol elolvasni csak kérdezel :) - a #11399-es üzenetben
http://alvilag.hu/lifeforce/map.zip
...
ha felrakod obi kompatibilis vagy, ha nem obira akarsz le kell szedned ezeket
-
#11459 Te vagy az első aki ezt kérdezi... -
#11458 Emberek. Az mé van, hogy csatlakozni akarok az OBI-ra, de azt írja ki, hogy Error: courrupted data -
#11457 Lenne egy kérésünk me tesztelünk egy servert,probáljatok minnél többen csatlakozni,hogy lássuk mit bir.14 óra 30-kor indul és egész este megy.IP:212.92.18.103:23000 pass nincs.THX.Ja és kapjátok le a kiegészitő airkraftwake mappot mert csak ugy indu mint a dragon. -
#11456 Meg mindet.A hero az nagyon állat és kidolgozott. -
#11455 nembaj seat, megéri :) élvezni fogod :)
szerintem nézd meg a owned-ot is :)
meg a stunts-ot
esetleg az explosions-t :)) -
Seat-melo #11454 File letöltése: becsült hátra lévö idő: 11óra 53perc! :-( > melo -
#11453 nbrigade powa :)
má egy ideje promózom itt a movie-kat... -
#11452 Ez a video über alles.Mintha Schwarzeneggert látnám a commando-ban.Csak a vége nem stimmel.
http://www4.filefront.com/iron-bin/ff/root.p_bin_/;page__download_file;filepath__/gamingfiles/Battlefield_1942/Media/Video/nbrigadethehero.zip;clear__cdkey,page,filepath;cache__1F
Ez kötelező!! -
#11451 nem :) -
#11450 Ezt is meg kell néznie mindenkinek:
http://www5.filefront.com/iron-bin/ff/root.p_bin_/;page__download_file;filepath__/gamingfiles/Battlefield_1942/Media/Video/nbrigadeownedhigh.zip;clear__cdkey,page,filepath;cache__1F -
#11449 Merre jártatok a hétvégén? Alig voltak 201-esek tegnap.. :-( -
Petko #11448 és a minősége is elég jó, szépen megcsinálták. Bár az előző verzióval az volt a gáz, hogyha használták, akkor m10 ek nem születhettek, de ebben az új változatban már m10 es is lehet mellette. Egy gond még, hogy mivel az összes allie ponton, ahol fix légvédelmi ágyú lenne, egy ilyen születik helyette, eléggé kiegyenlítetlen az axis fix flak okkal szemben. -
Seat-melo #11446 Off: Jó ebédet all! -
#11445 Hat azt meg minek DEMO-t meg hasznalja valaki?
nem semmi -
#11444 Latod latod?
Mostmar nem csak te utalsz engem a jatekban mindig, hanem teged is utalni gognak :-) -
#11443 az nem lehet én nem bántok senkit
meg különben is süni mindig megölt, úgyhogy valami KLone-om lehetett ,) -
#11442 találtam 2 egész jó videót itt:
http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7022
és itt:
http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7675 -
Seat-melo #11441 1-2 hónap és talán belejövök. -
Seat-melo #11440 Erről jut eszembe...a tegnap esti 25 halálból min. 20-t Neked köszönhetek! :-) -
Seat-melo #11439 -
#11438 sajna nem
ez a game demó verziójához használható mod
:) -
#11437 pedig nem vagyok rossz neten sem ,)
sőt van aki még IRL is képes nézni :)))) -
#11436 Hat mint a dzsipp, de gyorsan lehet menni mindenhova frankosan