109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Seat-melo
    Nem rossz,csak nem látok rajta fegyverzetet.
    szvsz.így elég sebezhető a benne ülő.
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7757
    Ez micsoda csak nem DEMO felvevesi lehetoseg.
    Tudjatok nem tudok angolul, de ha esetleg valak tud az lefordithatna, mert ha az, akkor az nagyon jo lenne.
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7753
    hat ez a keteltu se rossz
  • Seat-melo
    Nem lehet rossz a leirtak alapján.
  • Seat-melo
    Bocs, csak dolgozni is kell :-)
    Szóval,aki képes neten nézni a BB.-tDe Ők tudják.Én inkább BF-mint BB.
    Ui:Persze a müsorra gondolok. :-)
  • LSC
    az a baj szerintem nem lessz vége hamar.Az egyik munkatársam teljesen rákattant és le kell kötözni ha mást akarunk nézni a tv-ben.
  • Petko
    ezt kéne a szerverekre rakni: http://www.bf1942files.com/file.info?ID=7883
  • BurnBaby
    lol
  • BurnBaby
    az okosok szerint amúgy a szélessávú felhasználók orrba szájba reality showkat néznek, az fogja a sávunkat. nemtom, mert én még tv-sen se gerjedek rájuk, nemhogy a sávomat ilyesmire... de hát ki mire, ugye... mindenesetre ha van benne igazság remailem hamar vége lesz ennek az őrületnek...
  • LSC
    Ezé akartál te kijönni már a bígbrádá házból mert már elvonási tüneteid voltak mi?
  • Seat-melo
    Ja! És tegnap 21:00 körül 1-es pinggel játszottam.*intem 2 dolog a ping és a sávszél. ebből a szempontból.
  • Seat-melo
    Hy all! Nekem TVnet-em van és kb.2hónapja gáz-akkora a zaj a kábelben,hogy 1* 120Kb/s a sávszél. köv. pillanatban 1.5Kb/s!Élmény így játszani! -TV-NET!!!
  • BurnBaby
    magyar szerverekre én se panaszkodom
    külföldre is ha épp minden ok 90-100 a ping (angol, svéd, német szerveren voltam). Ha meg épp szivat a chello akkor 200+...

meg jóreggelt is
  • Frankie
    Lehet, hogy akkor én itt kisebbségben vagyok.
    Chellom van és még nem volt gondom vele, 25-35 közti stabil pinggel megy...
  • MEDIC!
    Az az igazi baj a kábellel, hogy sokkal több csomóponton megy át a forgalmad amíg kiérsz a magyar gerincre, mint DSL-nél. Aztán elég, ha az egyik ponton nagyüzem van, és mindjárt sokat várakozik a csomagod, roszabb esetben el is dobja azt.
  • MEDIC!
    Nevetni fogsz Skorpi, de 56Ks modemmel stabilan 180-200 közötti pinggel nagyon jókat Opflespontoztam mindenféle parajelenségek nélkül, csak drága volt az volt az igazi baja.
  • skorpio7
    Szerintem csak azért nem tudja mi a helyzet , mert sohasem volt modemje . :)
  • tokfej
    Egy matávos isdn 7-8k-s sávszélességgel jó ha van 150-200-as pinged.
    Adsl-nél 12/50k ha dc-n kihasználom mindkét irányt akkor mér van a bf-ben 9999 pingem ?
    Valami összeffüggés csak van nem ?
  • ssc-suni-hu
    Konyorgom egy picit olvassatok vissza a forumban mielott kerdeztek. Szerintem ezen az oldalon is van egy megoldas. De az elozo 3ban biztos benne van vagy ketszer.
    Ha most en neked segitenek, akkor en is vegigneznem az oldalakat, mert csak en is igy tudok segiteni. De ezt nem teszem, tedd meg te. Egyebkent egy uj palya lett felrakva, szoval egy zip linkjet keresd es kovesd a forumban avagy a fajlban levo utasitasokat.
  • MEDIC!
    A napokban olvastam a UPC hirdetését egyből szegény csellós kollégák jutottak az eszembe. Azt írják, hogy "Ön velünk élvezheti a szélessávú, szupergyors internet minden előnyét".
    Nos ez nem igaz, mert például egy jót jáccani rajta lehetetlen. Egy ismerősöm pedig arról tájékoztatott, hogy a TVNET-es dolgozók is az ADSL-t ajánlják kábel helyett.
  • Tyler
    tőlsd le 11399-es hozzászolásnál azt a mappot és tedd fel.
  • Xboxman
    a sávszélesség nem arányos a PING-el szal nem azért van!
  • szabi.hu
    hol kell megnézni pontosan? köszi
  • Tyler
    A CB figyelmébe,itt megnézhetitek a SOF2 war eredményeket:http://obi.servegame.com/
  • skorpio7
    Hát nem sokat olvastál mostanában más fórumot , igaz ?!
    Szóval ettől a hónaptól kezdve , ha a 15 GB-ot meghaladja az adatforgalmad , akkor hazavágnak egy 64 kB/s-os ( azaz egy modem sebességének ) vonali sebességre .
    Nézz be az Általános vagy Programok beszerzése topic-okba .Ott külön átkozódó topic-ok vannak a UPC ilyetén ténykedése miatt .
    Amúgy valójában most váltotta csak be azt , amit már régóta igért .A chello honlapon nézd meg a számláó állásodat , ha több mint 15 GB , akkor bizony nem sokat fogsz BF-ezni többet ebben a hónapban .
  • ÁjjLe BoBBi
    Help ! Kibaszott chellom van, és nem lehet normálisan játszani vele BF-et mert 350-es pinfem van az OBI-n !!! Kurva álet szentem én nem erre fizettem elő 1 évet !!! De mostanában igaz nem ilyen nagyn de a CD sem jó ott 80-100-as pingem van a 40-50 helyett ! Ja igaz az hogy ha sokat tőtök le akkor lekorlátozzák vagy mit csinálnak ???
  • Petko
    akkor azt is eljáchatjuk, hogy minden egyes percben amig nem vagy a szerveren, kapok 1 ft ot?:)
  • Petyus_
    Ekkora láma lennék? Ez lol. :)
  • Petyus_
    Nekem olyankor nem írja ki, vagy igen? :) Azt tudom hogy vannak pöttök a jármű kis képén.. de a nevet hova írja? Na mindegy, én úgyis gyalogosan szeretek közlekedni. :)
  • magus
    thx:)
  • ssc-suni-hu
    Egyszerubb megoldasom van a problemara. Nyomd meg az 1-est vagy 2-est attol fuggoen, hogy melyik ponton vagy es kiirja a mindket nevet.
    Namarmost amelyik nev rad nem illik az a masik ember neve :-)
  • Petyus_
    Arra gondolsz ki ül felül? :) Váltasz külső néztre C-vel és meglátod. De fölösleges nézegetni, az illető úgy se fog sokáig élni. :)
  • magus
    egy kérdés:

ha ülök a tankban, hogy tom megnezni ki ul meg melletem?
  • Lifeforce
    http://alvilag.hu/lifeforce/map.zip
  • Lifeforce
    igen.
  • Petko
    ki rugja ki a cheatereket, napi 24 órán át ott fox rajta játszani?:)
  • Petyus_
    Ja nem tudtam, hogy nem lehet kikapcsolni. Értelme pedig sok lenne:

1. Simi írta, csak közelről lehet feilismerni: egy pillantás a térképre, és meglátod ellenség-e. Ha csomó skin lenne, mint MOH:AA-ban akkor megérteném miért kell ez, de így?

2. A snipernek egy újabb hendikep a gyilkos megmutatásán kívül (mint lejjebb írtam).

3. További negatívuma, hogy én pl. magamról tudom, hogy ha látom, hogy pl. Tyler ül a Tigrisben nem pedig Vérpistike12, akkor máshogy viszonyulok hozzá, és enélkül izgisebb lenne a játék.
  • skorpio7
    Már alig várjuk !
  • Lifeforce
    Mindenkinek:
    Én is játszottam 50play-s szerveren és tökéletesen ment.A játékról nem is beszélek, hogy milyen állat volt.Sem új map és semilyen mutator nem lessz rajta.De most elmondom, hogy nagyon jól fogunk szórakozni mert csiterek és balfaszok kb 5percet játszhatnak max és már repülnek is a szerverről.
    Természetesen ide is bele írom a belépési jelszót.Rájöttem, hogy nincs értelme szabályokat írkálni.Mindenki játszhat rajta aki csak akar úgy,hogy a többiek játékát ne rontsa el.
    Mivel nem lehet kikapcsolni a fej fölötti név kiírást és nem is látom értelmét ezért nem lessz kikapcsolva.Mindt már írtam teljesen gyári játék lessz felrakva 1.1verzióval.
    Természetesen amint kijön az 1.2-es pöcs rögtön fel is rakom. :)
  • Lifeforce
    nem.
    http://alvilag.hu/chaosbrigade