41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#885 viewcast Osprey-220 erről a digi kareszról hallott már valaki valamit? -
Borg #882 Aquamarkot inkább hanyagoljuk... egy rendszeren belül sem ad ugyanolyan pontszámot ;) -
#881 Bármi jó lesz. 3dmark-ok, Aquamark, különféle játékok... -
#879 nembaj, megvárjuk! :) -
#872 csak a a kérdés, hogy hol. ;)
Ugyanis nekem azt mondták, hogy már BP-n sincs... -
#870 írtam mailt -
#869 [email protected] -
Borg #868 PÜ-ben intézzétek, arra van. -
#867 ööööö, nekem akkor is kellene email cím -
Borg #866 Nincs bolhapiacolás basszus, ezerszer megmondtam, hogy emailben intézzétek ezt. Továbbiakat törölni fogom (de ha nem lennék ilyen lusta most, az eddigieket is..)
Btw, a tomb raider is csak 1-2 DX9 shadert használ, és azt sem túl jól, szóval még ezt sem szeretik DX9-nek hivni. -
#849 amúgy aszittem, hogy valami újabb képről beszéltél -
#846 aha -
#845 Ez ollie-nak ment... -
#844 ? Bocsi de nem értem. -
#843 amit belöktem a megvan a kép felkiáltásom alá :) -
#842 hát tudod lehet, hogy igaz ez az eredmény, de vajon tényleg valós eredmények? én csak azt hiszem el amit magam látok, sajnos lehet ez akár marketing is. -
#840 :) nagy kaland -
#839 szerintem is -
#838 Jelen pillanatban szvsz a Gef4 a legjobban ármegérő kari.
(20 K körül...). -
#837 nincs is 8.1-es nvidia kártya, a gef4 csak dx8.0 :)) -
#836 milyen kép? -
Szal dx8.1 alatt sem elég jó ez a kari, és ott ugyi gyorsabb a gef4 a 4x2 pipe ill. tmu miatt... -
#834 Simán! Nem vagyok ATI fan hidd el annál nagyobb az orrom! :)
Ami jobban megéri és nálam sokminden megfordul. -
#833 öszintén én elismerem, hogy az ATI-nak most jobban megy, ha az ár/teljesítményt nézzük, de NV jobb ha az ár/megbízhatóságot nézzük! -
#832 Megvan a kép!
Csodálatos eredmények... -
#831 JUJJJ! Elfelejtettem. Bocsi.
Intézkedek. :) -
#830 Hát engem tutira nem sértettél meg :)) -
#829 Na az a baj, hogy nem hasonlítottad mondjuk egy Radeon 9600-hoz. HA megtennéd, rögtön látnád a különbséget. De elég betenned a gépedbe a Gef4Ti-t és rögtön megtáltosodna az FX5600-hoz képest. -
#828 ez a véleményed, ok. sajnos nem értünk mindenben egyet, azért haverkodunk ugye?! -
#827 Semmi sértőt nem írtam.
De ha bárkit megbántottam SORRY! Csak végre lehet vitatkozni és nem veszekedni! :))) -
#826 én tesztelgettem ezt azt de sajnos a mostani csúcs kártyákhoz csak annyi közöm van, hogy elolvasom azokat a publikált teszteket -
#825 Korrekt! Ez így van, viszont én teszteltem otthon. Nagyon kevés! Egy ilyen vas mellett is hurka. Ennyi. bele kell törődni, nem kell ilyen szart venni. -
#824 Amúgy van valami videokari ügyben? :) -
#823 na, akkor írj teszteket, amiket te csináltál :) -
#822 Arra vigyázz, hogy ne legyen sértő valaki számára amit írsz. Tehát ne keverj bele érzéseket, maradj tárgyilagos. -
#821 Csak a tomb raider DX9 eddig, ja és a HL2 lesz... -
#820 én csak azt sajnálom, hogy a tesztek amiket publikálnak azok csak irányadóak, és ezeket mindenki benyalja, de az igazán hiteles teszetek azok amiket a saját rendszerében csinál az ember...asszem ebben egyetérünk vagy nem!? -
#819 DE KELL! Mert amig ilyen szarokat csinál mindegy, hogy ATI,NV vagy akármi az bekaphatja! Egyébként nem kerül az olyan sokba, csak ügyesen kell csinálni, időben kell adni-venni. Egy 9700 meg simán elérhető árban van ha egy 5600-hoz hasonlítjuk! De teljesítményben sokkalta jobb.
Szerintem bestbuy saccperkábé még legalább egy fél évig, és nezd meg mikori kártya. Na ezért tudta agyonvágni az ati az nv-t. Az R300 miatt! -
#818 na, mondj egy dx9-es játékot :) -
#817 de jó, kezd éledezni ez a topic :D