41382
ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
    MSI Sokkal szebb a kártya! :) Az Asus mostanában olyan színű cuccokat csinál, hogy az valami hányinger. Sebességben meg soha nem volt az elsők között, csak árban.
  • hen-tes
    ja, indoklást is kérek
  • Ruffi
    asus
  • hen-tes
    na találtam ilyet
    Abit Siluro GeForce4 TI4200 128MB 8x OTES 26.592 Ft
    Asus V9280TD GeForce4 Ti4200 8X 128MB TV-OUT 29.092 Ft
    MSI GeForce4 TI4200 TD Oem 128MB AGP8x /DDR, Tv-Out/ 29.292 Ft
    melyiket ???
  • end
    kösz!az alaplapoknál mire jó az AGP?8*4*?
    Hupsz, ráklikkeltem a Mehet gombra.
    Szóval: Az, hogy Sapphire vagy Club3D teljesen mindegy, a lényeg, hogy a kártya órajele 400MHZ legyen a memória pedig 300. A 9600Pro ból is van több fajta több néven, nagyon figyelj a számokra amik mögötte vannak, ha nincsenek,akkor kérdezd meg, nézd mega kártya könyvecskéjét. Amit én láttam Club3d ben az tuti 400/300 as volt, tehát jó.

A 9600xp amit kérdeztél az 9600XT gyorsabb mint a pro, de csak az órajelben van különbség, nameg az XT drágább legalább 5,000rel, de ha megvan hozzá a rendes szoftverkörítés, esetleg játékok is akor megéri. Jobban is tuningolható, szüóval ha belefér az árba vedd az XT-t, azzal nem foghatsz mellé.
    Na ez már egy kicsit érthetőbb, de nem sokkal
  • end
    ati9600pro 45e-ig ez a legjobb amit kapni lehet(úgy halottam)a lent leirt egy arlistábol van és azt kérdeztem hogy ez e az a jo amit kapni lehet(fő a biztonság:))
    vagy úgyanilyen arért jobb az a shaphire? amiről lejebb irt az lt balu?halottam 9600 xp-ről is hogy jobb az kb mennyibe kerülhet?
    Én meg nemigen értem a kérdést Légyszives fogalmazd meg újra mert ez kicsit zavaros.
  • end
    ati raedon 9600pro 128MB DDR8*AGP TV+DVI /powercol/
    ez az a jó kártya mi az a sapphire?
    (nem igen értek hozzá)
    Rage3d.com onnan töltsd le a Rage3dTweak -ot az kiírja, hogy mennyi, és ha már ott vagy egy csúszka állításával tuningolhatod is.
  • Lt.Balu
    Sziasztok!
    Kb egy hete kérdeztem a véleményeteket,hogy FX5600,vagy 9600Pro -t vegyek-e. Hát megvettem a Sapphire 9600 Pro-t.Igaz karácsonyig nem kapom meg (:ÐÐÐ),de kiproszáltam.és mindenkinek ajánlani tudom,mert hihhhhhetetttlenjóóóóóóóó!
    Sztem 45ezerért a geforce soha nem fog ilyen minőségű karit csinálni!Nagyonjo,télleg!
    Lt.Balu(HA-FUN)
  • end
    milyen alaplap jo hozzá?
  • UnConnecteD
    9600pro ar/teljesitmenyben kivalo kartya, de a 9600xt meg jobb
  • end
    milyen az ati 9600pro?
  • Davidus
    kösz megjavult
  • BaLeeX
    Vagy a Powerstrip-et szerezd be, vagy pedig egy Reforce vagy Refreshlock nevű progikat.
  • Davidus
    Sőt nem is 75hz hanem 60... Valaki help mielött megvakulok:D
  • Davidus
    Ja és radeon tuninghoz melyik progit érdemes használni?
  • Davidus
    Na sikeresen belőttem a kártsát. A sebességgel és főleg a képminőséggel meg vagyok elégedve szal megérte a csere. Egy problémám van csak még pedig az hogy 75hz a max d3d-ben. A legujabb catalyst van fent. Valami ötlet?
  • Borg
    Nem.
    DX8-ban max a pro éri utól.
  • Davidus
    Na megvettem a kareszt. Nem pro lett hanem sima connect3d 9600. Úgyis csak a warcraft3-al játszok ami 3d-s ahhoz meg elég volt a gef3ti200 is:) Igazábol csak a jobb kép miatt vettem meg ezt+mert kell tvout. Sebességben hol van a 9600? Gef4ti4200-at eléri?
  • Davidus
    Jó hogy szólsz:) Ez valóban 400/400... Na akkor marad a Connect3D.
  • Davidus
    Simán kiadnék enyit egy 9600pro-ért csak a gyártórol nem hallottam még. Szal errol kéne info:)
  • Davidus
    pro
  • Davidus
    bruttó
  • hen-tes
    nettóba vagy bruttóba fizeted ?
  • Davidus
    EZT a kártyszt érdemes megvenni?
  • Gbr
    Most vettem egy ilyen kártyát,tesztelem.
    Aki beszerelte azt mondta tett fel valami meghajtót ezt,hogy tudnám megnézni iletve ,hogy tudom lecserélni ha nem jó,símán felinstalálom a drivert,és melyik lenne a legjobb,honnan?
    Bocs,hogy ennyi kérdésem van de eddig Gef2-m volt és ez más elbánást kér.Gondolom!
  • Ruffi
    Egyre jobban kezd megtetszeni ez az Asus 9600 xt...mit gondoltok rola?
  • Wanted
    Ok. Legközelebb hétfőn lesz akkor kártyám. (Ha hoznak normálisat.) :(

• ollie
    Ja, ez egy butított karesz, mert a gyári 400/600 helyett csak 400/400-on megy. Ne vedd meg.
  • Sir Quno Jedi
    Egy gondom van még a Club 3D Radeon9600Pro-val. TV módban mindig 1024*768-as képet ad és ha belegebedsz sem engedi átállítani (azaz engedi, de nem reagál rá, miközben a desktopom 1280*1024-ben van a moncsin). Rádásul ez is csak composite-ban nézhető (bár jó szar), mert S-VHS-en (aranyozott meg minden) meg olyan trágya, zajos, nézhetetlen képet generál, hogy lehül az emberben a vér ! A legújabb driver-eket is kipróbáltam, áthívtam nagy Radeon szakértő barátomat (ő főleg AllinWonder-ekben utazik), de bizony nem boldogultunk a kedvessel. Megjegyem a Ti4200 csont nélkül produkált mindent jól. remélem azért ezen majd túlesünk, csak kissé kiborító ez a béna, bug-os driver ! A TV-Tool meg nem csípi a DVI-D moncsimódot... brrrr...

Szal. valami atomRadeonos segíthetne kicsinyt, hogy mi a szent lószart lehet csinálni ezzel, mert szeretnék továbbra is filmeket bambulni a gépemen, mint a "régi", szép Ti4200-es időkben !!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nekem a Radeon-os ismerőseim mondták, én csak engedelmeskedem !
  • Sir Quno Jedi
    Hát ez az ?!!
  • Wanted
    Hi!
    Úgy néz ki mégsem Club3D lesz a kari. :(
    Excalibur 9600pro, 400/400-as. Erről tudtok valamit?
  • ollie
    Mit pontosan? :)
  • ollie
    Nem lenne jó ötlet lecserélni. A kérdés, hoyg feltelepítetted e a driver-t rendesen, valamint a dx9-et.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt azért részeletesebben is kifejthetnéd ! :DDD
  • ollie
    számár=számát