31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Daza500
    Szenny, mocsok, társadalmi fertő már ez a sorozat...uram, irgalmazz...
  • rcstuning
    Mondjuk akkor én is elgondolkodtam, hogy homo-ra váltok. Szerencsére Botond nincs mindig félmeztelenül... :-)
  • autoszimulator
    mer miko rajzolta kinga botond szétgyurt testét, akko az aképzelgés, hogy rámászik, miszar votmá :DDDDDD
  • rcstuning
    Neked is jó volt? EZ volt az első mondat...Tipikus hülye kis p*na. A Pali meg jobban tenné, ha egy k*rva nagy pofont letekerne a feleségének. A leggázabb fordulat az egész sorozatban, hogy a Kinga beleszeretett a kis Botondba. Hogy nézte ahogy csókolóztak a Vandával. Jézus-Mária! Ezt hogyan jutott a forgatókönyvíró eszébe?
  • djukel
    Tilda hiába küzd, az Erik gyerek két héten belül úgyis mellbekurja.
  • Trance Angel
    Na, Botond most átgondolhatja, hogy megérte-e megfektetni Vandát. :D (a csaj és a faterja maitt is)
  • Kicsihuszár92
    Te meg nem szal sicc a videókártyás topicba XD
  • V43 1105
    De nagyon vágod a témát Kishuszár :))
  • akyyy
    anno mikro volt a bk a kezdetektők, akkor a magdi és vili elmentek iylen hotelszerüségbe, ott biztos történthetett velük valami:D

meg amugyis magdinak van vagy 4 gyereke, hol lenne má szüz
  • Szolnokboy1
    ááá, sztem csak kézimunkázott neki.
  • autoszimulator
    képet vagy nincs :D
  • HURRICAN
    A Magdi néni még nem volt szexjelenetben de nem hiszem, hogy szűz lenne :D
  • Kicsihuszár92
    de imi már szexelt a Kingával...XD
  • adamboro
    Ez a Vanda tutira wudu-képességekkel van megáldva: szex elött gyujtott 1 gyertyát, szex után meg minimum 2 égett.
  • autoszimulator
    imi
  • rcstuning
    Maradt még szűz szereplő Bandikán kívűl?
  • adamboro
    Egészen biztos, hogy kitalált, mint ahogy a "Kangyal" is az. (legalábbis az i-go magyarország térképe nem tartalmazza.
  • Szolnokboy1
    XDDDXDD

ebbe a sorozatban a szűzlányoknak nem kering vér a szűzhártyájukban :-/
  • rcstuning
    Na a Tildáék így biztos nem költöznek, ha a Pali megveszi a Novák-futárt. Remélem a következő részből kiderül, hogy a bukméker csaja metálos vagy krém színűt választott.
  • rcstuning
    Nem igazi, de a Bandika annyira hülye, hogy örül neki :-)
  • tzsoltika
    A Hector Wector igazi játék? Gondoltam kitaláltak valami gagyi nevet :D
    Még nem is hallottam róla :D
  • rcstuning
    Te mázlista!
  • Szolnokboy1
    :DDD A Hector Wector 3-at én is most tolom :)
  • rcstuning
    El is felejtettem mondani, hogy mennyire irigylem a kis Bandikát, mióta megkapta szülinapjára Emmától a "Hector Vektor 3"-at és Nórától a szirénázós rendőrautót...
  • rcstuning
    Pont ezért szeretjük, mert ilyen. Tele van paráznasággal. LOL
  • autoszimulator
    vótkérdés?
  • Rodman6
    Ti a Batárok Köztet nézitek a Retek Klubon? Váljék egészségetekre. Kár ilyenre a cellulózt pazarolni... már 8 éve meguntam! Mi a francos fenét lehet ezen nézni? Mindenki összejön mindenkivel, rá egy évre jön két új szereplő egy elmegy, azok is összejönnek mindenkivel... hát bazzeg röhej, itt Győzike országában... Ki kellene tenni a határátkelőhelyekre egy óriásplakátot: Welcome to Land Of Győzike
  • rcstuning
    Hát erre kíváncsi leszek... Remélem Alex hazamegy ellenőrizni és üzletet köt velük: Nem mondja el Vanda anyjának, ha beszállhat.
    Nagy party-t csapnak hármasban... (rohadt perverzek...)
  • akyyy
    én is láttam előttem álló nő a plénztárnál blikket vett.
  • spidey91
    ma fog valami történni... Vanda és BOtond között ma Blikk naon komoly b@szás lesz... LOL WTF OMG felvilaa cici!:D:D
  • ryhdeksan
    snájdig .ASD.ASD.ASD.ASas
  • Daza500
  • Klemice
    jajj neeee
  • rcstuning
    Az Oszvald Marika lesz a Boglárka... Szerintetek a Magdi mennyire lesz plafono, ha megtudja, mire készül ez a Snájdig?
  • Daza500
    Snájdig milyen pofát vágott...
  • Kicsihuszár92
    Snájdig megy a randira!!!! (csak Gézával:S XD)
  • mama2
    Zsolti az sose, Az Alex meg Lacee kedvéjé nem fog lemondani a Menedzser karierről. (nagy sohaj), nem tom mi lesz így Lacival:(. Amúgy ugye most Orsitól kért pénzt, hát de ő is honnan szerezzen annyi pézt? De szerintem,ha kérne Somától egy kis haladékot, akkor megadja, hisz úgy tudja a Soma, hogy Laci miatt szereti újra Zsófi. Értitek a Logikát?
  • mama2
    én is:D. De joff amúgy hogy a Sára eltünt:D. Hogy mondta már Tilda hogy mennyé-e, me ha ez Pali megtudja... Hát kéremszépen nehogy már az ő kedvéjé elköltözzön.
  • rcstuning
    Bámulatosak ezek a push-up-os melltartók. Remélem a Zsolti ad pénzt vagy az Alex olyan jó fej lesz, hogy mégsem kéri az irodát, hanem betársul a Lacihoz. Szegény Botond, soha nem tudja befejezni, amit elkezd...
  • Daza500
    Vanda viselkedése sose tetszett, de egyszer jól megb*sznám...