31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Daza500 #3205 Szenny, mocsok, társadalmi fertő már ez a sorozat...uram, irgalmazz... -
#3204 Mondjuk akkor én is elgondolkodtam, hogy homo-ra váltok. Szerencsére Botond nincs mindig félmeztelenül... :-) -
#3203 mer miko rajzolta kinga botond szétgyurt testét, akko az aképzelgés, hogy rámászik, miszar votmá :DDDDDD -
#3202 Neked is jó volt? EZ volt az első mondat...Tipikus hülye kis p*na. A Pali meg jobban tenné, ha egy k*rva nagy pofont letekerne a feleségének. A leggázabb fordulat az egész sorozatban, hogy a Kinga beleszeretett a kis Botondba. Hogy nézte ahogy csókolóztak a Vandával. Jézus-Mária! Ezt hogyan jutott a forgatókönyvíró eszébe? -
djukel #3201 Tilda hiába küzd, az Erik gyerek két héten belül úgyis mellbekurja. -
#3200 Na, Botond most átgondolhatja, hogy megérte-e megfektetni Vandát. :D (a csaj és a faterja maitt is) -
#3199 Te meg nem szal sicc a videókártyás topicba XD -
#3198 De nagyon vágod a témát Kishuszár :)) -
#3197 anno mikro volt a bk a kezdetektők, akkor a magdi és vili elmentek iylen hotelszerüségbe, ott biztos történthetett velük valami:D
meg amugyis magdinak van vagy 4 gyereke, hol lenne má szüz -
#3196 ááá, sztem csak kézimunkázott neki. -
#3195 képet vagy nincs :D -
#3194 A Magdi néni még nem volt szexjelenetben de nem hiszem, hogy szűz lenne :D -
#3193 de imi már szexelt a Kingával...XD -
adamboro #3192 Ez a Vanda tutira wudu-képességekkel van megáldva: szex elött gyujtott 1 gyertyát, szex után meg minimum 2 égett. -
#3191 imi -
#3190 Maradt még szűz szereplő Bandikán kívűl? -
adamboro #3189 Egészen biztos, hogy kitalált, mint ahogy a "Kangyal" is az. (legalábbis az i-go magyarország térképe nem tartalmazza. -
#3188 XDDDXDD
ebbe a sorozatban a szűzlányoknak nem kering vér a szűzhártyájukban :-/ -
#3187 Na a Tildáék így biztos nem költöznek, ha a Pali megveszi a Novák-futárt. Remélem a következő részből kiderül, hogy a bukméker csaja metálos vagy krém színűt választott. -
#3186 Nem igazi, de a Bandika annyira hülye, hogy örül neki :-) -
tzsoltika #3185 A Hector Wector igazi játék? Gondoltam kitaláltak valami gagyi nevet :D
Még nem is hallottam róla :D -
#3184 Te mázlista! -
#3183 :DDD A Hector Wector 3-at én is most tolom :) -
#3182 El is felejtettem mondani, hogy mennyire irigylem a kis Bandikát, mióta megkapta szülinapjára Emmától a "Hector Vektor 3"-at és Nórától a szirénázós rendőrautót... -
#3181 Pont ezért szeretjük, mert ilyen. Tele van paráznasággal. LOL -
#3180 vótkérdés? -
Rodman6 #3179 Ti a Batárok Köztet nézitek a Retek Klubon? Váljék egészségetekre. Kár ilyenre a cellulózt pazarolni... már 8 éve meguntam! Mi a francos fenét lehet ezen nézni? Mindenki összejön mindenkivel, rá egy évre jön két új szereplő egy elmegy, azok is összejönnek mindenkivel... hát bazzeg röhej, itt Győzike országában... Ki kellene tenni a határátkelőhelyekre egy óriásplakátot: Welcome to Land Of Győzike -
#3178 Hát erre kíváncsi leszek... Remélem Alex hazamegy ellenőrizni és üzletet köt velük: Nem mondja el Vanda anyjának, ha beszállhat.
Nagy party-t csapnak hármasban... (rohadt perverzek...) -
#3177 én is láttam előttem álló nő a plénztárnál blikket vett. -
#3176 ma fog valami történni... Vanda és BOtond között ma Blikk naon komoly b@szás lesz... LOL WTF OMG felvilaa cici!:D:D -
ryhdeksan #3175 snájdig .ASD.ASD.ASD.ASas -
Daza500 #3174 -
#3173 jajj neeee -
#3172 Az Oszvald Marika lesz a Boglárka... Szerintetek a Magdi mennyire lesz plafono, ha megtudja, mire készül ez a Snájdig? -
Daza500 #3171 Snájdig milyen pofát vágott... -
#3170 Snájdig megy a randira!!!! (csak Gézával:S XD) -
#3169 Zsolti az sose, Az Alex meg Lacee kedvéjé nem fog lemondani a Menedzser karierről. (nagy sohaj), nem tom mi lesz így Lacival:(. Amúgy ugye most Orsitól kért pénzt, hát de ő is honnan szerezzen annyi pézt? De szerintem,ha kérne Somától egy kis haladékot, akkor megadja, hisz úgy tudja a Soma, hogy Laci miatt szereti újra Zsófi. Értitek a Logikát? -
#3168 én is:D. De joff amúgy hogy a Sára eltünt:D. Hogy mondta már Tilda hogy mennyé-e, me ha ez Pali megtudja... Hát kéremszépen nehogy már az ő kedvéjé elköltözzön. -
#3167 Bámulatosak ezek a push-up-os melltartók. Remélem a Zsolti ad pénzt vagy az Alex olyan jó fej lesz, hogy mégsem kéri az irodát, hanem betársul a Lacihoz. Szegény Botond, soha nem tudja befejezni, amit elkezd... -
Daza500 #3166 Vanda viselkedése sose tetszett, de egyszer jól megb*sznám...