31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• rcstuning
    Azért szögezzük le, hogy arcszépségről beszélünk csak. Ugyanis ha a filmbeli jellemüket is nézem, akkor nem esélyesek...

1.Kinga
    2.Vanda
    3.Tilda (csak az egér fogai és a szemei miatt, mert a teste különben perfect)
  • Kicsihuszár92
    Sztem Emma sem csúnya és szebb mint Vanda...
  • Klemice
    tilda undoritó
  • stargatelost
    sztem pedig rendkívül szép arca van, és szépek a szemei...
    akkor legyen egy top 3(vagy több)...mindenki mondja el , nála ki a befutó...
    1. Vanda
    2. Kinga
    3. Tilda
    +Andrea is néha elég jól néz ki :)
  • rcstuning
    A Vanda nem azért jó, mert kicsi a melle vagy szép az arca, hanem mert nagy a feneke.
    Egyébként nekem nem jön be. Túl műnő.
  • rcstuning
    Az biztos...
  • Szolnokboy1
    abszolút egyetértek. én is jobban szeretem a kis mellű nőket, éppen ezért a kedvenc színésznőm pl Courtney Simpson :)
  • ryhdeksan
    hát kinga 1000szer szebb
    ^^
    pont
  • akyyy
    anno mikor benne volt zsolt, és egy panelba lakott, asszem akkor vitték el rendőrök, valamit elrejtett a lakás falában. azóta se volt vele semmi:D
  • Trance Angel
    BARÁTOK KÖZT VOLT, VAN ÉS LESZ!
  • Trance Angel
    De előbb utóbb akkor úgyis ki fog derülni, hogy gyógyszert szedett. Olyan nincs, hogy valami nem derül ki a BK-ban. :D
  • HURRICAN
    Majd 2 év mulva nézd meg a mellét, ha egyáltalán lesz még akkor BK
  • rcstuning
    A Vandát most kezdem megkedvelni. Kis nyomulós, de kurva jól játszotta a szerepét. A Boti meg tiszta ideg már. A Miki pedig nem fogja kihagyni, hogy ne égesse be az Andit. Azt fogja mondani, hogy:- Szeretnénk bejelenteni, hogy Andival közös gyerekünk lesz, bár igaz, az orvos megállapította, hogy nekem nem lehet gyerekem. Ezek szerint vannak még csodák, igaz Andikám?
    És akkor az Andi meg majd csak néz a kicsi szemeivel és nem érti...
    A Barta Zsolti, meg komoly pillantást vet a Mikire és akkor már mindenki érteni fog mindent...
    Én valahogy így csinálnám.
  • stargatelost
    na ne....ha ezt ronának találod, akkor mi lehet neked a szép? és ha kicsi a melle akkor mi van? semmi, de te menjél csak az undorító szilikon mellek után...semmi nincs abban ha egy nőnek kicsi a melle...talán még jobban izgató is...
    és sztem a Vandát játszó színésznő rettentően gyönyörű, talán most a legszebb a sorozatban... ennyi ,pont...
  • akyyy
    ez az első pfff
  • Trance Angel
    Szerintem semmi joga nincs Mikinek számonkérni Andin a dolgot. Mégis mit csinál? Azt mondja, hogy "Figyelj Andi, mivel én gyógyszert szedek, hogy még véletlenül se lehessen közös gyerekünk, rájöttem, hogy a gyerek nem az enyém!"
  • ryhdeksan
    ezt a vandat jol pofanbasznam
    amugy is olyan ronda meg melle az semmi fuj
  • Doomista
    de mé mindig TORRENT ? nemigazmáazistenitnekijenetorrentetpls
  • akyyy
    csak olyan van aminek eleje hiányzik

wqeqe
  • Doomista
    adhatod is !
  • akyyy
    majd adok linket -.-
  • Doomista
    basszameg nemá,lekéstem énis Oo
  • autoszimulator
    lekéstem, ez fantasztikus o.o
  • akyyy
    eszemfaszom megál hogy ma 8kor volt a bk:C
  • tzsoltika
    jó lenne mert jó csaj, csak ilyen sorozatbeli őrültként nem kellene :D
  • rcstuning
    Nekem most lett szimpatikus a Vanda és a Miki is jól csinálja, hogy beégeti az Andit mindenki előtt. Legalábbis remélem ez a terve. A Novák meg egy szent ember...
  • HURRICAN
    Véletlenül nem te vagy a Maja férje? :D
  • autoszimulator
    apja lánya
  • tzsoltika
    jaja.. köcsög sunyi nyalizós kurva.. ha ilyen feleségem lenne, akkor a dunába fullasztanám :D
  • adamboro
    Azt a zsarolós kis ribancot úgy pofán csapnám, ha nálam próbálkozna ilyesmivel.
  • rcstuning
    Bammeg, Tilda még ennek is tudott örülni... :-) Pedig az a kék-fehér csíkos minta a tetején elárulta, hogy a Tesco-ban csináltatta a Pali!
  • autoszimulator
    de mien szétdesignolt névjegykártya volt má :DSA:D:SAD
  • rcstuning
    Hát ez a rész nem volt valami izgalmas... A legjobb az volt, hogy amikor a Tilda bejelentette a nagyszüleinek: - Pali megvette a céget és társtulajdonos vagyok.
    a Magdi néni felháborodottan megkérdezte:- És hogyhogy erről én nem tudok?
    Ki tudna akasztani egy ilyen nagyi az biztos...
  • V43 1105
    xD
  • autoszimulator
    Aztá mivel csak géza meg zsolti maradnak a földön, együtt fognak utódokat nemzeni. ahanemkösz
  • rcstuning
    Egyébként én a Botond helyében megmondanám a Vandának, hogy vége és , hogy köszönje meg Alexnek. Aztán úgy alakítanám tovább a sorozatot, hogy a Vanda öngyilkos lesz, az Alexet meg elzavarja a Juli emiatt. A temetésen bomba lenne a koporsóban és mindenki meghalna csak a Zsolti és a Géza nem, mert ők nem mentek el. Miért nem én írom a forgatókönyvet? :-)
  • Kicsihuszár92
    nem érdekelsz...adjad ha karod :P
  • V43 1105
    Jöhet a bpont?:)
  • Daza500
    Csak finoman kinyilvánítottam a véleményemet.
    Attól még poén volt a tegnapi rész. :)
  • akyyy
    akkor nem kell idejönni ha nem tetszik