31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Daza500
    HAHA ! VALÓSÁGOS dolog a BK-ben !
  • adamboro
    Naná! Hol máshol is dolgozhatna a Júlia mint a házban. Nehogymár egy lépést is kelljen tennie munka ügyben, nehogy bkv-t kéne igénybevennie.
  • Klemice
    OVERHACK

BRAD PITT
  • dragony007
    semmi

• Doomista
    Noémi jó,hogy elmegy,de;

- mivan,ha még rosszabb,még kegyetlenebb lány jön a helyébe ? :(
  • adamboro
    váóó. ezek aztán tudhatnak valamit jelszó ügyben, kedvenc popsztár elé vagy mögé néhány szám és máris feltörhetetlen.
  • Szolnokboy1
    tesznyébb csajt?? nem láttad a szennyműsorfókuszt? olyan csúf volt, hogy!
  • Klemice
    új noémi mint tilda az oda fog baszni bemegy wcre oszt kijön egy másik csaj gyohóó
    remélem nem lesz akkora vizuális leépülés mint tildánál mert hogyha tesznyébb csajt raknak be dorinánál akkor már nagyon le fog menni a színvonal
    nem mintha most sem a béka segge alatt lenne...
  • noral
    Na itten mostan aszongya nagyanyám hogy mondták a tévébe hogy jövőre új Nojémi jön a sorozatba. Hát reméljük addigra benövi a haj a feje búbgyát is. Lehet elmegy megkeresni a rég elveszett stílusát és sokára találja meg.
  • Trance Angel
    De nem adja ki a Gugli. :( Hogy fogják így megtalálni???

• Bercy #2994
    És vajon Emma pédéájához "ricsárd" lessz a pásszvód?
  • KeKKSZike
    Csak be kell írni a Google-ba, azt kész! :)
  • Klemice
    mi az hogy iwiwen? magán az interneten van rajta a rokon xd
  • akyyy
    és a repülőn meglátja a danit a szigeten?:D
  • Szolnokboy1
    lehet h teljesül az álmom és a Nagyanyus kimegy Amerikába?? Remélem megtalálják az iwiwen azt az ismerőst! :)
  • Klemice
    vanda hekkel genyó meghekkeli a pédéát enter jor pászvörd
  • spidey91
    WANADOO WAREZ:D

256 RAm 20GB HDD azta kurva de jóó
    WTF!!!
  • KeKKSZike
    Ezt én se vágtam... :D Azt hittem, hogy valami Warez oldalra fizetnek elő!! :D
  • adamboro
    Mivaaaaaaan????
    Küldöm az smst és kapom a kódot a nethez?
    Ezt ööö izé hogy gondolták?
  • France men
    Izé wanda hacker lesz... asd:ASD
  • KeKKSZike
    Jól van, akkor nem maradtam le semmiről... :)
  • akyyy
    megerősítve
  • autoszimulator
    :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

mire megnőne a melle kilép. LOL.
  • Trance Angel
    Váháááááá, Noémi is kilép a BK-ból! :D
    Végre nem kell nézni a nyomorék fejét meg az undorító military-emo ruháit. :D
  • ugot2know
    A mai részben Vilibá ásítani fog,Tóni feküdni,Nóra szájfényt rak a szájára,Kinga talál egy bacilust,Zsolt kinyit egy üveg sört (bontóval!!!),Klaudia nyel egyet,Zsófi kihegyezi a cerkáját!
  • ugot2know
    Imi megivott egy narancslevet a Rózsában,Magdi felmosta a folyosót,Géza felvette a bőrkabátot,Miklós megborzolta a haját,Panda fogat mosott,Laci lenyomta a kilincset,Bandi megkötötte a nyakkendőt!
  • KeKKSZike
    Hali! Pénteken mi volt a BarátokKöztben? Mert nem láttam...
  • patiang
    hát, ha odajár, biztos be van tömve a pofija
  • patiang
    frankó csávó az Imi, vagy rend. bácsi ilyen kva becsületes tipus

de azért Imcsinek igaza van: ne csak az én sgemet birizgálják
  • patiang
    ......háááát apus sztem csak
  • Trance Angel
    Nem tudhatod, mit is csinál, amikor "takarít", meg milyen szvingerklubbokba járhat "Apussal".
  • patiang
    nem , nem. nincs igazad
    "anyus"-t még nem kukacolta meg senki:XDDD
  • adamboro
    "-és ki volt a másik két részeg?
    -Pali és Erik.
    -mindjárt gondoltam"

Na persze mintha csak egy embernek nem lenne például a szomszéd városból haverjai/ivó cimborái.
    pfff.
  • Daza500
    És ne feledjük Garamvölgyi Lászlót se a hajdani Ákos-ügyben.
    Bár ő nem színész, de a rendőrfőnök szerephez tökéletes választás volt.

Nem véletlenül. :)
  • akyyy
    ilyen már vót má, szokol péterrer (jellegetes szinkronhang) egyszer rendőr volt máskor meg már nemtom de valamiért mikinél volt.

monjduk amcsiba is néhol ez megy. star trek filmex extráiban volt benne hogy egykét filmben van x szereplő mint gonosz karakter, pár évvel később meg egy sorozatban lesz mellékszereplő
  • Trance Angel
    Pont tegnap figyeltem, hogy R. Kárpáti Péter a legjobb színész is a sorozatban. Persze sok szereplőre még a "színész" szót sem használnál...

Vá, olyan gagyi az egész. :D
  • Daza500
    Éppen ezért még mindig András a legjobb karakter, és ez már így is marad.
  • Trance Angel
    De, mondta neki Zsolt, hogy "ismerős a pofád". :D

Amúgy meg minden karakter volt már a többivel (nyilván aki korban hozzá illik és össze lehet boronálni vele), mert sokkal nehezebb lenne megoldani a forgatás szempontjából, hogy 1-2 statisztát hónapokig benttartanak, csak mert x és y pasija vagy nője. Plusz a nézőket is összezavarná a dolog. Ezért kefél mindenki mindenkivel. :D
    De ha megnézed más sorozatokban is ez megy. Leggagyibb példa rá, amit még kisebb koromban néztem a Dawson és a haverok. Ott 4 főszereplő van és azok mindig időről-időre újra meg újra összejöttek. Vagy a tényleg durva katergória a Melrose Place, ahol aztán tényleg mindenki kettyintett mindenkivel.
  • lemongrass
    na.. első hozzászólásom a BéKa topikban! ez is csak egy kis észrevétel lesz!
    a Somát játszó színésszel /Tűzkő Sándor/ igen jó kapcsolatban vagyok már vagy 8-10 éve... anno felbukkant már egyszer a Barátok Köztben... ha jól emléxem Bartha Zsolt házavató buliján testesítette meg Zsolt egyik barátját... a bulinak a vége az lett, h a sorozat 'legnagyobb Qrväja' Nóra ügyvédnő /most össze lehetne számolni, h hány emberrel feküdt le a sorozatból a 4ezer X rész alatt... ja, szigorúan a szerep szerint!/ összejött Sándor barátommal egy éjszaka erejéig! Na! mindezzel nincs gáz... csak annyi, hogy Zsolt elvileg nem ismeri...
    most meg osztották ismeretlenül az észt a rózsában...
    szóval a Castingon jobban odafigyelhettek volna, mert vannak még BK 'fanok' akik nem felejtenek!!! LOL!

Lemongrass
  • akyyy
    ő sem fog verekedni, hanem hackelni fog:D