31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• lemongrass
    ááá... az egy amatőr házivideo... én + Gina :D
  • rcstuning
    Szerintem a filmtörténet legjobb szexjelenete az Amerika kommandó-ban volt.
  • lemongrass
    APA kezdőőődik!!!! :D
  • Daza500
    A mai gyerekek már hamar felnőnek.
  • Szolnokboy1
    ó igen, hát hogyne :)

de ne OFF-oljunk
  • djukel
    Billy Bob Thorton igazából megbaszta Halle Berryt, aki fizetségül kapott egy Oscart érte.
  • lemongrass
    :D látjátok mit szül az én kis egyszerű széccccssssapom a fejét megnyilvánulásom...

amúgy jahh... nekem sem szívem csücske az andi... meg a vanda faterja... ha nem tüntetik el, esküszöm, h megkeresem a Frei Dosszié-féle bérgyilkost... :D

már csak pár óra a mai epizódig! juhééé
  • stargatelost
    I agree...
  • ugot2know
    Hoffer Misi nem szerepel :(
  • Trance Angel
    Nem, csak szerintem az ilyen fajta megnyilvánulás már rég túllépi a "móka-kacagás" kereteit. De biztis bennem van a hiba. -.-
  • mama2
    Vicceltem na. Ez is baj?
  • Trance Angel
    mama2! Szerintem ideje kezelteteti a szexmániád (ami alapjában nem feltétlenül lehet baj, de 14 év alatt és ilyen megnyilvánulásokban "kicsit" sok) meg az agresszivitásod. Komolyan nem vagy normális.
  • mama2
    Osztom a vélémyed, de én miután szétcsaptam a fejét, kibelezem egy fogbiszkálóval, majd kitépem a bordáit, kinyomom a szemét, fejébe bele baszom a láncfűrészt kétszer, majd felgyújtom. Andival is ugyan ezt csinálnám szvsz:D.
  • Daza500
    Meg a mostani lotyója tűnjön már el végre, irritál a hülye feje mostmár tényleg már itt...
  • lemongrass
    3500Ft-os rétes? mi van abban? arany? :D
    Mikinek meg drukkoljunk! nehogy már az a more ne engedje szegény timike közelébe.... szécccsssapom a fejét!
  • mama2
    Most et komoly:D. Miket nem tudsz te:D.
  • Szolnokboy1
    ez államtitok, de csak neked elárulom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A világ legdrágább speciális effektusa volt. Persze csak azután, hogy Bruce Lee legyőzte Chuck Norrist :-) Vandácskát és Botit audiovizuálisan számítógéppel kreálták, majd a képet beillesztették a szobabelsőbe (egy haver szerint, a szobabelső is trükk, de sztem ez nem igaz)

De ha már a szexjelenetek felvételénél tartunk érdemes megnézni a szvsz filmtörténelem leghitelesebbikét: Billy Bob Thorton - Halle Berry A szörnyek keringője béli akcióját. Nah azt vajh' hogy csinálták a színészek?
  • mama2
    Nem mutattak semmit, csak ott élveszkedett a Vanda:D. De hogy vágták oda? Csak felvették:S. Lehet láma vok, de nem értem:S.
  • rcstuning
    Csókolgatta a mellét? Mautattak is valamit? Én gépeztem közben és csak hallgattam a történetet :-(
  • autoszimulator
    ne bmeg, odavágták D:

simán csókolgatta, 1. mer szinészek, 2. mer állitólag akkor még együtt jártak, vagymi.
  • mama2
    Hát ja, de ha Vili bá(Alias Snájdig:D), "adakozását" kibírták, az a 3500 forintos rétes már meg se kottyan nekik:D. Bár ha nekik nem kell, akkor ide adhatnák nekem:D. Amúgy télleg érdekes hogy Vandácska eddig nem akarta most meg egyfojtába baszni akar. Nem tudja eldönteni mit akar.. Francba hogy nem lett beteg a Botond, akkor beugórtam volna a helyibe:D. Amúgy ezeket a jeleneteket hogy veszik fel(gondolok én arra, hogy amikor elsőre meg volt a dolog, akkor pl. azt mutatták, hogy a Botond csókolgassa a Vanda mellét. Akkor valójába csókolgatta? Vagy hogy megy ez?
  • lemongrass
    vandácska rákapott a szeksz ízére :D szegény magdit meg adósságba veri a fölöslegesen megvett réteseivel... :D
  • rcstuning
    Elmegy talán magától...
  • lemongrass
    már csak egy óra!!!! juhééé.... azt az alex-et kibaxhatnák a sorozatból a pengetőjével együtt... olyan idegesítő... köcsög lúzer rokker genyó :D:D
  • Trance Angel
    Ja, igaz. Vili bá' a tulaj, na meg most múlt 40. Ez volt talán a legjobb húzás az egész sorozatban :D
  • lemongrass
    meg amúgy is már Snájdig Café!!! :D
  • lemongrass
    anno /2000-ben/ a Mammut-ban a széna téren volt vmelyik emeleten egy rózsa bisztró... na, az 1 in 1 a sorozatos mintájára készült...
  • CsepeLee fiú #3298
    Csak közlöm, hogy az épület a kispesti Wekerle-telepen van. Normális lakóház, nem használja az RTL Klub. A sorozatbeli park pedig a háznál található kós károly tér.
  • Trance Angel
    Meg amúgy is már évek óta Rózsa KÁVÉHÁZ. :P
  • rcstuning
    A sorozat megvette azt az épületet és ott van berendezve a studió. Szóval létezik, de hogy te ott nem kapsz kólát a pénzedért az biztos. :-)
  • akyyy
    az egész egy nagy stúdióban van max az az épület létezik, amit külsőleg mutatni szoktak, de nemtom hol van
  • misi9
    Annyit én is tudok, hogy Mátyás király tér, de szerintem ez a sorozatbeli cím... Térképen keresném, de ha nincs cím, nem találom meg...
  • Kicsihuszár92
    Mátyáskirály tér ennél többet én sem tudok de megtudod kereseni térképen! :DD
  • misi9
    A sorozatban a Rózsa bisztro a valóságban is létezik? Ha igen, akkor merre lehet megtalálni?
  • Kicsihuszár92
    bocs máá'
  • akyyy
    muszáj az pontos j:D
  • Kicsihuszár92
    Muszály ezt itt közzétenned mert már kicsit durva a te eszed még a mesefilmeken járjon már...
  • lemongrass
    sztem a story vmi hasonló lesz... csak nem a kockázatos verzió, hanem, h a zsolt engedte bele... aztán miki andit addig kergeti.... 7 határon át! :D lol
  • Daza500
    Túlbecsülitek a gyerek képességeit...
  • Klemice
    vagy felrobban egy atombomba amit bandika épített emma pédéájából